tiistai 15. joulukuuta 2020

Mustikka-puhdistusöljyvoide- Flow Kosmetiikka

 *Tuote saatu Ruohonjuuri Kamppi

Ette usko, kuinka mä olen odottanut että pääsen testaamaan tätä Flow Cosmeticsin Balm to milk cleanseria eli mustikka-puhdistusöljyvoidetta. Tätä on kovasti kehuttu ympäri somea ja odotukset oli itsellänikin korkeat. En ole balmia käyttänyt ennen puhdistuksessa, joten kokemus on sisänsäkin uusi ja näitä ei kovin montaa markkinoilla näyttänyt nopealla silmäyksellä edes olevan. Oikaiskaa, jos olen väärässä.

Ihon puhdistus on tärkein ihonhoidon vaihe. Vaikket mitenkään muuten hoitaisi ihoa, niin tee puhdistus huolellisesti.

Iho tulisi puhdistaa aamuin illoin, sillä vaikka ei uskoisi, niin yöllä iho aktivoituu eniten ja siitä irtoaa epäpuhtauksia  jotka kertyvät sitten ihohuokosiin odottelemaan aamupuhdistusta.

Ihon puhdistukseen riittää hellävaraiset, mutta tehokkaat tuotteet ja tärkeintä onkin löytää juuri omalle iholle sopiva puhdistustuote tai tuotteet. Olet löytänyt oikeat tuotteet kun iho ei kiristele pesun jälkeen.
Mustikka-puhdistusöljyvoide - Balm to Milk Cleanser 120ml Ovh n 36€


Kyseessä on siis balmimainen puhdistus, joka on pakattu kauniiseen lasipurkkiin ja pakkauksessa on mukana pieni lasta, jolla tuotetta on helppo annostella.
Kaikki Flow Kosmetiikan tuotteet valmistetaan käsityönä Riihimäellä, joten tämänkin pienen kauniin purkin on jokutodennäköisesti käsin annostellut.  

Puhdistusöljy voide jota nyt tässä balmiksi kutsun, on:

♥kotimainen
♥syväpuhdistava
♥kirkastava
♥kosteuttava

ja se sopii ihan kaikenlaisille ihotyypeille, myös kuivalle, herkälle  ja pintakuivalle..

Annostelen balmia noin puoli lusikallista ja hieron sitä ensin kämmeniin, lämmittäen sitä ja sitten levitän ja hieron sen ympäri kasvoja. Kun siihen lisää vähän vettä, puhdistusvoide emulgoituu ja ja muuttuu kevyeksi maitomaiseksi ja sitten sen voi vain huuhdella pois.

Iho jää ihan super pehmeäksi, puhtaan tuntuiseksi ja sileäksi. En ole tämän kanssa edes kokenut tarpeelliseksi tehdä kaksoispuhdistusta, sillä tämä yksistään riittää vallan mainiosti.

Myös silmämeikki lähtee ilman hankaamista, mutta vedenkestävään ripsariin tämän teho ei riitä.

Balmi sisältää luomulaatuista jojoba, risiini ja neitsytkookosöljyä sekä antioksidanttista mustikan ja mustaherukan siemenöljyä.


Tästä tuli lemppari ihan kertaheitolla, sillä tuotteet koostumus ja lopputulos on sellainen joka käy joka puhdistuskerta pienestä hemmottelusta. Sitä arjen luksusta ♥ Mä kyllä tykästyin niin, että tulen takuulla käyttämään tätä jatkossakin ja voin yhtyä Ruohonjuuren henkilökuntaan. joka oli äänestänyt Flow Kosmetiikan vuoden  2020 parhaaksi kotimaiseksi luonnonkosmetiikkasarjaksi.

Kaikki Flow Kosmetiikan tuotteet ovat olleet loistavia, kuten tämäkin.

Onko Flow Kosmetiikka jo sulle tuttu? Millainen putsari on sun suosikki?

Maikku 

6 kommenttia:

 1. Tykkään sellaisista putsareista, joita ei tarvitse kovasti hankailla naamaan, vaan ovat tehokkaita ihan pienellä työllä. On myös ihanaa, jos putsarin jälkeen iho tuntuu pehmoiselta.
  Rakastan putsareita ja olen aina valmis testaamaan uusia, joten laitoin nyt tämän nimen muistiin myös.
  Ihanaa iltaa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ei kai ihon hankaaminen edes ole hyvä juttu.Tämä on kyllä sellainen hemmottelu putsari, ettei tosikaan.
   Iloa viikonloppuun ♥

   Poista
 2. Tää näyttääkin aivan ihanalta<3 Flown vanhoista tuotteista testasin joskus mustikkapuhdistusbalmia ja jotenkin tuli mieleen, voisiko tää sun olla siitä uudistettu versio..? No joka tapauksessa se oli ihan mielettömän hyvä tuote ja tämä sun esittelemä kuulostaa vähintään yhtä hyvältä! Täytyy ehdottomasti pitää tää mielessä, puhdistusbalmit on ihania, vaikka oonkin nyt menettänyt sydämeni öljyille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että tmä nimenomaan on uudistettu versio. Öljyt on tälle kova vastus, sillä musta tän käyttö on aavistuksen kivempaa, kun juoksevan öljyn mutta lopputulos ratkaisee ja siinä tämä ja öljyt painii samassa sarjassa.

   Poista
 3. Näin tästä videon instassa, tosiaan onkin vähän paksumpi. En ole koskaan käyttänyt balsamia, joten tätä voisi testata. Nyt kun Jumboonkin on tullut ruohonjuuri liike!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on, mutta iholle levittyy kuin öljy ja aika sama fiiliskin kuin juoksevan öljyputsarin kanssa, koska tämä myös emulgoituu. Kiva, että Jumbossakin Ruohonjuuri, mä käynyt aina Kaaressa tai Kampissa, mutta nyt siis voi shoppailla sielläkin!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥