maanantai 8. helmikuuta 2016

Tervetuloa mukaan seuraamaan elämääni blogin kautta :) Olen jo pitkään harkinnut tätä ja kivuliaan välilevynpullistuman vuoksi joudun toipumaan hetken kotona joten aikaa on tälle blogin perustamiselle.

Lähellä sydäntäni on kaikki kotiin ja perheeseen liittyvä. Tykkään sisustaa, pienellä muutoksilla ja hyvinkin edullisesti, voi saa isoja muutoksia aikaan. Yksi intohimoni on kynttilät, jep. Mies aina nauraa kun en pääse kaupasta pois ilman että kierrän kynttilähyllyn. Niitä on sitten lipaston laatikossa muutamia, no ehkä vähän enemmän mutta niitä ei lasketa.Ne ovat vain niin kauniita, eikö?
Kukat on toinen, tuoreita leikkokukkia on lähes aina kotia kaunistuttamassa.Nyt on selvästi kevät tuloillaan vaikka sää näyttää muuta. Kaupoissa upeita toistaan herkullisemman värisiä tulppaanikimppuja. Niillä saa ihan uuden  ilmeen kotiin, vaikka vain kimpun väriä vaihtamalla.

Meillä on tällä hetkellä vaaleanpunainen kausi, tulppaaneja ja neilikoita.Kunhan muistaa päivittäin katkaista sentin, pari tulppaanien tyvestä ja vaihtaa veden-ne säilyvät jopa viikon.
Täältä löytyvät hyvät ohjeet, sekä ostamiseen että hoitamiseen.

http://puutarha.net/artikkelit/8777/iloa_ja__varia_tulppaaneilla.htm
Tulen jatkossakin kertomaan omista ideoistani sisustukseen liittyen. Kokkailen leivon, treenaan ja laihdutan :) Mitä pidit ensimmäisestä päivityksestäni?

4 kommenttia:

  1. Ihana ja ihan sun näkönen blogi ja postaus <3

    VastaaPoista
  2. Ihanasti kirjoitat ja mahtavaa päästä seuraamaan uutta blogia ihan alusta asti. Jään lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Ompa ihana kuulla, tervetuloa <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa