maanantai 22. heinäkuuta 2024

Lumene Valo hiustuotteet testissä

Lumenelta ilmestyi taannoin marketteihin hiustenhoitotuotteita ja olen tähän hetkeen malttanut mieleni niihin tutustumisen kanssa, mutta paikallisella Tokmannilla asioidessa päädyin ostamaan Valo-linjan hoitoaineen. Olin aiemmin saanut shampoo & hoitisnäytteet, joten saisin samalla kuvaa shampoon hoitavuudesta kun sarjaan tutustun.

Kummassakin tuotteessa on samanlainen raikas sitruunaisen hedelmäinen tuoksu kuin Valo-linjan ihonhoitotuotteissa, tykkään. 

Lumene Valo- shampoo ja hoitoaine lupaavat vahvistaa hiuksia ja tuoda kiiltoa. Testerishampoolla pesin hiukset kaksi kertaa.

Shampoo vaahtosi todella hyvin ja pesutulos oli varsin onnistunut. Shampoo on kehitetty korjaamaan ja ehkäisemään hiusten katkeilua, samalla se hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa.

Taikoja tuotteissa tekevät pohjoisen lakka, C-vitamiini ja kasvipohjainen proteiini.

Lumene Valo-hoitoaine lupaa myös vahvistaa hiuksia ja tuoda kiiltoa, hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa tuoden hiuksille elinvoimaa. Samalla hoitis korjaa vaurioita, vahvistaa ja ehkäisee hiusten katkeilua.

Mun hiukset tarvitsevat kosteuttavaa hoitoainetta ja huomaan jo hoitista levittäessä, riittääkö kosteutus hiuksilleni. Annoin vaikuttaa 2-3 min jonka jälkeen huuhtelin hiukset.
Tämä riitti kosteuttamaan ja tykkäsin pesun jälkeisestä tuntumasta. Hiukset on ollut helppo harjata, ne näyttävät kiiltäviltä ja hyvinvoivilta.






Ootko sä kokeillut näitä Lumenen hiustenhoitotuotteita?

-Maikku



 

4 kommenttia:

  1. Toistaiseksi vielä testaamatta, pitää päästä eroon edellisestä shampoopullosta ja hoitoaineesta. Valo-sarjan ihonhoitotuotteet tuoksuvat niin ihanalle että tämä lähtee kyllä vielä testiin!

    VastaaPoista
  2. Olisi mukava näitä kyllä testata, mutten ole jostain syystä itse raaskinut näitä ostaa - ja kun hiukset ei ole olleet Lumenen ydinosaamista. Mutta mielenkiintoinen näitä kohtaan ja olisi toki kiva vielä joskus testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, kommenttisi oli ihan hukkunut ja jäänyt vastaamatta. Anteeksi <3 Mä yllätyin kuin kivat tuotteet olivat, mutta ehkä markettikosmetiikaksi hinta hieman korkeahko.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥