maanantai 20. huhtikuuta 2020

Bioplex - rakennepaikkaava hiustenhoitokonsepti


*tuotteet saatu

Oon tänä vuonna saanut mahdollisuuden hoitaa hiuksia niin sisäisesti kuin ulkoisesti monin eri 
tavoin ja yksi ihan tuotesarja joka on ehdottomasti nostettava esille, on tämä Biozelin Bioplex.

Kyseessä on ihan uusi, rakennepaikkaava Bioplex-hiustenhoitokonsepti ja se todella toimii.
Bioplex-tuotteet vahvistavat ja rakennepaikkaavat hiuksia sisältä ja luovat hiukseen ihan uudenlaisen rakenteen, joka estää hiusten vahingoittumisen.

Kuten usein hoitavia tuotteita, tulee Bioplex-sarjaa käyttää säännöllisesti jotta lopullinen lopputulos on mahdollisimman hyvä. Silloin voit saada jopa kolme kertaa vahvemmat hiukset ja se on aika huimaa.

Kaikki tuotteet sisältävät glukoosia joka on rakennepaikkaavuuden ja vahvistavan ominaisuuden salaisuus, sillä se rakentaa uusia vety-ja ionisidoksia ja siten korjaa hiusta sisältäpäin.

Chia-siemen, joita mä muuten rakastan sisäisesti nautittuna, suojaa, vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia uuden teknologian avulla eli se luo de novo-rakenteen hiukseen estämään hiuksen vahingoittumista ja samalla rakennepaikaten.
Tarapuu-ja auringonkukkauute vahvistavat hiusta ja antavan sille tehokkaan antioksidanttisen suojan, rakennepaikaten ja suojaten hiusväriä. Uutteet myös suojaavat fyysiseltä rasitukselta ja lämpövaurioilta, UV-säteilyltä ja palauttavat hiusten joustavuuden ja kiiltävyyden.
BIOZELL BIOPLEX BONDER
rakennepaikkaava shampoo No 01, 250ml


Mun hiukset ovat ohuet, lasimaiset ja jokseenkin kärsineet vaalennuksista, joten ne todellakin tarvitsivat hoitavaa ja korjaavaa shampoota.
Tämä täysin uudenlainen bonder-shampoo rakennepaikkaa hiusta sisältä päin, samalla vahvistaen.
Se antaa hiuksille myös kiiltoa sekä elinvoimaa, jota mun hiukset tarvitsivat ja ihan ekasta pesusta asti sain huomata kuinka oikeanlainen shampoo voi vaikuttaa.

Ihan ensinnäkin shampoo vaahtoaa kivasti ja pesukokemus on miellyttävä ja tuntuu siltä, että hiukset on helppo pestä päänahkaa myöten kun shampoo vaahdotessaan antaa ilmavuutta, samalla kosteuttaen ja raviten hiuksia.

Shampoo on muuten silikoniton ja vegaaninen.


BIOZELL BIOPLEX
Bonder hoitoaine No 002, 250mlBonder hoitoaine rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia myös sisäisesti, antaen kiiltoa, elinvoimaa, kosteutusta ja samalla ravitsee. Se palauttaa hiuksien joustavuuden ja suojaa myös UV-säteilyltä 
mikä alkaa ollakin tärkeää näin keväällä.

Hoitis on vegaaninen, silikoniton, sulfaatiton ja sisältää 96% luonnon raaka-aineita. 

Tämä tuntui jo hiuksiin levitettäessä kosteuttavalta ja hoitavalta. Annoin vaikuttaa 2-3 minuuttia shampoopesun jälkeen ja huuhtelun jälkeen hiukset tuntuivat huomattavasti helpommin 
käsiteltäviltä, kuin monen muun tuotteen jälkeen.

  


BIOZELL BIOPLEX
Bonder mask 003, 150ml


Tämän vaikuttavat aineet ovat samoja kuin näissä muissakin, mutta naamio sisältää myös
Inca Inchi-öljyä, jossa on paljon Omega 3,6 ja 9 rasvahappoja.

Samalla kuin naamio rakennepaikkaa hiusta, se selvittää, antaa tuuheutta ja siloittaa hiuksen pintaa.

Tätä olen käyttänyt viikottain  2-3 kertaa, antanut vaikuttaa pesun jälkeen n 15-30 minuuttia ja huuhdellut huolellisesti.

Naamio tekee hiuksista ihanan helposti kammattavat ja antaa todellakin runsaasti tuuheutta ja hiukset on selvästi parempi kuntoisemman oloisemmat.
Tää kolmikko on kyllä aivan loistava - tuntuu että mulle riittäisi jatkuvaan käyttöön nämä ja sitten hopeatuotteet lisäksi taittamaan keltaisuutta ja pärjäisin vaalennetun tukkani kanssa vallan mainiosti.
Oli kyllä ilo tutustua tähän settiin ja saada näillä voluumia ja hoitavuutta mun muutoin ohueille
ja latteille hiuksille.

Mikä on sun hiustesi salaisuus?
Käytätkö jotan tehokuureja vai onko sulla tietyt luottotuotteet, joita käytät aina?

Maikku

2 kommenttia:

  1. Biozellin tuotteet on niin hyviä. En tiedä onko minulla mitään salaisuuksia hiuksieni suhteen. Sanotaan näin, että olen viimeisten vuosien jälkeen vihdoinkin löytänyt ne tuotteet, jotka oikeasti sopivat minun hiuksilleni. Hiusnaamioita käytän aina saunapäivinä!
    Ihanaa uutta viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. One word: oliiviöljytehohoito aina silloin tällöin, toimii! Iloa päivään!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Dr.Hausckan tuotteita testissä

*Tuotteet saatu Ruohonjuuri Dr-Hauschka on sarja, josta olen lukenut ja kuullut paljon, mutta en ole tätä ennen onnistunut edes testaamaan y...