lauantai 23. huhtikuuta 2016

Uusi tuttavuus, Mary Kay:n ihonhoitotilaisuus

Oli taannoin ystäväni luona tutustumassa Mary Kay:n ihonhoitotuotteisiin ihan ensi kertaa.
Tunnen kyllä entuudestaan mm.Avonin, Dermosilin ja  Oriflamen, mutta Mary Kay:stä kuulin ensi kertaa ja olikin mukava tuttavuus.

Ihonhoitotilaisuuden piti aurinkoinen Jutta, enkä yhtään ihmettele kuinka alalle "eksynyt", niin luontevaa esiintyminen oli ja Jutta olisi vakuuttanut minut halutessaan mistä vain :)

Mary Kay on alkujaan jenkeistä lähtöisin oleva luksus- kosmetiikkaa myyvä yritys.
Tuotteita saa vain itsenäisten ihonhoitokonsulttien kautta eli niitä ei myydä tavarataloissa.
Mary Kay on -60 luvulta alkaen ollut lobbaamassa myös eläinkokeiden poistamista, joten tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Ensin Jutta ohjeisti meidät käsienpesuun, minkä jälkeen kädet kuorittiin persikantuoksuisella kuorinta-aineella. Lopuksi kädet rasvattiin hyvin imeytyvällä käsirasvalla. Viime käsien kuorinnasta onkin aikaa, joten tuli tarpeeseen. Käsiä rasvaan talvisin ahkerasti, rasvojakin omistan useita mutta rasvaan silti liian harvoin.


Tässä ihana Jutta kertomassa ihonhoidon tärkeydestä ja jakamassa tietoa Mary Kay:n laadukkaista tuotteista meille keski-ikäsille :)


 

Käsihoidon jälkeen saimme täytettäväksi ihonhoitoanalyysin, jotta selviää millaiset ihonhoitorutiinit meillä on, kuinka meikkaamme ja mitkä ovat omat odotukset ihonhoidolta ja meikkituoteilta.


Sen jälkeen Jutta antoi meille peilit ja testeri-alustat jonne saatiin seuraavaksi näytteet kasvojenpuhdistusaineista. Ihan ensin puhdistettiin kasvot, iho jäi puhtaantuntuiseksi ja pehmeäksi. Lopuksi saatiin kosteusvoide. Se imeytyi hyvin, mikä tärkeää. Iho ei saa jää kuivan tuntuiseksi mutta ei myöskään rasvaiseksi.
Puhtaalle iholle levitän normaalisti seerumit ja tuhkimotipat/time freezeriä mutta nyt laitettiin suoraan meikkivoide. Väri oli iholleni oikein hyvä, mutta omaan makuuni meikkivoide oli aavistuksen liian paksu kun mitään peitettävää ei ole.Enkä tykkää että juonet ja harakanvarpaat tulevat liikaa esiin kun meikkivoide on liian paksua. Siksi käytän CC-voidetta ja Jutalta saatiin näytteet siitä.

Tykkäsin kovasti, se oli miellyttävän ohut mutta hieman peittävä ja iho näytti kuulaalta ja hieman hohtavalta. Edellinen meikkivoiteeni on ostettu kosmetologilta ja reilu vuoden käytössä olleena loppumassa, joten tilasin tämän CC-voiteen :)
Kuvassa pelkkä CC-voide iholla. Ystäväni Anni hehkuu myös CC-voiteella ja ilman, mutta kivasti sävy tuo lisähehkua kasvoille :)


Kiitos Jutta ihonhoitohetkestä, seuraavaksi suunnitellaankin tytöjen meikki-iltaa! Ja kiitos Anni kun kutsuit mut mukaan :)

Jos kiinnostuit ja haluat itse järjestää maksuttoman ihohoito, meikki-tai kauneushetken ystävillesi, työkavereille, sukulaisille, niin Juttaan voi olla yhteydessä:


-Maiccu

3 kommenttia:

 1. Meidän blogiporukka pääsi viime keväänä tutustumaan ja testaamaan Mary Kayn tuotteita. Ihanan tuntuisia juttuja joista voisi tilata yhtä sun toista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mä tykästyin myös, odotan jo että pääsen testailemaan/tutustumaan meikkeihin :)

   Poista
 2. Olen myös kerran ollut Mary Kayn tuotteisiin tutustumassa, ja kivaa oli. :) Vaikuttaa hyvältä tuo CC-voide! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa