tiistai 23. helmikuuta 2016

Kasvonaamiota ja kynsilakkaa

Kuinka usein teet itsellesi kasvohoidon kotona vai käytkö kosmetologilla?
Mä käyn aivan liian harvoin, mutta koitan kotona hoitaa päivittäin ja perusteellisemmin kerran viikossa.Itse puhdistan iltaisin ihon ja käytän seerumia (tässä iässä alkaa olemaan välttämätöntä), eri kasvovoidetta päivin ja öin sekä hennosti sävyttävää päivävoidetta päivisin. Iltaisin vielä silmänympärysvoidetta. Ihaninta on kesällä kun ei tarvitse kuin perusrasvat, silloin en käytä meikkivoidetta ollenkaa ellei ihan erityistilaisuus.

Tykkään naamiosta joka levitetään iholle, annetaan kuivua hetkea ja revitään pois. Iho on sen jälkeen pehmoinen kuin vauvan peppu :) Tämä on edullinen ja hyvin tehokkaasti puhdistava. Lisäksi se ei sisällä parabeeneja ja mikä tärkeintä  - ei ole testattu eläinkokeilla!


Lisäksi laitan naamion kerran kaksi viikossa ja vaihtelen ihoni tarpeen mukaan. Talvella kun on välillä tosi kuiva iho ja kesällä taas rasvoittuu tosin välillä hormonien ansiosta vaihtelee kuukausittain :)

Nyt kun kevätkylvö tehty ja multaiset sormet taas puhtaat, lakkasin kynnet ja pitkästä aikaa valkoiseksi! Päälle sellaista vaaleanpuna-hopeista glitterlakkaa, pelkkä valkoinen olisi ollut vähän plaah.


Tykkään glitter-ja hilelakoista mutta enää en tee sitä virhettä että lakkaan vain niillä koska niitä saa hangata viikon pois eikä siltikään lähde. Laitan aina vähintään aluslakkaa tai sitten lakkaan värillisellä päälle. Näissä kuvissa ei nyt ihan näy se miltä luonnossa näyttävät mutta suuntaa antavia sentään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa