perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vappukynnet ja uudet blingbling kuoret

Vihdoin posti toi pallon toiselta puolelta mulle uudet timanttiset kuoret uuteen kännyyn! 
Nämä onkin sitten tooooosi blingit, ehkä liiankin mutta menköön sillä on vain ajan kysymys koska nuo isot timangit irtoaa. Pääasia että on kuoret joissa läppä ja känny pysyy suojattuna laukussa.
Tämä Samsung A3 on meinaan tosi liukas ilman kuoria, niinkuin taisin kännykkä postauksessakin mainita.
Mulla oli ihan tavallisetkin yksiväriset kuoret jo hetken, mutta ihana mieheni joka tuntee Ebayn salat - tilasi nämä ja jotkin toisetkin, koska tietää että mä tykkään kaikesta kimaltavasta, kukista ja vaaleanpunaisesta :) Ainoa huono puoli näissä on se että korttitaskut ovat vain valetaskut:( 
Mutta kaikkea ei voi saada.
Ja koska vappu on huomenna, piti kynnetkin lakata vähän päheemmiksi :) Pohjalla oli Isadoran ihastuttava Urban Green joka oikeasti näyttää teräksenharmaalta eikä vihreältä. Päälle lakkasin Sensinityn mustalla ja Kone Helsingin glitterlakalla. Tuli ihan kiva lopputulos, vai mitä? Nyt on kai muotia että kynsissä eri värejä, ainakin lehdissä paljon sellaisia kuvia :)
Toinen etusormi on ihan nysä, kun en jaksanut korjailla. Viilasin kynnet lyhyemmiksi, vaihtelun vuoksi. Millaiset kuoret sulla on kännykässä vai pärjäätkö ilman? Mä en kyllä ilman pärjää, mutta niitä korttitaskuja jäin kaipaamaan, ne helpottaa etenkin kesällä jos jonneki poikkeaa eikä jaksais koko lompakkoa ottaa mukaan.

Mukavaa vappuaaton iltaa,

Maiccu

4 kommenttia:

 1. Tosi hienot kuoret! Mulla ei ole puhelimessa kuoria, ei ole itse asiassa koskaan ollut, mutta ne olis kyllä kätevät. Ne on siis hankintalistalla :)
  Mukavaa vappuaaton iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuoret!😍
  Minulla ei ole kuoria ollenkaan. En ole tottunut niitä käyttämään.
  Ihanaa vappua!🎈

  VastaaPoista
 3. Vau... Niin upeat kynnet ja niin kaunis k ännykkäkuoret. Onnea muuten, voitit mun LivBox arvonnassa, laitatko mulle sun osoitteesi blogista löytyy sähköpostiosoitteeni. Kohdasta yhteystiedot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, Jeeeee!!!! Kitos tuhannesti, laitoin tietoni ja ihan fiilareissa täällä jään odottelemaan elämäni ensimmäistä Liv boxia :) Ihanaa päivää!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa