keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kutsuvieraina Sokoksella

Kauppakeskus Kaaren Sokos kutsui asiakkaitaan taannoin asiakasiltaan ja piipahdin siellä ystäväni kanssa.
Olen käynyt siellä lähinnä ostamassa kosmetiikkaa, koska valikoima on hyvä ja taitaa olla lisäksi lähin Sokos.Vaikka oltiin paikalla heti kun ilta alkoi, oli jono jo aikamoinen. Kuplivaa oli tarjolla alkoholilla ja alkoholitonta :) Kallistuimme tietenkin arki-iltana autollisina jälkimmäiseen.


Paikalla oli reilusti henkilökuntaa, hyviä alennuksia ja asiakkaita - ei toki ruuhkaksi asti.
Tuote-esittelyjä en bongannut kuin Cocovitilta mutta koska tuotteet jokseenkin tuttuja, niin emme pysähtyneet kuuntelemaan. Olen I love me-messuilla tutustunut tuotteisiin ja käytänkin joitakin. 


Olisin odottanut tuote-esittelyjä enemmän, samoin kuin tuotenäytteitä esimerkiksi kosmetiikasta mutta en ystäväni kanssa onnistunut bongaamaan yhtäkään!? Jos niitä oli niin henkilöt oli hyvin syventyneitä tehtäväänsä koska minä vanhana konsulettina en heitä havainnut.


Uusia tuoksuja käytiin nuuskimassa ja ihastuin tähän uuteen Marc Jacobsin Daisy Dream Blush-kukkaistuoksuun ihan täysin. Aivan ihana kesätuoksu <3


En raaskinut vielä ostaa, täytyy katsoa on hinnat laivalla samanlaiset - josko sieltä saisi edukkaammin. Varsinaista tuoksu tarvetta ei ole, koska joulupukki toi uuden Vercasen ja käytän muutoinkin vain 2-3 vaihdellen ja vaihtoehtoja on. 


Tykkään Escadasta yli kaiken, mutta en pysty ihan kaikkia käyttämään koska migreeni saattaa puhjeta ihan pienestäkin tuoksusta. Guessilla on yksi ihana tuoksu, mutta käytän sitä harvakseltaan koska se laukaisee migreenin tosi helposti.

Mutta katsoppa noita pulloja, ne ovat kuin karkkeja <3 Ihan vaikka vain koristeeksi olisi kiva saada ;) Mikä oli sinun lempituoksusi?

Summasummarum, tulipa käytyä mutta odotin enemmän. 

Tuoksuista huumautuneena,
Maiccu

4 kommenttia:

 1. Tälläset illat piristää normaali arkea kyllä kummasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, saisi eri tahot järkätä useammin :)

   Poista
 2. Varmasti oli kiva ilta! Tykkäisin myös käyttää tuoksuja, mutta migreeni tulee helposti. En ole tuota uutta Marc Jacobsia käynyt tuoksuttelemassa, mutta voin kuvitella, että se on ihana :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama, migreeni ja tuoksuherkkyys rajoittaa käyttämistä.Se on kyllä kurjaa. Tuo oli kyllä yllättäjä, koska oon olettanut etten ehkä tykkää...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa