lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevään merkkejä

Upea sää hellinyt lähes koko viikon ja koirakin pääsee ulkoilemaan ilman nuttuja.
Tuo koiruus  on meinaan sellainen tärisijä talvisin, ettei puhettakaan ulkoilusta ilman talvipomppaa ja jos yli kymppi on pakkasta, pitää laittaa tossutkin. Selvästi nauttii ulkoilusta enemmän kun lämmintä, kukapa ei.
Muistat ehkä kun taannoin laitoin samanlaiset kuvat lenkiltä, täytyi nappaista uudet ihan vertailun vuoksi sillä lumet sulaneet kokonaan ja maisemat aika erilaiset! 
Kevät - se on tosiaan täällä!


Meidän pihasta löytyi jopa ensimmäiset krookukset. Näin jossakin jo kuvan ekoista leskenlehdistä ja vuokoistakin, aika aikasessa ovat sillä usein vuokot nousseet vasta äitienpäiväksi.Alla olevan kuvan bongasin lehdestä ja oli pakko jakaa se täällä koska on niin keväinen, kaikessa värikirjossaan :)Nyt on ollut aika opetella taas kuljettamaan aurinkolaseja käsilaukussa, sillä mulla tosi herkät silmät ja silmälääkäri määrännyt joskus pitämään arskoja aina kun häikäsee.

Mitkä sulle on ekat keväät merkit? Mulle auringon paljastamat pölypallerot ja likaiset ikkunat kotona, pienet purot, koirankakka kävelyteillä, maasta pilkistävät krookukset ja sisustuspörriäisen puraisu :)

Aurinkoista viikonloppua, meillä mies lähti vaihtaamaan kesärenkaita ja mä alan inventoimaan talvikamppeita kuten aiemmin taisin luvata :)

-Maiccu


10 kommenttia:

 1. Ihana kuva teidän koirulista!
  Näyttää tosiaan niin keväiseltä, kun ei ole lunta.
  Enemmän lämpöä vielä kaipaan! Kyllä oli aamulla vielä pakkasta.

  Ihanat krookukset! Ne on niitä kevään merkkejä, kun kukat nousevat.
  Ja ensimmäiset Leskenlehdet!
  Ja näin keväällä huomaa ne likaiset ikkunat. Kohta niitä saa alkaa pesemään.
  Mukavaa lauantai päivää!

  VastaaPoista
 2. Tira tykkää poseerata kun saa palkinnoksi namia :) Yöt on kyllä kyllä ja aikaiset aamut, kyllä se tästä pikkuhiljaa lämpenee..Mä odotetlen ikkunan pesun kanssa vielä hetken, sitä samaa että lämpenee...tarkenee paremmin pestä!
  Kivaa päivää myös sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Suloinen koira teilä! Sielä on kyllä jo tosi keväisen näköstä, meilä täälä Torniossa on kuitenki vielä jonkuverran sitä lunta jäljellä, mutta eiköhän se siitä ala sulamaan :) Kevään ekat merkit on kyllä mullaki nuo mitä luettelit, sekä pieni vaaleanpunainen joka alkaa näkyyn kodin sisustuksessa ja pitemmät valoisammat päivät :) Kivaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Pieniä lumikasoja enää siellä täällä, lähes 10 astetta päivisin joten nopeaan sulaa. Pian sielläkin :) Mäkin tykkään vaaleanpunaisesta, nyt sitä ei vain ole sisustuksessa ellei pinkkiä lasketa :) Mukavaa lauantaina sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Ihana koiruli ♡ Lumet on kyllä sulaneet ihan silmissä.
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiruus kiittää :) Niimpä on, ihanaa kyllä...tarkenee jo tennareissa! Muksaa iltaa sinullekin Kati:)

   Poista
 6. Ihanat kenkulit ja haukku <3 Linnunlaulu taitaa olla se ensimmäinen merkki ja valon lisääntyminen. :) Täällä vielä lunta aivan liikaa, mutta kyllä se tästä. Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ihan unohdin, eilen itseasiassa heräsin aamukuudelta siihen että linnut lauloi :) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 7. Voi apua miten siellä on jo kohta kesä. Täällä ihan vielä talvikelit, aurinko kyllä jo paistaa lämpimästi, että eiköhän ne lumet häviä meiltäkin. Ihanaa tulevaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään harmaata ja sateista, sulaa ne loputkin lumikasat. Aurinko sulattaa lumet kyllä tosi nopeaan, pian teilläkin :) Sinulle myös mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa