tiistai 9. helmikuuta 2016

Laskiaistiistai eikä sään puolesta pulkkamäki taida ketään houkuttaa. 
Niin on liukastakin että ihan vaarallista olisi ulkoilla.

Itse en mäkeen tänä talvena pysty menemään ja uudet luistimetkin saavat odottaa ensi talveen. 
Mutta laskiaispullia voi syödä oli sää mikä hyvänsä ja äsken juuri ilahdutin lapsia herkullisella välipalalla.
Pullat paistoin jo viime viikolla ja pakastin, muuten meillä ei säily mikään seuraavaan päivään :) Teen yleensä samalla kertaa enemmän ja viimeksi paistui voisilmäpullia ja tavallisia pyöreitä laskiaista varten.
Väliin vain paukkukermaa ja mansikkahilloa, namskis. Minä vain kuolaan, olen pullani syönyt jo viime viikolla pariinkin otteeseen.Tästä se kevät hiljalleen alkaa, pari viikkoa ja etelän lapsilla alkaa hiihtoloma ja kun se loppuu, häämöttää jo maaliskuu. Tänä vuonna ei ole näillä näkymin pitkää loskaista aikaa, kun lumi on jo sulanut isoilta alueilta. Ellei tule yllättävää takatalvea.

Luonto ei tosiaankaan ole kauneimmillaan ja ja liukumiinoja saa väistellä koiran ulkoilutuslenkeillä ihan jatkuvasti.Yök. Samaa koitan sanoa koiralle, että sekin väistelisi mutta aika mahdotonta kun sitä on jokapuolella, Pieni vaiva olisi jokaisen koiranomistajan oman koiransa jätökset korjata.
Miten musta tuntuu että mitä isompi koira, sen varmemmin niitä ei siivota?
Tänä on aihe joka kyllä kiehuttaa, eikä syyttä.
Kuinkakohan moni tietää että kakkojen jättäminen luontoon on ihan oikeasti järjestyssäännöissä kielletty:


“Järjestyslain 27.6.2003/612 14§ mukaan koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa”.

Varmasti maalaisjärkeä saa käyttää, itse siivoan ne jotka jää kulkureittien varteen.Meillä on pinkki pussi aina hihnassa ja helppoa olisi myös tilata alla olevan linkin kautta.

http://www.koirankakkapussit.fi/

Meilla on ollut heidän pusseja mutta ovat suhteellisen suuria pikkukoiralleni. Siksi meillä Mustin ja Mirrin värkkäät pinkit pussukat.

Muistetaan kantaa jokainen oma vastuumme, koska tämä maapallohan on meidän yhteinen <3

-Maiccu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa