torstai 25. helmikuuta 2016

Blondausta ja geelikynsiä

Onkohan vahvalla lääkityksellä vaikutusta koska juurikasvu on ilmestynyt vasta kun lääkitys alkoi vähentymään? Olen viimeksi värjännyt tyven tammikuun alussa ja normaalisti joudun tekemään sen kuukausittain paitsi kesällä kun aurinko vaalentaa.

No jokatapauksessa tänään tuli sekin tehtyä, täytyyhän sitä siistiltä näyttää kun pitää alkaa ihmisten ilmoilla kulkemaan :)

Oon vaalentanut tyven pääasiassa itse, välillä kampaajallakin kuten taannoin kun kokeilin vaaleanpunaista :) Tykkäsin mutta se haalistui tosi nopeasti ja olis pitänyt jaksaa kotona käyttää suoraväriä ja/tai maskia. Ainahan sitä voi kokeilla uudestaan!Korjasin samalla kynnet kun pari katkennut kurjasti. Se tässä itse tekemisessä on hyvä voi korjata heti kun katkeaa - paitsi välillä on työlästä kun pitää levittää kaikki tarvikkeet yhden kynnen takia mutta kauneuden vuoksi täytyy välillä kärsiä...


Uusi Dependin lakka käytössä ja ihastuin heti, aivan ihana sävy - tulee uusi lemppari. 
Koristelin hopeisilla minihelmillä mutta voin kertoa että tätä kirjoittaessa on toisesta kädestä puolet jo irronneet.
Eivät jätä isoa aukkoa kuten timantit joten eipä haittaa. Lisää lakkaa vaan päälle :D


Tässä korjatut kynnet ennen lakkausta ja alla uusi lakka mitä just hehkutin :)


Herkku - yhdellä sanalla!  Tykkään tän värisestä huulipunasta -ja kiillostakin,  joku kun on '
"se oma juttu" - kyllä sä tiiät! Onneksi lakkoja on helppo vaihdella. On ne koristellut geelikynnetkin kivat mutta jotenkin mä fanitan näitä lakkoja niin että mieluummin käytän niitä vaikka saakin olla viikottain putsaamassa ja lakkaamassa.
Ompas muuten kurttuiset kädet noissa kuvissa, täytyykin  rasvata oikein kunnolla jos se enää mitään auttaa :D

<3 Maiccu


1 kommentti:

  1. Ihanat kynnet! :) mä eilen värjäsin kulmakarvoja ja samalla juttelin miehelle, et pitäis ostaa uudet värit. Sit totesin että tuleehan ne kalliiksi, mut vielä kalliimmaksi tulis jos kävis ammattilaisella värjäyttämässä. ;) ja miks suotta maksaa siitä lystistä, jos kerta itsekin osaa! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa