lauantai 2. tammikuuta 2021

Vuoden 2020 suosituimmat postaukset Top10

Kuten aiempinakin vuosina, lyhyt silmäys edellisvuoden suosituimpiin postauksiin. Vuodesta toiseen suosituimpia postauksia ovat kaikki aina kaikki kauneusboksit, kuten Lookfantastic ja Goodiebox, sekä kosmetiikka joulukalenterit ja arvonnat, joten jätän ne tässä siksi välistä ja keskitytään kaikkiin muihin.

Suosituin postaus vuonna 2020 oli: 

Ketogeeninen ruokavalio,  joka keräsi lukukertoja neljä kertaa enemmän kuin mikään muu suosituimmista postauksista. Tästä voi päätellä sen, että ketogeeninen ruokavalio kiinnostaa kovasti. 

Herkullisesti vahvemmat hiukset - HairLust oli hyvä kakkonen, enkä ihmettele sillä nämä hiuskarkit ovat varsin koukuttavia ja olenkin miettinyt syöväni niitä kuurin tänäkin vuonna, sillä niin paljon ne vahvistivat hiuksia. Sain myös eri kanavien kautta useita viestejä, joissa te kysyitte kuinka hiuskarkit mulla vaikuttivat ja vaikuttivathan ne - todella tehokkaita, sain hiuksiin pituutta, vahvuutta mutta se vei aikaa. Ihan minimissään näitä kannattaa syödä muutama kuukausi.

Ketoreseptit nousivat myös kärkeen ja siksi kokosin ne kaikki tähän, eli: 

Mukikakku, Mustikkamuffinssit, Vuokaleipä, Ketolasagne, Vuohenjuustopiirakka ja Porkkanakakku nyt ainakin. Ketoreseptit olivat ihan supersuosittuja, ihan kaikki ja se ehkä yllättikin, sillä ketoreseptejä löytyy nykyään helposti ja aiheesta on monia kirjojakin, mutta silti niitä on tultu katsomaan myös tänne blogiin mikä ilahdutti.

Bioplex hiustenhoitotuotteet kiinnosti myös paljon ja se olikin kiva huomata, sillä hiuksien hoito tuotteista tulee kirjoitettua vähän, vaikka niitä käytän paljon. Ehkä tässä petrattavaa tulevaan vuoteen.

Evolven kultanaamio ja hyaluronihapposeerumi on noussut lyhyessa ajassa todella luetuksi, muttei ihme sillä tuotteet ovat ihan mielettömiä.

Juniorin rippijuhlat loppukesästä olivat täynnä tunteita ja hieman jännitti, tuleeko koko juhlia koska korona-aika. Juhlat järkättiin, pienet mutta tärkeimmät ihmiset oli paikalla.

Herkkua hiuksille postauksen tuotteisiin tutustuin alkuvuodesta ja olen niistä niin tykännyt, että jääneet yksiksi vakkari hiustuotteiksi.Edullista ja toimivaa markettikosmetiikkaa, josta ilmeisesti tekin tykkäsitte.

Colose -sarja on herättänyt paljon kiinnostusta, itselleni sarja oli vain nimeltä tuttu ennekuin aloin tuotteita testaamaan mutta kiva huomata kuinka paljon ihonhoito-tuotteet saivat lukukertoja.

Testissä-Markettituotteet meikkipohjaan postaus oli kokeilu, kuinka paljon markettikosmetiikka kiinnostaa sillä itseänikin ne kiinnostavat kovastikin. Siksi oli kiva huomata, että teitäkin ne kiinnostavat ja se vahvistaa sitä, että tulen tekemään vastaavanlaisia testauksia myös jatkossa.

Kun koiranpentu tuli taloon postausta on vuoden mittaan luettu paljon ja olisi varmaan aika päivittää koirakuulumisia, sillä Laku täyttää tässä kuussa jo vuoden.

Bogi tuleekin jatkamaan samoilla linjoilla kuin viime vuonna,  eli yksittäin keto-ohjeita jaan tänne tänäkin vuonna, samoin päivitän koirakuulumisia ja satunnaisia
postauksia elämän eri osa-alueilta.

Kosmetiikka ja tuotetestauksissa tuon esille hiustenhoitoon liittyviä tuotteita, koska niistä tykkäätte myös. Siksi kannattaa ehdottaa, jos jotain tietynlaista sisältöä haluatte koska teen tätä tätä varten  ♥

Löytyikö näistä viime vuoden suosituista postauksista joka, mikä oli sun suosikki?

Maikku5 kommenttia:

 1. Koiravauvasta oli kiva lukea ja olen kyllä tykännyt sinun tuotetestauksista ja rehellisistä arvioinneista.
  Ihanaa uutta vuotta sinulle Maikku ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi, arvostan palautettasi ja sun kommentteja on aina kiva lukea ♥ Ihanaa Uutta Vuotta myös!

   Poista
 2. Sullakin oli reseptiä listalla, huomaa kyllä, että viime vuonna ihmiset kokkasivat kotona. :D Mun suosikkeja oli LF-boxipostaukset. En itse tilaa boxia, enkä ota sitä enää pr-näytteenäkään vastaan, mutta musta on tosi kiva lukea muiden postauksia siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on totta sillä koskaan aiemmin ei oo kokkaus-postaukset olleet näin suosittuja. Mulla alkaa myös olemaan LF-kiintiö täynnä, ainakin toistaiseksi sillä niin paljon nyt käyttämättömiä tuotteita jemmassa. Mun nykyinen tilaus päättyy keväällä ja uskon että loppuvuosi mennään vain Goodieboxilla.

   Poista
 3. Kivoja luetuimpia postauksia. Itsekin aion kirjoitella vastaavan kunhan saan aikaiseksi! Sulla selkeästi ruokapuolen jutut vetää parhaiten käyntejä vaikka niistä ei ehkä ole niin usein kuitenkaan juttua :) Olisipa kiva lukea lisää reseptejä!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Vuoden 2021 viimeistä kosmetiikkaroskakoria tyhjennetään.  Tämä postaus on lajinsa viimeinen täällä blogissa ja jatkossa käyn läpi nämä inst...