perjantai 19. helmikuuta 2016

VälipalapatukatTein eilen ekaa kertaa itse välipala-patukoita, joissa pähkinää, karpaloita, taatelia, kaurahiutaleita ja banaania. Kyllä lähtee makeanhimo ja samalla auttaa pieneen nälkään. Toki noissakin on sokeria, muttei yhtään lisättyä. 
Vaihtoehto mysli-tai proteiinipatukalle ja helppo tehdä! 


Ohje löytyy täältä ja sitä voi muuttaa oman maun mukaan, kuten itsekin tein lisäämällä karpaloita, auringonkukansiemeniä sekä pähkinäsekoitusta.http://www.maku.fi/blogit/terveen-hyvaa/supersimppelit-valipalapatukat
"Massa ennen levitystä"
Raaka massa levitettynä


Kaikkea ei toki tarvitse aina tehdä itse, puolivalmiit ja joskus eineksetkin käy mutta nyt kun on aikaa niin tykkään touhuta keittiössä. 
Saan hyvän mielen siitä että ole tehnyt jotain "näkyvää":)

Uudessa FIT-lehdessä oli kiva ohje "retro kaurapuurosta", aion kokeilla ja kerron sitten miten maistui. Olen kerran tehnyt raakapuuroa enkä hirveästi tykännyt-uusi yritys kun ainekset ovat erilaiset. Mutta suklaapuuroa rakastan ja banaani+suklaa on ihan huippuyhdistelmä. Mantelimaitokin tuo tähän takuulla pehmeyttä ja vähän makeuttakin.

FIT-lehti 3/2016


<3 Maiccu

3 kommenttia:

 1. Kuulostaakin hyvältä tuo välipalapatukka.
  Pitääkin joskus tehdä.
  Mukavaa perjantai iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Terveellistä hyvää, mutta ehkä mä tykkään kuitenkin rapsakammasta rakenteesta. Tulipahan kokeiltua :) Ihanaa iltaa sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Terveellistä hyvää, mutta ehkä mä tykkään kuitenkin rapsakammasta rakenteesta. Tulipahan kokeiltua :) Ihanaa iltaa sinnekin!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa