tiistai 12. tammikuuta 2021

Joulukuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

 Vuoden 2020 viimeinen kosmetiikkaroskiksen tyhjennys. Vaikka olen kosmetiikkaa käyttänyt mielestäni, kuten ennekin niin silti roskis tuntunut loppuvuodesta kokoajan vain tyhjemmältä.        

Ehkä taas on samanaikaisesti vain niin monta tuotetta käytössä, ettei siksi ole loppunut. Ei anneta sen haitata, sillä kyllä niitä loppuneita silti on nytkin.

*merkityt tuotteet saatu

KASVOJEN HOITO


*FLEURANCE NATURE anti anti päivävoide on ollut todella riittoisa, sillä tämä ollut käytössä varmaan vuoden päivät. Päivävoiteeksi varsin toimiva tuote, voit lukea lisää täältä, 4/5.

PANDA`s Dream yövoide on hieman geelimäinen yövoide ja tykkäsin tästä ensi kosmetuksesta alkaen.Se levittyy ja imeytyy iholle hyvin, on yövoiteeksi kevyt mutta tehokas 5/5.

*PULPE DE VIE seerumi on heleyttävä ja edullinen luonnonkosmetiikan seerumi, joka oli kyllä hyvä tuote mutta ei ehkä erityisen kosteuttava. Riittää kyllä päiväkäytössä mutta yöksi kaipaan napakampaa ja kosteuttavampaa seerumia . Tästä voit luke lisää täältä, 3/5.

*SOTHYS seerumi oli täynnä tehoa ja voisin käyttää toisenkin pullollisen , Sotjhyksen postaus löytyy täältä, 5/5.

*SOTHYS  2in1 mask/kuorinta, tuoksussa vadelma&mustaherukka on ollut tehokas naamio/kuorinta jota siis voi käyttää kummallakin tapaa. Tykkäsin, voit lukea lisää täältä 4/5.

*ANUMATI NATURALS kasvoöljyn riittoisuus oli ihan omaa luokkaansa, sillä tätäkin olen käyttänyt tosi pitkään. Tykkäsin, mutta kasvoöljyt voisivat olla pienemmissä pulloissa, koska ne kuluvat varsin hitaasti. Tuote itsessään oli kyllä loistava ja siitäkin voit lukea lisää 5/5.

MEIKIT


CATRICE musta kajal leviää niin hirveästi, että muutaman käyttökerran jälkeen päädyin laittamaan sen ppoistoon. Kyllä kajalin pitää paikallaan pysyä, eikä sotkea näin 1/5.

ESSENCE maximum definition vedenkestävä ripsari on yksi mun suosikki, käytän sekä tavallista että vedenkestävää ripsaria samalta merkiltä/sarjasta ja tää on vain niin hyvä 5/5.

Huulikiilto, oiskohan Maybellinen -saapui tiensä päähän 2/5.

Patchology huulivoide oli ihan mielettöämän kiva ja tämä tulikin käytettyä aika nopeasti. Miinuksena, kiiltoa tuli joka kerralla aika paljon mutta sitö oli kiva levittää ja tuntuma huulilla hoitava, ostaisin uudestaan 5/5.

CATRICE plump & blur ihan susi ja jäi käyttämättä. Primer huulilla kuulostaa ihan k:lta mutta se sai niin inhottavan tahmaisen ja kuivan tunteen huulilla, että en pystynyt tätä käyttämään 1/5.

Pinsetit, tuikitärkeät mutta joskus niistä on pakko luopua kun eivät enää tehokkaasti nippase karvoja kuten kuuluisi. Näiden merkkiä en enää muista, mutta olivat hyvät niin kauan kun toimivat 4/5.



SUIHKUSAIPPUAT JA VAAHDOT


CIEN fresh lime suihkusaippua raikkaan tuoksuinen perus suihkusaippua 3/5.

THE BODY SHOP FESTIVE BERRY suihkusaippuaa en voi kyllin ylistää, niin ihanalta tämä tuoksui ja koostumusmuutoinkin, jatkoon 5/5.

CIEN brasilian breeze suihkuvaahto taisi olla Liidelin kausituote, jonka ostin kesällä ja ollut riittoisa. Mieto tuoksu ja aika paksu vaahto 3/5.

RITUALS suihkuvaahto oli tuon edellisen rinnalla käytössä ja tykkäsin sen geelimäisseetä koostumuksesta, joka muuttuu vaahdoksi levitettäessä. Plussaa ihana tuokus 5/5.


"EKSYNEET"


*SKINFOOD black sugar honey mask on ihan mieletön tuote ja voisin käyttää tätä ihan jatkuvasti kuorintana, mutta koska näitä purkkeja on niin paljon, pidän ainakin taukoa tämän osalta, mutta suosittelen vahvasti 5/5.

*SOTHYS maracuja-acai berry vartalovoide on kuin sukellus paratiisiin, niin ihanan tuoksuinen, tämä kermainen voide on ja suht iso purkki kestikin pitkään 4/5.



HIUSTENHOITO

DERMOSIL Perheshampoo ja hoitoaine oli taattua Dermolia, shampoo vaahtosi hyvin ja hoitis kosteutti. Voisin ostaa isot kootkin 4/5.

MOSSA mansikka hoitis oli lievä pettymys, tuoksu ihanan mieto mansikka mutta tämä ei kosteuttanut hiuksiani mielestäni ollenkaan ja olikin aika selvittäminen aina pesun jällkeen 1/5.

BEAUTY and PLANET hoitoainetta olen käyttänyt jo usemman pullon ja tykkään tästä kaikin puolin  4/5.

MARIA NILA head&heat vegaaninen, naamio hiuksille ja tämä oli hyvin kosteuttava ja hoitava 4/5.


BATISTE kuivashampoo tuoksussa wildflower, taattua Batistea-laatua 4/5.


NAAMIOT



A`PIEu kangasnaamio, jossa granaatinomenaa. Tämä oli todella märkä naamio, pussin pohjalta sai aimo annoksen seerumia vielä muualle iholle levitettäväksi 3/5.

MIZON ruusuntuoksuinen hoitava ja kosteuttava kangasnaamio oli ihan perus 2/5.

BENTON Snail bee maskon ns Graalin malja-hoitonestettä joka auttaa monelaisesiin iho-ongelmiin. Se sisältää etanan eritteestä valmistettua filtraattia ja mehiläismyrkkyä. Ihana naamio ja voisin tälläistä hoitonestettä käyttää vaikka päivittäin 5/5.

7th PINK GUAVA peel-off naamio on aika kevyt revittävä naamio, se ei nappaa kovasti iholle kiinni ja tuoksuu vähän liikaa 2/5.



Tällä kertaa ei ole tullut näytteitä käytettyä ollenkaan, pitääkin ehkä ottaa niiden käyttäminen ensi vuoden projektiksi. Tuleeko sun käytettyä kosmetiikkanäytteitä?

Löytyikö tällä kertaa tuttuja tuotteita? 

Maikku

5 kommenttia:

  1. Bentonin etanatuotteet on muuten aivan loistavia, pitäisikin ostaa niitä taas pitkästä aikaa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania loppuneita, tässä oli myös muutama kiva vinkki :) Kuvittelisi että pinsetit saisi teroitettua kuten sakset? En kyllä tiedä auttaako sitten jos karvat vain luisuu välistä kun pitäisi vetäistä se veks.

    VastaaPoista
  3. Nämä roskapostaukset on mielenkiintoisia. Täälläkin saadaan aina tyhjäksi Batistet ja The Body Shopit. Ihanaa päivää Maiccu. <3

    VastaaPoista
  4. BENTON Snail bee maskin sain joululahjaksi ja tykkäsin myös kovasti 5/5.
    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
  5. Minullakin tyhjeni Batiste ja Body Shopin käsivoide ja vartalovoide. Mä tykkään Essencen ripsareista, mutta nyt vähän himoitsen Maybellinen yhtä uutuus ripsaria.
    Ihanaista tiistai-iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥