maanantai 15. helmikuuta 2016

Kiitos ensimmäiset lukijani

Kiitos jokaiselle, joka on eksynyt tänne lukemaan sillä viikossa on ollut huimat 500 sivulatausta :)
Kannustaa jatkossakin kirjoittamaan, koska joku oikeasti käy näitä myös lukemassa.
I´m happy!

Tänään ajattelin postailla vähän kynsistä, kynsilakoista ja kuinka kaikki sai aikanaan alkunsa,


Olen aikuisiällä suosinut pidempiä kynsiä, mutta tuskaillut kun joku lohjennut ja kasvattamiseen mennyt ikuisuus. Isäni aikoinaan sanoi, että naisella tulee olla kauniit kädet ja se on jäänyt mieleen pysyvästi. Olen siihen pyrkinyt( en tosin isäni kehotuksesta)ja pidän itse siitä että kynnet on pitkät sekä kauniit.

Kävin muutamia vuosia otattamassa geelikynnet (rakennekynnet) ja huollatin niitä säännöllisesti.
Uutena ne oli upeat, mutta ärsytti jos yksikin napsahti poikki tai en saanutkaan huoltoaikaa omaan aikatauluuni sopivaksi. Tuntui hankalalta. Koska olin lukuisia kertoja nähnyt kuinka kynsiteknikko niitä minulle tekee ja youtubessa on hyviä tutor-videoita, päätin ystäväni kanssa hankkia uv-uuniin ja muut välineet, ajatuksella että teemme kynsiä toisillemme. Alkuun teimmekin, mutta pian kumpikin hallitsi homman niin hyvin että aloimma tehdä itsellemme ja sen jälkeen en ole näitä käynyt muualla huollamassa.

Tilaan suurimman osan tarvikkeista netistä, Hyvä hinta-laatusuhde on mielestäni näillä:

http://www.sannataranailart.fi/
http://www.mimax.fi/

Viimeksi ripsihuollossa ripsiteknikko vaivihkaa kysyi haluaisinko geelikynnet mutta kerroin tekeväni itse ja näytin kynsiäni, kuulema ihan hyvältä näyttivät.
Teen huollon keskimäärin kolmen viikon välein, mutta olen laiskistunut niin etten jaksa koristella niitä pysyvästi vaan teen koristelut kynsilakalla.


Usein vain lakkaan ja aina lakkaa vaihtaessa, viilaan kynnet kevyesti kasvurajasta ja kärjestä.
Näin saan vähän jatkoaikaa huollolle. Jos joudun korjaamaan kynnen, teen sen muotilla eli rakennan pituuden geelillä. Ideoita kynsiin saan pinterestistä, instasta, facesta ja kynsiaiheisista blogeista.Kynsilakoista suosin pieniä pulloja, koska mieli vaihtuu usein, uusia värejä tulee jatkuvasti eikä kaikkia lakkoja ehdi käyttämään edes puoleen väliin. Cubuksesta sekä apteekeista saa ihania pieniä herkullisen värisiä lakkoja, joiden hinta-laatusuhde on tosi hyvä. Niissä on paljon pigmenttiä, eli peittävät hyvin, ovat sopivat paksuja ja kestäviä. Lumenen Natural code, on myös suosikkini.
Kuvissa osa lakoista, niitä tuppaa kertymään. Onko muilla samanlaista taipumusta?Kertaakaan en varmaan 3 vuoteen ole ollut ilman geelikynsiä mutta olen pitkittänyt kyllä huoltoväliä niin että oma kynsi on saanut kasvaa mahdollisimman pittkälle ennen huoltoa.
En ole huomannut että tästä mitään vahinkoa voisi aiheutua, toisinkuin ripsienpidennysistä joita käyttäessä on hyvä pitää muutaman kuukauden tauko kerran vuodessa. Omasta kokemuksesta näin. Monethan pitää niitä vuosikausia. Mutta niistä sitten joskus toisenkerran :)


Tänään lakkailin näin:
Jos teitä kiinnostaa, voin joku kerta kuvata kynsien teon vaihe vaiheelta ja jakaa sen täällä. Tekniikoita on varmasti monia mutta kiitos minun kärsimättömän luonteen, omani on helppo ja mahdollisimman nopeasti tehtävä :)

Muksaa maanantaita,

Maiccu

1 kommentti:

  1. Ihanaa että pistäydyit blogissani. Täälläkim heikkona kynsilakkoihin ja suosikkimerkkinä Essie ja Lumenen Gel Effect lakat. Sinulla on todella kauniit kynnet ja kädet. Aurinkoa päivään. <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa