sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Talvitunnelmia tupsupipossa

*Kuvan pipo ja hanskat saatu

Kyllä nyt on vihdoinkin sellainen talvi, jonka aina lapsuudesta muistaa olleen. Korkeat lumikinokset, joiden taakse ei edes nää ja jopa meille täällä kaupungissa koskemattomat hanget. Tai oli, koska nyt niille on tehty hiihtoladut.

Lievän kaaoksenhan tuo äkisti tullut lumimäärä sai aikaan, kun aurat ei ehtineet auraamaan sitä tahtia kun lunta tuli. Meillä onneksi neliveto, niin kulkeminen helppoa vaikka itsehän kuljen pääasiassa jalkasin kun työt kotona. Ja voi, että olen siitäkin ollut kiitollinen ihan jokainen päivä. On oma rumbansa lähteä talvella koirakon kanssa ulos, kun kaikki pitää pukea ja kulkeminen auraamattomalla pihalla oma haasteensa. Pahimpana aamuna kahlasin polvia myöten lumihangessa kantaen kahta pienintä kainaloissa Lakun vetäessä edellä, ihan vain sen verran että päästiin kulkemaan autotielle urissa. heh. Nyt jo naurattaa, mutta silloin ei naurattanut, mutta ulkoilun jälkeen oli ihan tulla takaisin kotiin, kun ei tarvinnut lähteä enää uudestaan vaan sai rauhassa keittää kahvit ja valmistautua työpäivään.

Nyttemmin pahin kaaos jo takana ja tietkin aurattu, lisäksi plussakeli varmistaa sen että lumihangen sijaan saada kahlata loskassa. Olisi mieluummin pitänyt silti sen lumihangen.




Laku tykkää lumesta, liekö pentumaisuudella osuutta asiaa mutta hyppii ja pomppii hangessa kuin aropupu ja tarkeneekin paremmin kuin siskonsa. Tosin Lakulla on sellainen karvatohvelit, etten ihmettele. Kyllä sekin niillä -20 pakkasilla nosteli tassujansa.
















Minä sain muuten Turvatalkoot-yritykseltä heijastavan pipon ja toppahanskat talven tuiskuihin ja kyllä nyt sekä tarkenee ulkoilla että myös näyn pimeässä. Koirilla on puvuissaan heijastimet mutta hupsista, kuinka emäntä on unohtanut itsensä turvata. Nyt ei tarvitse miettiä näkyykö tämä konkkaronkka pimeässä.

Lisäksi nämä asusteet on hyvännäköiset vai mitä mieltä oot? Tykkään sinisestä ja piposta ei päivällä edes huomaa että se on heijastava. Lisäksi siinä on ihanan lämmin fleece vuori, samoin hanskoissa ja ne on vielä vedenpitävät.

Turvatalkoot on muuten varainhankinta yritys, joka tukee lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa ja kerätä varoja omalle luokalle tai seuralle ym. Verkkokauppa on toki auki aivan kaikille.
 Sieltä löytyy paljon asusteita, pipoja, käsineitä ja maskeja, käy kurkkaamassa.

Oikein odotan taas pikku pakkasia, jotta pääsen uusissa varusteissa liikkumaan palelematta.

Miten te ootte selvinneet taannoisesta lumikaaoksesta? Onko lumityöt jo helpottaneet

Maikku











 

16 kommenttia:

  1. Upeita talvikuvia olet sinäkin napsinut! Kyllä nyt luonto kukoistaa!
    Hauskoja nuo heijastavat asusteet.
    Kivaa tammikuun loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kyllä talvi tuintuukin talvelta kun on lunta. Mukavaa loppuviikkoa ♥

      Poista
  2. Meidän talonyhtiössä ei tulla auraamaan niin kauan kun lunta sataa ja sitähän satoi. Parina aamuna kahlasin tuonne bussipysäkille aikamoisessa hangessa ja mietin, että onpahan homma saada autot parkkikselta ulos. Itsekin olisin mielummin nyt pitänyt lumet ja parin asteen pakkasen.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika yleistä, meillä oli ihan sama ja lopulta yksi kyllästynyt oli vuokrannut pienen minitraktorin ja aurasi parkkipaikkaa ja kulkuväyliä. Meidän vieressä on päiväkoti, jonka viereiselle parkkipaikalle vanhemmat pysäköi muttaviime aikoina ovat joutuneet jättämään autot kauemmas kun ei parkkikselle ole päässyt lumipöpperön takia. Onneksi nyt on taas vähän pakkasta tulossa ja vissiin luntakin. Ihanaa iltaa ☻

      Poista
  3. Ihania talvikuvia ja kiva pipo ja nuo hanskat.
    Koirulille rapsutuksia ♥

    VastaaPoista
  4. Ihania talvikuvia ja vallan mainiot nuo Turvatalkoot hanskat ja pipo <3 Valoa viikkoon <3

    VastaaPoista
  5. Hienoja talvikuvia! Minulle tuli heti ikävä lunta ja kunnon talvea, kun loska iski. Juurikin tuo loska on se, mitä inhoan niin.

    Tuollaiset heijastinvaatteet ovat käteviä. Yritän ujutella poikien vaatteisiin kaikenlaisia heijastimia, mutta mokomat ottavat ne aina pois ja kulkevat tummissa takeissaan kouluun :(

    Meillä pojat ovat vastanneet lumitöistä. Meni vähän optimoinnin puolelle ja kundit eivät kolanneet koko käytävää vaan ainoastaan osan siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä, sitä mäkin inhoan ja nythän sitä on.Yök. Meillä on ihan sama, nuo teinit ei paljoa heijastimista piittaa vaikka heillekin hankittu heijastavat pipot ja hanskat jo aiemmin.
      Tosi kiva, kun ootte saaneet pojat lumihommiin, se on raskasta puuhaa :)

      Poista
  6. No on komeat pipo sekä hanskat! Pojalla on heijastavat toppahanskat ja on kyllä hyvä keksintö. Ei tarvitse muistaa sitoa heijastimia, kun laittaa heijastavan pipon päähän sekä hanskat käteen. :) Kauniita, lumisia maisemia! Sitä kyllä täällä kaivataan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, turvallisuus ennen kaikkea! Täällä oli kyllä upeat kalit, nyttemmin jo loskaa mutta pikku pakkasia odotellessa.

      Poista
  7. Ihania talvikuvia! Nuo heijastinjutut ovat käteviä. Etsin sellaisia heijastinvaljaita verkkokaupoista, mutta olivat joka paikasta loppu. Ovat kuulemma tämän talven hittituote. Kivat heijastinhanskat!
    Mukavaa tammikuun loppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sellaisista en ole kuullutkaan mutta varmasti käteviä ja ennenkaikkea turvallisia. Mukavaa loppuviikkoa ja kuutakin :)

      Poista
  8. Ihania talvisia kuvia! <3
    Hyvin sopii sinulle tuo pipo.
    Huomaan kanssa, että unohtuu välillä itseltä tuo näkyvyys liikkuessa. Koiran kyllä muistaa.
    Heijastinvaljaat olisi itselle kätevät, mutta vielä ovat kaupassa ja aika kova menekki niillä tuntuu olevan, kun katselin sellaisia itselleni, niin lasten kokoja vaan löysin.
    Rapsutuksia koiruleille ja mukavaa viikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥ Täytyykin googlata noita heijastinvaltaita, en ole koskaan kuullutkaan, tosin nyt en taida tarvita kun näitä muita asusteita on :)
      Iloa loppuviikkoon!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥