torstai 28. huhtikuuta 2016

Pure parsaa - Parsaa kalkkunakäärössä ja grillattua bataattia

Nyt on vihannesosastot parsaa pullollaan ja minäkin nappasin nipun mukaan ja kokeilin ihan uudella tapaa  parsaa kinkkukäärössä. Aiemmin oon käärinyt pekoniin mutta vaikka se on tajuttoman hyvää niin myös rasvaista. Vaikka dietti edelleen tauolla, en ihan retuperällä ole :)




Parsaa kalkkunakäärössä kera bataatin



Tarvitset vain:

*nipun parsaa
*kinkkua/kalkkunaa, juustoraastetta
suolaa ja mustaapippuria

*bataatti
*bataatin päälle vähän grillausmaustetta ja
pippurisekoitusta

Kuori parsa nupuista alaspäin. Kuori myös bataatti ja leikkaa 1-1,5 cm viipaleiksi.
Lado uunipellille kuvan mukaisesti, ripottele mausteita päälle ja lopuksi juustoraastetta parsojen päälle. Uunissa noin 15 min 25 asteessa.










Älyttömän hyvää, terveellistä ja satokauden ollessa parhaimmillaan - myös edullista! Tosin yhdestä nipusta ei isolle perheelle riitä kuin lisukkeeksi eli kannattaa hankkia reilusti.

Pure parsaa ;)

-Maiccu

2 kommenttia:

  1. Oijoijoi. Vaikuttaa hyvältä! Itse juuri tuossa joitain kuukausia takaperin ostin elämäni ensimmäistä kertaa bataattia ja sehän olikin äärettömän HYVÄÄ! Tullut sitä sen jälkeen ostettuakin useamman kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se todella on, "sweet potato" :) Kypsyy nopeasti ja maistuu tosi hyvälle näin uunissa paistettuna.Mukavaa perjantaita!

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥