tiistai 19. tammikuuta 2021

Dr.Hausckan tuotteita testissä

*Tuotteet saatu Ruohonjuuri

Dr-Hauschka on sarja, josta olen lukenut ja kuullut paljon, mutta en ole tätä ennen onnistunut edes testaamaan yhtään sarjan tuotetta. Avoimin ja uteliain mielin siis tutustuin tähän sarjaan joka on syntynyt jo v 1967. Sittemmin sarja on täydentynyt meikkituotteilla, mutta yhtä kaikki -sarjan tuotteissa on ainesosia jotka ovat luonnollisia ja koostumukset omiaan sekä ehostukseen että kasvojen hoitamiseen.

Itse testasin:

♥ Puhdistusvoiteen
♥ Kasvoveden
♥ Kirkastavan naamion

DR. Hausckan tuotteet ovat 100% luonnon ja/tai luomukosmetiikkaa.
Tuotteet eivät sisällä synteettisia hajusteita, väri eikä säilöntäaineita,
eikä mineraaliöljyjä, silikoneja eikä PEG:ä.
Dermatologisesti testattu.


DR. Hauschka 
Puhdistusvoide


Tämä on vähän erilainen puhdistustuote, kuin mihin olen tottunut. Oottakaas kun kerron kohta, ensin vähän muuta faktaa. Putsari sopii kaikille ihotyypeille peruspuhdistukseen, sillä se säilyttää ihon luonnollisen suojakerroksen.

Puhdistusvoide sisältää kehäkukkaa, kamomillaa, mäkikuismaa, masmalon ja  yhdistelmää, jotka palauttavat ihon rasvatasapainon ja elävöittävät sekä kirkastavat ihoa. Mantelijauhon voidemaisuuden vuoksi rohtokasviuutteiden puhdistavat ja hoitavat ominaisuudet pääsevät vaikuttamaan suoraan ihoon.

Nyt tulee se ero normaaleihin putsareihin, nimittäin käyttö.

Ensin kostutetaan kavsot ja sen jälkeen otetaan 1-2 cm pötkö puhdistusvoidetta kämmenelle, lisätään siihen vähän vettä ja sekoitetaan. Voide painellaan kasvoille molemmin käsin otsalta alkaen alaspäin ja keskeltä kasvojen sivuille, sy-ihoa välttäen. Sitten kädet kosteutetaan uudelleen ja painellaan voidetta kevyesti kasvoilla. Tämä toistetaan muutamaan kertaan.

Tärkeää huomoida, ettei voidetta saa hankata tai pyöritellä kuorinnan tavoin.

Lopuksi putsari huuhdellaan runsaalla lämpimällä vedellä ja viimeistellään viileällä vedellä.

Tässäkin huomoiden herkkä iho, jolle käytettävä aina lämmintä vettä.

Iho jää todella puhtaan tuntuiseksi ja pehmeäksi, vastaanottamaan kaikki hoitavat tuotteet.






DR. Hauschka 
Kasvovesi


Kasvoveden tarkoitus on toki kosteuttaa ihoa, mutta tämä Dr-Hauschkan kasvovesi myös kirkastaa ja elävöittää ihoa. Se sopii niin normaalille, kuivalle kuin kirkastusta kaipaavalle iholle

Kasvovedessä on taikapähkinää ja masmaloa, joiden yhdistelmä aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja saa sen tuntumaan raikkaalta.

Kasvovesi on pumppupullossa, josta sitä suihkutellaan kasvoille. Itse käytän kasvovettä vähintäänkin aamuin illoin puhdistetuille kasvoille ja suihkutuksen jälkeen painelen kasvoveden kevyesti ihoon.

Iho tuntuu kasvoveden jälkeen raikkaalta, näyttää kirkkaalta ja on valmis vastaanottamaan seerumin ja voiteet. Kasvoveden tuoksu on hyvin neutraali, ehkä aavistuksen yrttinen mutta tuoksu haihtuu pian.





DR. Hauschka 
Kirkastava naamio


Naamiossa on kvittenin, masmalon ja kamomillaan yhdistelmä, joka kirkastaa ihoa ja supistaa ihohuokosia, myös silloin jos ihohuokoset ovat suuria, iho epäpuhdas tai arpinen.
Kasvonaamiossa on jojoban, aprikoosiensiemen ja vehnänalkio kasviöljyjä, jotka auttavat säilyttämään ihon kosteutustasapainon.
Auringolle altistunut  tai couperosaan taipuvaista ihoa naamio rauhoittaa, viilentää ja virkistää.

Naamioita levitän siveltimellä reilun kerroksen kasvoille, myö sy-iholle ja usein myös kaulalle ja dekolteelle. Annan naamion vaikuttaa n 20 minuttia, joko lämpimllä vedelläl tai kostalla ja lämpimällä pyyhkeellä, kuten kosmetologikin tekee.

Iho tuntuu aivan ihanalta, kirkkaammalta, energisemmältä ja hyvin hoidetulta.

Vinkki: Punoitukseen taipuvaista, arpista tai epäpuhdasta ihoa voi hoittaa levittämällä kirkastavaa naamioita ohuelti päivävoiteen alle.






Kertakaikkisen tehokkaat ja hoitavat tuotteet. En keksi mitään negatiivista sanottavaa, sillä mun iho tuntui nauttivat näistä joka kerta ja tuntui että se rauhoittuikin vähän, sillä mulla on ollut vähän tavanomaista enemmän näppylää ennen näiden käyttöä ja nyt iho tuntuu rauhoittuneen.

Nyt jatkan näiden käyttöä osana puhdistusta, jotta tilanne pysyy rauhallisena. Talven kuivuus vaikuttaa ihollakin ja sitä pitää hemmottella riittävällä kosteutuksella, naamioilla ja muistaa suojata kylmää ilmaa vastaan.

Ootko kokeillut Dr. Hauschkan tuotteita? Miten sä hemmottelet ihoasi talvipakkasilla?

Maikku

4 kommenttia:

  1. Kirjoitin itekkin viime vuonna Dr. Hauschkan tuotteista blogiin ja ihastuin brändiin kyllä ikihyviksi! Sarjan taustalla vaikuttaa ihan mieletön hoitofilosofia ja yrttitietous. Dr. Hauschka on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista brändeistä kosmetiikkamarkkinoilla. Ps. Tuo kasvovesi on IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, täytyykin käydä lukemassa! Sä sanoit avainsanan, tämä on todellakin mielenkiintoinen sarja! Mä tykkään myös tuosta kasvovedestä ♥

      Poista
  2. Dr. Hauschkan tuotteet on niin hyviä. Tykkään erityisesti naamioista ja suosikkini onkin savinaamio.
    Hemmottelen ihoani kosteuttavilla tuotteilla ja olen nyt talvellakin käyttänyt suojakertoimia meikin alla.
    Ihanaa iltaa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Savinaamiot on todella puhdistavia! Kosteutus on tlvella iholle ihan parasta mitä sille voi antaa ♥ Mukavaa viikonloppua Outi ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥