keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Yllätyskukkia ja positiivisuutta


Koska olet viimeksi saanut kukkia? Tai ilahduttanut itseäsi tai jotakuta muuta kukilla, tai jollakin muulla tavalla? Pieni ele toiselle voi merkitä ihan hirmuisesti, joskus jopa pelastaa päivän!
Se voi olla aineetontakin, hymy, kaunis ele kuten huomenen toivottaminen, kiva tekstari, kehu tai oven avaus.

Tykkään ilahduttaa -  se on ollut minulle ominaista aina, enkä tarkota miellyttämistä, niissä on Iso ero. Voin leipoa töihin pellillisen mokkapaloja, viedä kyläillessäni kukkia, lähettää kortteja, kehua aina kun hoksaan, säästää ja antaa kertaalleen luetut lehdet anopille, tarjota kirppikselle menevä vaatteita ensin ystävälle, jakaa omastani puolet, enkä silti ilahduta 
läheskään niin usein kun oikeasti pitäisi tai voisin. 
Mutta yritän, koska saan toisen ihmisen onnellisuudesta aina hyvän mielen!

Eilen oli ihan tavallinen päivä. Tulin kaupan kautta töistä kotia, olin ostanut ystävälleni (jonka luo olin menossa kylään) tulppaaneja ja mikä yllätys minua itseäni täällä kotona odottikaan.
Rakas mieheni oli tuonut minulle upean kimpun lempikukkiani <3
Olin niin onnellinen, sekä upeista kukista että saamastani huomiosta ilman mitään erityistä syytä <3 Se on ihan parhautta! Yhtään en osannut odottaa ja yllätyksellisyys tuplasi ilon!Gerberat ja neilikat ovat kauniita, olen jo ainakin neilikat kertaalleen kehunutkin maasta taivaaseen :) Tässä kimpussa vielä ihanat keväiset sävyt, vaaleankeltaista ja punaista, tykkään!
Olen muuten käyttänyt tuota itse tuunaamaani säilykepurkkia maljakkona koko kevään. Erittäin käytännöllinen. Olisi varmaan kohta aika tehdä uusi, sillä paperi ei kovin kosteutta kestä.

Mutta tämän postauksen tarkoitus oli muistuttaa meitä kaikkia siitä kuinka pienillä asioilla voimme tehdä toiset ja itsemme onnellisemmaksi.
Riittää kun koittaa muistaa että kohtelee lähimmäisiä, kuten toivoo itseään kohdeltavan - sillä pärjää pitkälle. Tänään toivotankin Ihanaa loppupäivää juuri sulle hymyn kera:)

Paljon positiivisia ajatuksia, 
Maiccu


10 kommenttia:

 1. Olen tainnut viimeksi saada kukkia syntymäpäivänä.
  Mies ei usein tuo muuten vaan kukkia. On kyllä joskus yllättänyt!

  Upean kukkakimpun oletkin saanut!
  Kivoja juttuja kirjoitit tärkeästä asiasta!
  Niinhän se on, että pieni ele toiselle voi merkitä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä kelleen varmaan liian usein tuoda, mutta kiva että joskus kuitenkin! Mukavaa illan jatkoa :)

   Poista
 2. Ennen sain mieheltä silloin tällöin yllättäen kukkia, mutta nykyään meidän Peppi-kissan vuoksi meille ei voi tuoda mitään kasveja, sillä se villiintyy niistä niin ja pistää ne matalaksi. :) Tosi kaunis tuo sinun saama kimppu! Ja olen samaa mieltä tuosta toisten ilahduttamisesta, siitä saa myös itse hyvän mielen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat :))) Muistan kyllä hyvin menneiltä vuosilta kun mullakin oli kissoja:) Kivaa iltaa!

   Poista
 3. Kauniita kukkia! Yllätykset on kyllä kivoja, sekä saajan että antajan kannalta! :-) kivaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Olisinkohan viimeksi saanut kukkia syksyllä synttäripäivänä hyvältä ystävältä. Itse ostelen niitä tuon tuostakin. Nyt olen innostunut leikkokukkien sijaan ostamaan viherkasveja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin kestävempiä! Pitäisiköhän minunkin??:) En oo kovin hyvä niitä hoitamaan, mutta muutama on elossa...mukavaa illan jatkoa :)

   Poista
 5. Tänään ostin itselleni sarviorvokkeja kun ne oli niin söpöläisiä. Ihanaa loppuviikkoa

  VastaaPoista
 6. Ne ovat ja kestävät leikkokukkia pidempään :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa