torstai 14. tammikuuta 2021

LookFantastic Tammikuu 2021

*sisältää mainoslinkin

Näin se on jälleen aika startata uusivuosi kauneusboksienkin osalta ja aloitetaan vuoden ensimmäisellä Lookfantasticilla. 

Tammikuun teemana on "Restoration" ja se sisältää kuusi tuotetta, joista 3 täysikokoista. Boxi on arvoltaan 63€  ja itse maksan siitä joka kuukausi 15,50€ sillä mulla on huhtikuun loppuun asti kestävä yhtäjaksoinen tilaus. Näin ollut aiempinakin vuosina. Musta tuo hinta boksille on varsin kohtuullinen suhteessa sisältöön ja boksin arvoon.

Tammikuun boksi on upea laventelin (tai lilan) värinen mutta yllättävää, saatekirja puuttui boksista kokonaan. En ollut saanut edes sähköpostia siitä, että se puuttuu mikä oli hieman hämmentävää.

Kirjauduin LookFantasticin asiakassivuilleni, enkä löytänyt sieltäkään mitään tietoa että käytöntä saatevihkosen suhteen olisi muuttunut, enkä löytänyt sisältöä myöskään digitaalisena. Löysin vain tammikuun boksin lyhyen esittelyn, joten sillä mennään.

Tiedustelin asiaa vielä suoraan LF:n aspasta ja selvisi, ettei saatetta ole tammikuun boksiin edes olemassa, ei vihkosena eikä digitaalisena. Ihmettelen kyllä, miksei tästä ole laitettu boksin tilanneille sähköpostia, kun asia on selvästikin ollut tiedossa. Saatteen rooli on merkittävä. Nyt jokainen joutuu itse etsimään tuotetiedot netistä ja itselleni bloggaajana tiedoista on ollut suuri apua tätä postausta kirjoittaessa. Toivottavasti tämä ei toistu.


Starskin Hollywood Hand Model™ Hand Mask Gloves

Käsinaamio, joka kosteuttaa ja hoitaa käsien ihoa. Itseasiassa vasta käytin yhden parin toisen merkin käsinaamioita ja oli ihan hyvä kokemus. Näillä voi helliä käsienpesun ja talven kuivattamia käsiä.



Grow Gorgeous Balance Overnight Mask (30ml)

Hiuksille kiiltoa antava, yön yli päässä pidettävä hiusnaamio. Mielenkiintoista.Tämä levitetään kuiviin hiuksiin ja hierotaan hellästi päänahkaan. Hiukset letitetään tms yöksi ja aamulla pestään. 

Taidampa kokeilla joku viikonloppu.



SVR Hydraline Intense Moisturising Cream (40ml)

Kevyt kosteusvoide, joka jättää iholle mattapinnan. Tälläiselle voiteelle voi näin talviaikaan olla ihan käyttöäkin.



So Eco Complexion Spong

Ympäristöystävällinen spongesieni. Näitä kuluu tasaiseen tahtiin, sillä tykkään levittää meikki-ja peitevoiteet tälläisillä.



Verso Eye Cream (7ml

Täyteläinen sy-voide, joka pehmentään ja ravitsee pitkäkestoisesti. Voiteesta löytyy kaurauutetta ja hiivauutetta.

Bokseissa on ollut myös Dr Botanicals Avocado and Cucumber Natural Cleansing Bar-saippua ja olen kyllä tyytyväinen, että sain ennemmin tämän, sillä palasaippuat kuluvat hitaasti ja niitä on jo varastossa muutama.

 


Sleek Matte Me Liquid Lipstick (Hellacious/French Fancy/Feels/Roasted Almond)

Mattapuna, jonka sain sävyssä French Fancy, joka on ihan jees. Mulla on tämän sävyisiä tainnut tulla jostain bokseista ennenkin. Vähemmälle käytölle jäänyt ja siksi en tätäkääna vannut, josko lähtee eteenpäin. Silti huulituotteet on kivoja.





Mahtuipa sinne taas kaikenlaista. Sanoisin että sisältö ihan ok, ei mitään huikeaa muttei huonoakaan. Spongeille on aina käyttöä, samoin naamioille, sy-ja kosteusvoiteelle, etenkin kun koot eivät ole valtavia. Toiset tosin tykkää isoista puteleista mutta itselleni näissä hitaasti kuluvissa pienetkin riittää. Mutta hiustuotteissa toivoisin isompia kokoja, koska esim tästä hiusnaamioista riittää todennäköisesti vain yhteen kertaan ja sen perusteella tuskin teen ostopäätöstä. Mielelläni testaisin uutuutta ainakin 2-3 kertaa ennekuin teen ostopäätöksen.

Kaikki meikit, kuten tämä mattapuna, ovat kivoja mutta aika harvoin sävy osuvat ihan kohdalle.


Jos olet haaveillut tämän boksin tilaamisesta, nyt mulla on antaa sinulle linkki, jolla saat 25% alennusta tilauksesta jos tilaat Lookfantasticilta 50€:lla. 
Jos siis teet vuoden määräaikaisen tilauksen, summa ylittyy ja säästät!
Tässä sinulle alennukseen oikeuttava LINKKI . Itse en hyödy linkin klikkaamisesta, vaan saan ns luottoa, jos tilaat linkin kautta jotakin.

Millaisia ajatuksia sulla heräsi tästä tammikuun Lookfantasticta? Montako kertaa sä haluaisit testata jotakin uutta tuotetta, ennekuin tekisit sen perusteella ostopäätöksen?

Maikku

 

6 kommenttia:

  1. No onpa kummallista ettei saatevihkoa enää ole boksissa. Kyllä mä sen koen aika välttämättömyytenä ja vaikka en olisi bloggaaja niin haluaisin tiedot saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli siis ilmeisesti jäänyt tahattomasti pois tässä kuussa kaikilta, tuskimpa pysyvästi. Kyllä se välttämätön on, samaa mieltä!

      Poista
  2. Onpa harmi, että se saatevihko oli jäänyt tässä kuussa pois :( Olisivat edes tehneet jonkinlaisen digitaalisen version, jos paperiversion valmistuksessa oli vaikkapa ongelmia. Ne ovat kuitenkin niin avuliaita boksiin tutustuessa eikä tarvitse alkaa kaivamaan tietoja mistään netistä. Tosin Lookfantasticilla oli ilmeisesti tammikuussa enemmänkin ongelmia näiden boksien kanssa, sillä facebook-ryhmistä bongasin keskusteluja siitä, että osalle tilaajista oli tullut tämän boksin sijasta Saksan Glossybox! :D

    Itse sisältö tässä oli mun mielestä vähän tylsähkö. Kasvovoide ja käsinaamio olivat tosin kivasti tähän talviaikaan sopivia tuotteita :) Tuo hiusnaamio kuulostaa jännältä! En ole ennen vastaavaan törmännyt. Verson silmänympärysvoide olisi varmaan ollut mulle mieluisin näistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, mutta eipä ole sitäkään.Jotain hämminkiä on tosiaan ollut, toivottavasti oli vain yksittäinen ongelma.
      On tosiaan ollut parempiakin bokseja.

      Poista
  3. Boksi on ihan ok, ilmeisesti noista vihkoista halutaan eroon kun tietysti ovat ns turha kulu. Toki ihan älytöntä etsiä tuotetietoja netistä kun kaikki tuotteet ei ehkä löydy edes heidän omilta verkkosivuilta. Tuossa saa tavan kuluttajakin aika paljon enemmän googlailla. Vai liittyykö tämä siihen brexitiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, mutta tuskin niin ettei siitä ilmoiteta tilaajille tai ettei se tilalle tule vaikkapa digisaatetta, sekin olis ihan kätevä.
      Mä en usko että liittyy Brexitiin, koska siitä tuli s.postiakin ja ymmärsin ettei se vaikuta tilauksiin mitenkään.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥