lauantai 20. helmikuuta 2016

Kirppistely

Onko mukavampaa tapaa kuluttaa aikaa kuin shoppailla ja sitä voi harrastaa myös kirppiksellä! Tehdä ihania löytöjä, höpötellä ystävän kanssa tyttöjen juttuja, ihailla kaikkea turhaa ja kaunista, ihmetellä kuinka paljon maailmaan mahtuu vaatetta ja tavaraa.


Olen jo monta vuotta käynyt kirppareilla ja ihan parhautta on kun tekee jotain ihastuttavia löytöjä pikkurahalla - löytää jotain mitä ei enää kaupasta saa. Joskus menen ihan tarkoituksella etsiäkseni jotakin, mutta harvoin löydän juuri sitä. Nautin niistä hetkistä kun teen ihan superihania löytöjä, joskus niistäkin kun en löydä mitään mutta voin todeta etten oikeastaan tarviikaan mitään. 
Kaikkea on riittävästi ja voin iloita pelkästään siitäkin ajatuksesta. Aina ja kaikilla kun ei ole niinkään.

Tänään löysin supersöpön lilan säästöpossun :) Olen etsinyt sellaista, joka sopisi väriltään sisustukseen ja tämä oli täydellinen.


Olen myös pyrkinyt etenkin vaateostoksilla siihen , että yhtä uutta vastaan luovun jostain vanhasta ja tämä on aika hyvin pitänyt. Jopa niin että juuri myin pari isoa kassillista vaatetta ja pidän itselläni nyt option löytää tilalle jotain uutta :)

Toki kaiken ei tarvitse olla uutta, kirppikseltä voi löytää aivan uusia ja uudenveroisia vaatteita, kenkiä ja tavaroita, mutta olen aika tarkka nykyisin mitä ostan. Olen niin monta kertaa sortunut johonkin herkulliseen pitsiunelmaan jota en ole koskaan käyttänyt ja ostan nykyisin pääasiassa niitä joille uskon löytyvän käyttöä.

Nyt etsin tietynlaista lasipurkkia( jota en löytänyt ) sekä laatikkoa jonne voisin laittaa ensi viikolla istuttamani siemenet kasvamaan ja sen löysin. Tervetuloa uusi elämä - tervetuloa kevät ja kesä :)Mulla ei ole mitään lempikirpparia, käyn missä milloinkin mutta tykkään erityisesti isommista paikoista joissa tavara vaihtuu. Kirppis silmä on harjaantunut sen verran, että jos tavara/myyjät ei vaihdu, kierros on nopeasti suoritettu :)

Nettikirppikset ovat myös oikein kiva juttu! Niissä olen erityisesti myynyt mutta jonkinverran myös ostanut ja pääsääntöisesti kaikki kaupat ovat sujuneet hyvin. Suomalaiseen voi luottaa :)

-Maiccu


2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt!
    Tykkään myös kierrellä kirpparilla. Ja ihanaa, jos tekee löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Se on - hyvä syy mennä taas uudestaan :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa