perjantai 29. tammikuuta 2021

Plantur - hopeatuotteet

 

Mä oon käyttänyt Plantur 39- tuotteita säännöllisen epäsäännöllisesti jo pari vuotta. Olen kokeillut muitakin hopea tuotteita hiustenhoidossa, mutta palannut tähän koska sarja on ihan ylivoimaisesti parhaita taittamaan keltaisuutta hiuksissa ja tuotteissa on muitakin loistavia ominaisuuksia.

Plantur 39-tuotteet on kehitetty ennenaikaista hiustenlähtöä vastaan, josta en itse kärsi mutta toisaalta, iän myötä hiukset usein ohentuvat joten voi olla ihan hyvä olla ennaltaehkäisevä ja käyttää tuotteita jolla minimoida hiustenlähtö.

Sarjan tuotteet sisältävät Fytokofeiiniyhdistettä joka suojaa hiusjuuria ja tukee hiusten hyvinvointia erityisesti yli 40-vuotiailla.

Nämä sävyttävät tuotteet, joista olen itse käyttänyt, on kehitetty häivyttämään ensimmäisiä harmaita hiuksia, juurikasvua tai keltaisuutta. Tuotelinjasta löytyy väripigmenttiä sisältäviä tuotteita myös ruskeille hiuksille mutta tässä postauksessa keskitetytään vain näihin hopeasävyihin joilla saa kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset.

 

Plantur39  hopea sävyttävä fytokofeiinishampoo

250ml//n17€

Shampoo on sävyttävä ja sopii kylmän vaaleille tai hopean sävyisille hiuksille. Shampoo syventää hiusten omaa sävyä. Sen sävyttävä vaikutus tehostuu jokaisella pesukerralla astettain.
Shampoo aktivoi hiusjuuria ja ja auttaa ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä.

Sopii hyvin mm ikääntyville hiuksille, vaihdevuosien aikana tai kuuriluontoisesti stressaavassa elämäntilanteessa käytettäväksi.

Tuoksu shampoossa on mieto, ei mitenkään häiritsevä.

Shampoota on helppo annostella ja se vaahtoutuu hyvin. 
Anna sen vaikuttaa muutama minuutti (2-5) riippuen kuinka syvän sävyn haluat ja lopuksi huuhtele.

Shampoo on todella riittoisa, sillä käytän hopeatuotteita kausitellen vähän tarpeen mukaan ja
tämä 250ml pullo kestää helposti puolikin vuotta.




Plantur39 Hopea sävyttävä hoitoaine   

150ml //n. 17€

Hoitoaine sopii kylmän vaaleille tai hopean harmaille hiuksille. Se syventää hiuksiesi sävyä ja antaa upeasti kiiltoa. Hoitoaine aktivoi shampoon tapaan hiusjuurta ja auttaa näin ennaltaehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä.

Plantur39 sisältää kofeiinia ja vitamiineja, kumpainenkin ehkäisee hiusten ohenemista.

Hoitoaine levitetään shampopesun jälkeen hiuksiin ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti (2-5) sävyn halutusta syvyydestä riippuen. Huuhdellaan huolellisesti.

Tässäkin tuoksu hyvin mieto.

Hopeatuotteita käytän tosiaan kausitellen, vähän sen mukaan miten hiukset niitä vaatii ja
jos käytän näitä yhdessä -joskus erikseen. 
Hoitis kuluu tietty nopeammin kun se on  100ml pienempi tuubi kuin shampoo mutta varsin riittoisa parivaljakko nämä ovat.




Ootko sä kokeillut Plantur39 tuotteita? Nämä ovat apteekkikosmetiikkaa ja todella laajalti saatavilla jos haluat tutustua. Plantur-sarjaan voit halutettasi tutustua laajemmin täältä.

Kärsitkö sä hiustenlähdöstä tai ohenemisesta? Entä hiuksien sävyn taipumisesta keltaiseen?

Maikku

3 kommenttia:

  1. Kyllä täällä saisi olla lähes päivittäin imuroimassa, kun hiuksiani tuntuu leijailevan joka puoellla. Täytyykin testata tuon merkin shampoota, jospa hiuksia ei niin kovasti lähtisi.

    VastaaPoista
  2. Kyllä aina, erityisesti pesun jälkeen, harjatessa irtoo oikein urakalla hiuksia, huh huh!
    Olen käyttänyt näitä hopeatuotteita myös ruskeaan tukkaan välillä ja ne tuovat hiuksiin kiiltoa ja vähän kylmempää sävyä.
    Ihanaa viikonloppua sinulle ihana Maikku <3

    VastaaPoista
  3. Tätä tuotesarjaa olen monesti halunnut kokeilla. Ja täällä niitä myydään ihan tavallisissakin kaupoissa tai ainakin kemikaliokaupoissa. Olen kuullut pelkkää hyvää. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥