tiistai 26. huhtikuuta 2016

Orkideoita ja parvekekukkia

Vaikka viime lauantaina(ja tänäänkin) tuli taivaalta rakeita ja räntää, me paineltiin Plantegeniin kukkaostoksille! Tarkoitus oli alunperin hakea isompia taimiruukkuja, mutta niinkuin aina - mukaan tarttuu muutakin! Koskaan aiemmin en ole näin aikasin keväällä ostanut parvekekukkia,mutta kun edullisesti sai niin mukaan tarttui sixback-orvokkeja. Nyt toivotaan ettei tule enää hallaöitä ja pärjäävät lasitetulla parvekkeella.Muutaman yön olleet ja vielä hengissä, huoks.
Ihka oikea sitruunapuu jossa kypsä sitruuna odotti poimijaansa. Jos olisi oma piha niin hulluna hankkisin kaikkia omena-ja luumupuista lähtien :)
Kotiutimme pari orkideaa, köynnösmuratin, yrttilajitelman pienissä sinkkiämpäreissä, nämä orvokit ja ne muoviset taimiruukut mitä alunperin etsimmekin :) 
Kukat piristävät kotia kummasti, harmittaa vain jo etukäteen kun tiedän ettei ihanat orkideat elä mun hoivissa kovinkaan kauaa. Ne ovat vain niin kauniita! 

Oisko sulla jotain vinkkiä kuinka saada orkideat elämään pidempään? 

Maiccu
11 kommenttia:

 1. Mää en kestä. Ihanaa kun tulee kesä ja pääsee ostelemaan kukkia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano :) Piristävät kummasti!

   Poista
 2. Kiitos vierailusta blogissani!
  Tulin vastavisiitille ja jään lukijaksi mukavaan blogiisi.
  Täytyy paremmalla ajalla katsella vanhoja postauksia.

  VastaaPoista
 3. Parvekekukat tuovat kyllä fiilistä kodin kevääseen ja kesään. Nytkö se olisi aika laittaa ne vai vieläkö ehtii myöhemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Hyvin ehtii hyvin myöhemmin, yleensä laitetaan vasta toukokuussa mutta nyt oli poikkeus...tosin lisää hankitaan kun ilmat lämpenee!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa