lauantai 16. tammikuuta 2021

Goodiebox Tammikuu 2021

Ja heti edellisen kauneusboksin perään kilahti saapumisilmoitus tästä toisesta, hiphei. Jostain syystä Posti oli jälleen kerran kuljettanut paketin ihan toiselle alueelle, mutten jaksanut soittaa ja reklamoida asiakaspalveluun ja haettiin boksi tänään autolla. Oli meinaan taas niin kaukana, ettei tähän noutopisteeseen olis jaksanut kävellä. No, se ei ole Goodieboksin syy, joten sivuseikkana vain tuli mainittua.

Saatekortin mukaan kyseessä on:THE ‘... AND BREATHE OUT’ BOX 

Saate kehottaa lopettamaan muiden odotuksien mukaan elämisen, liian täydellisyyden tavoittelun, miellyttämisen ja enkeliä leikkimisen. Suosittelee ilmaisemaan suoraan mitä ajattelemme ja mitä toivomme. Meillä jokaisella on oikeus sanoa EI.

Niin tärkeä aihe, että tästä voisi tehdä ihan oman postauksen, mutta nythän oli puhe vain tästä boksista :)!

Boksi on kaunis taivaansininen, raikas näin keskellä talvea ja eiköhän mennä suoraan katsomaan mitä boksi tässä kuussa on kätkenyt sisälleen.



KARMAMEJU

Renew Face Brush Ovh 41€

Harjaat hiukset, hampaat ja kulmat, mutta muistatko myös harjata kasvosi? Karmamejun pehmeä ja lempeä kuivaharjaus on tehokas kauneudenhoitotyökalu, joka stimuloi verenkiertoa, sidekudosta ja herättää ihon yön jäljiltä. Tämä uusi rituaali päivittäiseen ihonhoitorutiinisi on kuin ‘’luonnollinen kasvojenkohotus ‘’, jonka voit tehdä vaikka aamukahvia nauttiessasi. Käyttö: Harjaa kasvojen, kaulan ja rinnan alueet aamulla ennen suihkua ja ihonpuhdistusrutiiniasia. Varmista, että iho on kuiva. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi harjaa kevyin vedoin alhaalta ylöspäin, kuusi vetoa ihoaluetta kohti. Harjaa meikitön iho päivittäin 2-3 minuutin ajan - riippuen ihon herkkyydestä.

En ole tälläiseen aiemmin törmännytkään, guashaus on tuttua kyllä mutte kuivaharjaus - mutta, miksei?



Terre De Mars

008 Reddition Body Cleanser

 

Ihon puhdistaminen ei ehkä ole kauneusrutiinin kaikkein tyylikkäin vaihe, mutta ehdottomasti vaihe, jonka yli ei kannata hypätä. Emmekä puhu vain kasvojen puhdistamisesta vaan koko kropan! Päivitä suihkuelämystäsi tällä Terre De Marsin orgaanisella, hellävaraisesti vaahtoavalla, aromaattisella ja pehmeällä 008 Reddition Body Cleanser -suihkugeelillä. Sen sisältämä kahvi ja rosmariiniuute, ripauksella aloe veraa ravitsee ja silottaa ihoa uskomattomalla tavalla. Annostele käsiin, hiero kostealle iholle kaulasta varpaisiin ja huuhtele sitten huolellisesti. Tunne, kuinka ihosi tuntuu puhtaalta, virkistyneeltä ja kimmoisalta.

Suihkugeeli on tosi kiva saada boksista, sillä sitä kuluu jatkuvasti ja tälläisestä merkistä en ole vielä kuullutkaan. 

VERSO

Nourishing Cream

Boksissa 15ml Ovh 90€/50ml

Haluatko päivittäistä luksusta sinulle ja ihollesi? Verso Nourishing Cream on ravitseva, intensiivisesti kosteuttava voide, joka tuo iholle tehokasta kosteutta pitkäaikaisesti. Se sisältää runsaasti niasiiniamidia - ihme-ainesosa, jolla on erityisen vaikuttava CV. Se vahvistaa ihon suojausta sen uloimmalla kerroksella, hoitaa kuivaa ihoa, silottaa juonteita ja ryppyjä sekä vähentää punoitusta ja hyperpigmentaatiota. Yhdessä kaura lipidien ja öljyjen kanssa, tämä rikas voide tarjoaa intensiivisen ja pitkäaikaisen kosteutuksen, joka jättää ihosi sileän ja pehmeän tuntuiseksi.

Onkohan Versolla markkinointi menossa tunnettavuuden suhteen, sillä sain saman sarjan silmänympärysvoiteen juuri LookFantasticilta, aika jännä. Tosin olen huomannut että joskus eri bokseissa saattaa olla jopa samoja tuotteita. Jokatapauksessa niasiiniamidia sisältävät tuotteet ovat kiinnostavia ja tämän otan kyllä testiin ilomielin.


Dr. Botanicals

Cocoa Noir Time Reverse Facial Serum

Boksissa 15 ml/ Ovh 108€/30ml

Mennään ajassa taaksepäin.. Ei - älä huoli, emme vie sinua takaisin siihen kiusalliseen teini-vaiheeseen. Mutta tarjoamme mahdollisuuden kokeilla tätä anti-ageing seerumia, joka on suunniteltu parantamaan ihosi ulkonäköä ja varmistamaan, että ihosi jää raikkaan nuorekkaan näköiseksi. Ahh… Voimme jo tuntea seerumin imeytyvän ja tekevän taikojaan. Purista kaksi-kolme tippaa käsiisi ja hiero kasvoille ennen kosteusvoidetta.

Kiinnostava seerumi, joka tuoksuu aivan taivaalliselta, koska siinä on ah kookosta ♥ En yleensä tykkää kasvoilla kovin tuoksuvista tuotteista, mutta tämä on ihan taivaallinen tuoksu, sanoinko jo ;) Tosin ei ole migreenipäiivän tuote mutta välillä voin varmasti käyttää tai sitten käytän dekolteella, sillä seerumia voi käyttää myös kaulalla ja dekolteella. Seerumi on aika juoksevaa mut levittyi ja imeytyi hyvin ja nopeasti.


YA.BE

Feed Your Skin, Feed Your Mind

Ovh 20€

2-in-1 hemmottelua parhaimmillaan. YA.BE ei tarjoa sinulle vain ravitsevaa ja rauhoittavaa kasvonaamiota, joka sisältää arvokasta otsonoitua auringonkukansiemenöljyä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden kuunnella heidän rentouttavaa podcastia samalla, kun annat naamion vaikuttaa. Ota mukava asento ja nauti 10-15 minuutin hemmottelu hetkestä, joka hellii niin ihoa, kuin mieltä. Hoidon päätteeksi, pese naamio pois lämpimällä vedellä. Voit kuunnella podcastin täältä: www.yabebeauty.com ja lisää koodi: Y301

Olipa kiva saada kasvonaamio, sillä näitä tykkään käyttää.



Mun mielestä tää vuosi alkoi Goodieboksin kanssa kivasti! Monipuolinen sisältö ja kaikki uusia tuotteita mulle, sen lisäksi kiinnostavia. Nyt on jopa vaikea valita kivoimpia tuotteita ja ehkei tarvitsekaan koska tykkään lähtökohtaisesti kaikista ja aion nämä myös testata.

Vielä tuosta saatekortista tuli mieleen, että itselläni on edelleen opettelemista tuon asian kanssa sillä edelleenkään en osaa aina sanoa EI tai olla miellyttämättä muita, mutta opettelen. Koen, että mut on kasvatettu niin kiltiksi tytöksi, miellyttämään muita että siitä roolista on todella vaikeaa päästää irti-aikuisenakaan.

Ootko sä muuten koskaan kokeillut kasvojen kuivaharjausta?

Mitä tykkäsit tammikuun Goodieboksista? Löytyykö sieltä muita jotka painivat samojen asioiden kanssa, olemalla välillä liian kiltti?

♥ ♥ ♥

Mulla on edelleen teille linkki, jolla saatte Goodieboksin tilatessanne, ekan boksi puoleen hintaan -50%. Se on aika kiva etu!Tässä LINKKI.

Maikku


10 kommenttia:

  1. Olen testannut kuivaharjausta, mutta jotenkin mun iho ei siitä tykännyt. Olen sitten puhdistusaineita harjalla hieronut kasvoihin ja se tuntuu sopivan minun iholle paremmin.
    Aika kiva boxi kyllä tällä kertaa ja tuo kookokselta tuoksuva seerumi alkoi kiinnostamaan.
    Ihanaista sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuivaharjannut vain kroppaa. Voisin kuvitella, että kovin herkkä tai atooppinen iho ei tästä tykkää mutta katsotaan tuleeko yuota kokeiltua. Tuo kookoksen tuoksu on kyllä ihan huikee!

      Mukavaa maanantaita ♥

      Poista
  2. En ole koskaan kuiva harjannut. Ihoni on atooppinen joten ei jotenki tulis mieleenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se ei ehkä edes tykkäisi harjauksesta. Guashaus on varmasti hellempi ♥

      Poista
  3. En kyllä lähtisi kuivaharjaamaan kasvojani, kroppaa kyllä, mutta sitäkin todella harkitusti. Kasvojen iho on kuitenkin niin eri, että ajatuskin saa karvat nousemaan pystyyn. :D Kaikkea ne saa päähänsäkin... Voin kuvitella mitä joku dermatologi tuumaisi tosta, koska moni tuskin osaa olla tarpeeksi hellävarainen. Lisäksi harjasten harjat eivät takuulla ole niin hienostuneita, että niillä raapiminen tekisi hyvää kasvoille.

    Sen sijaan muu sisältö oli kiva ja kivasti erilaisia brändejä. Varsinkin verso oli tietenkin paketin helmi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin tuota samaa, sillä kasvojen ihoa täytyy kyllä harjata todella hellästi. Kiva kuulla että Verso on suorastaan helmi, se täytyy testata sitten pian.

      Poista
  4. En ole kokeillut kasvojen kuivaharjausta, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Ja muutaman minuutin päivittäisen harjauksen voisi tosiaan tehdä vaikka aamuteetä hörppien. :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voisi ollakin sitä, mutta tosi hellävaraisestis kasvoja kyllä tulee harjata. Tähän olisi ollut kiva saada vaikka tutor-video :)
      Iloa viikkoon ♥

      Poista
  5. On tuossa kyllä monipuolisesti testattavaa ja kiva tuo harja. Ihanaa uutta viikkoa Maikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, saa taas pohtia mihin ihanuuteen tutustuu ensin :)
      Iloa myös viikon alkuun Tiia ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥