sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Onko sulla lempivaatteita?

Miten nuo lapset venähtääkin talven aikana!! Ne eläis nuudeleilla, nameilla ja kokiksella ja kasvavat silti silmissä!! Vaikka oikeasti ne joutuu syömään myös kunnon ruokaa ;)
Kumpaisenkin kaapista päätyi taas vinot pinot t-paitaa, hupparia ja housuja jollekin pikkukaverille. Iso ikean kassillinen, kyllä ne muuten onkin käteviä. Niillä on kirppistelty , muutettu ja säilötty milloin kesä, milloin talvikamaa monet kerrat!

Nyt on kaapeissa tilaa ja helpompi huomata mitä tarvitsevat. Se on vain jännä että vaikka on kymmenen kivaa hupparia, käyttävät sitä yhtä ja samaa miltei puhki asti. Sama gollarihousuissa. Nytkin oli uusia kaapissa useammat mutta jalassa ne nilkkapituiset:D Lemppari mikä lemppari, niinhän se on. Onko sulla jotain lempivaatetta? Sellaista mistä et millään luovu vaikka ei mahtuis päälle? Mulla on pari, toinen on nahkahousut. Tukholmasta toissa talvena ostetut ja oli jo valmiiksi nin kireet että soi, mutta piti saada ja arvaa mahtuuko ne jalkaan ;) No ei tai tavallaan joo, koska ne menee jalkaan muttei kiinni, mutta ne onkin ne mun tavoitehousut. 

Toinen vaate ylitse muiden on alla oleva mekko , laitankin siitä kuvan koska se on musta niin superihana :) Musta jossa shampanjan väristä kangasta nuo sivut ja pitsiä päällä. Mekko on miehen netistä mulle ostama, aika hyvä maku sillä :) Kuva on Helsingin Casinolta jossa oltiin viime syksynä nauttimassa häälahjasta jonka saimme ystäviltämme.Mutta paluu äskeiseen mutta kenkien suhteen eli sama on meillä kenkien kanssa, yhdet on aina ylitse muiden ja varpaat lähes kasvaa läpi mutta niistä ei raaski luopua vaikka on omien toiveiden mukaiset uudetkin. Miehet on kai miehiä pienestä pitäen ;)

Mutta päivän hyvä työ tehty ja voi taas hetken hömpötellä omia kuten huoltaa ja lakata kynnet.
Alla korallinensävyinen lakka ja päällä tämä uusi jonka eilen ostin. Vähän hopeahilettä ja top coat päälle jotta pysyvät. Tykkään tuosta Mavalan pikakuivattajasta, sillä saa kuivatettua kynnet lähes samantien. vaikka olis kuinka kiireessä joutunut lakkaamaan.
Sellaisia tällä kertaa, kuvat on muuten otettu uudella puhelimella jossa entiseen verrattuna hyvä kamera - siitä postailen ensi viikolla:)


Suloista sunnuntai-iltaa,
Maiccu

5 kommenttia:

 1. Mekko on tyylikäs, kuten sinäkin. Aivan ihana kuva sinusta. Tosin ei just heti tule mieleen kuvaa jossa et näyttäisi hyvältä ❤️ Tällä hetkellä lempivaatteet odottavat vielä kaapissa, senttejä pitäisi muutama vielä lähteä, mutta tiukassa on ja lipsuilua tapahtuu, mutta jatkan silti kohti päämäärää. Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, piti ihan päivittää profiilikuvaksi kun arkiston kätköistä löysin :) Mulla vähän sama juttu, ottanut nyt viikon rennommin ja tehnyt mielelle hyvää, tosin sama ei jatku toista viikkoa. Tsemiä sullekin muru pudotukseen ja aurinkoa myös viikkoosi!

   Poista
 2. Ihana mekko ja kynnet! Mulla lempparivaatteet vaihtuu aika usein mutta aina on joitain ylitse muiden :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos:) Niinhän se kyllä on että mieli muuttuu ja vuodenaikakin vaikuttaa tähän.

  VastaaPoista
 4. Kaunis väri kynsissä, onko normaali lakka vai geeli?
  Eksyin tänne toisen blogin kautta ja varmaan jäänkin seuraajaksi :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa