perjantai 22. tammikuuta 2021

Ekopharman hellivä Hilla-sarja hiuksille & Herukkaa kasvoille

*tuotteet saatu

Jos kaipaat hiustuotteita joista shampoo syväpesee ja hoitoaine hoitaa, kannattaa lukea tämä, sillä Ekopharma Hilla & Tyrni-sarja on aivan ihastuttavan superhoitava ja hiuksia hellivä.
Testissä on ollut myös Herukka BB-voide.

EKOPHARMA Helsinki on maailman laajin luomulaatuinen ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteet sisöltävät kotimaisten marjojen uutteita ja öljyjä. Nam. 

Sarjaa on kehitetty suomalaisten yleisimmät allergiat huomioiden, eivätkä ne sisällä synteettisiä kemikaaleja (väriaineet & säilöntäaineet). HERUKKA-linja on hajusteeton.


Tyrni tehohoitonaamio 

Ovh n18€

Tyrnin tuoksu itsessään jo hellii ihanasti ja naamio on tehokas eheyttämään hiusten rakennetta, erityisesti kuiville ja varioituneille hiuksille.
Hoitonaamio sisältää kasvisproteiineja, hiuksia ravitsevaa inkapähkinäöljyä, karitevoita ja tyrniöljyä,  apinanleipäpuu sekä lupiiniproteiineja jotka vahvistavat hiuksen rakennetta.

Hoitonaamio on tuhtia, paksua ja sitä levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia.

Mun kuiville hiuksille tämä naamio teki taikoja ja ne nauttivat hoitonaamiosta täysillä.
Hiukset olivat hyvinhoidetun oloiset ja helposti harjattavat naamion jäljiltä ja tuoksuivat hyvälle.


EKOPHARMA Helsinki Hilla hoitoaine 

200ml//Ovh 18€

Hiuksia ja kuivaa päänahkaa hellivä ja kosteuttava hoitoaine riittoisassa pullokoossa, josta superkova hoitoaineen kuluttaja on oikein tyytyväinen. Hoitoaine sisältää hillauutetta-ja öljyä, karitevoita ja glyseriinia jotka yhdessä hoitavat ja kosteuttavat hiuksia.

Tämä hoitoaine teki hiuksista elinvoimaiset, kiiltävät ja helposti harjattavat. Tykkäsin todella paljon.


EKOPHARMA Helsinki Hilla Shampoo

250ml//18€

Hilla shampoo on kosteuttava, geelipohjainen shampoo ja sisältää kosteuttavaa betaiinia ja hoitavaa hilla sekä kaurauutetta, lisänä hoitavaa ruusuvettä ja kosteuttavaa pantenolia. Se sopii hyvin ärtyneelle ja kuivalle hiuspohjalle

Mulla on taipumusta kuivaan hiuspohjaan, mikä ilmenee päänahan kutinalla ja tämä
shampoo suorastaan helli paitsi hiuksia, myös päänahkaa.
Shampoo vaahtosi kivasti ja pesi hyvin hiuspohjaa myöten. Tuote jota voisi käyttää jatkuvasti. 







Herukka BB-voide


Herukka-hoitolinja on luotu herkälle iholle, sillä mustaherukan vitamiinit ja siemenöljy hoitavat ja suojaavat ihoa. BB-voiteessa on myös C-vitamiinia, joka tasoittaa ihon väriä ja luonnollisia peptidejä, jotka vahvaistavat, suojaavat ja hoitavat ihoa. Lisäksi voitteeesa on allantoiinia joka rauhoittaa ihoa ja auttaa prebioottien toimintaa ja prebiootit taasen tukeavat ihoan luontaisten hyödyllisten mikobien toimintaa edistäen mm ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

 BB-voide on aika paksua ja käytinkin sitä niin että levitin joukoon hieman kosteusvoidetta, jolloin sain kevyemmän ja helpommin levittyvän voiteen. 

Voide myös rullaantui helposti primerin päällä, ohentaminen kosteusvoiteella auttoi tähänkin ongelmaan.

Lopputulos iholla ihan hyvä, mutta yksistään käytettynä omaan makuuni liian paksu sillä tykkään ohuista, lähes kuulaista meikkivoiteista.









Mukavaa oli tutustua näihin tuotteisiin ja tätä sarjaa voisin tosiaan käyttää vaikka jatkuvasti, niin hyvältä tuotteet tuntuivat käytettäessä. Tykkäsin myös yksinkertaisesta mutta kauniista ulkoasusta, sekä hyvästä pullokoosta.

Onko Ekopharman tuotteet sulle tuttuja?
Käytätkö BB-voiteita?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Ekopharman tuotteet eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja. Todella kiinnostavia tuotteita! Tuotteiden ulkoasu on miellyttävä, juuri noiden marjojen käyttö tekee tuotteista erityisiä ja kiinnostavia.

    VastaaPoista
  2. Ekopharman tuotteet on varmaan poikkeuksetta olleet mulle kaikki todella, todella mieluisia. Noista Hilla-sarjan hiustenhoitotuotteista mulla ei ole kokemusta, mutta Tyrni-sarjasta oon testannut shampoota ja hoitoainetta enkä sen parempia luonnonkosmen hiustenhoitotuotteita oo käyttänyt ikinä. Mun hiukset on niin vaativat, etten todellakaan kelpuuta kaikkia hoitoaineita käyttööni ja luonnonkosmetiikasta harvoin löytyy riittävän tehokkaita, kosteuttavia ja hoitavia yksilöitä, mutta se Tyrni-hoitsikka oli loistava! Ton tehohoitonaamion voisin siis ehdottomasti joskus ostaa testiin, se kuulostaa todella hyvältä :)

    VastaaPoista
  3. Mulla ei ole ollenkaan kokemusta näistä tuotteista, mutta kuullostavat todella hyviltä ja varsinkin Lindan kehut yllä tehostaa tätä fiilistä :)

    ps. Ihana uusi banneri <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥