perjantai 19. helmikuuta 2016

Perheen kesken

Meillä lapset saivat valita kolme asiaa  jotka toteutetaan kesään mennessä, pääasiassa ihan arkisia asioita. Voisi kuvitella että halutaan lintsille, leffaan tai laivalle, mutta ehei - nämä haluavat läheisyyttä kuten köllöttelyä sohvalla, jätskikekkerit, eväs -ja souturetkiä sekä leipomista :) 

Retkille päästää kun lumet sulaa ja aurinko lämmittää metsäpolut. Niistä nauttiikin koko perhe, erityisesti mies alkukesän retkistä, kun ei tarvitse sienestää ;)
Yksi arvokkaampi toive listassa oli, konserttiin meno mutta se on ollut suunnitteilla jo muutenkin, joten luvattiin toteuttaa.
Odotettu että ikää tulee enemmän, nauttivat konsertista eri tavalla ja kun nyt alkaa ilmetä jo suosikki esiintyjiä - aika alkaa olla oikea!
Kokeilkaapa kotona, millainen lista teidän lapselta/lapsilta syntyy.

Pyritään tekemään lasten kanssa paljon yhdessä, erityisesti viikonloppuisin. Tämän toiveiden kysymisen jälkeen mietin kuitenkin riittäisikö ihan vain se yhdessä köllöttelykin välillä. 
Sitä on aivan liian harvoin kuin kouluikäisillä mielenkiinto on peleissä ja läppäreissä. On vaikea saada irrottautumaan niistä, ellei ole pakottava tarve kuten ruokailu tai nukkumaanmeno :) Tuttua?

Toki meillä rajoituksia on ja läksyt tehdään heti ruoan jälkeen kun ei vielä ole ihan väsky ja pelikoneet suljetaan viimeistään klo 20:00. Ehtivät rauhoittua ennen nukkumaanmenoa 
ja tulee iltatoimet suoritettua kohtuullisessa ajassa :)

Me vietetään tänään ne jätskikekkerit ja sen jälkeen levitetään olkkarin divaanisohva ja vietetään köllöttelyilta!
Perhekeskeistä  perjantaita,

Maiccu

2 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ihanalta! Oli varmasti mukava ilta :) meillä isommilla muksuilla ei onneksi vielä oo kasvanu älylaitteet käsiin kiinni, peliaikaa on molemmilla puoli tuntia päivässä ja monesti sekin unohtuu. :)

    VastaaPoista
  2. Olikin oikein kiva ilta <3 Pelaamista on ihan hyvä rajoittaa, ettei mene mahdottomaksi! Onneksi nuokin osaavat vielä leikkiä <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa