perjantai 6. toukokuuta 2016

Sähäkät punaiset kynnet

Raikasta viikonloppua :)


Aivan mahtava sää suosinut meitä, joten ihan epätodellista että voi istua ulkona kahvilla ilman että palelee ja ulkoilla ilman sukkia!! Mä olen sellainen vilukissa, etten kyllä tarkene ennenkuin oikeasti lämmin ja nyt se on! Toki ennenaikaista toivoa vielä kesää mutta nautitaan tästä nyt. Ikävä kyllä tämäkin on varmasti osa ilmastonmuutosta eikä pitäisi olla iloinen siitä että saadaan lämmitellä jo toukokuun alussa, mutta kyllä meille pakkasenpuremille suomalaisille silti kelpaa ;)


Kun on ollut loppuviikko vapaana, ehtinyt kaikenlaista turhaa ja kuten päivittää kynnet toukokuuhun :) Lakkana oli Lumenen Natural code ja ihan huippu ihana sävy, hieman metallinhohto punainen. Kuvissa näyttää kirkkaammalta punaiselta kuin todellisuudessa on. Valo vähän taittaa väriä.
Koska olen geelikynsiä tehnyt, koristeitakin on kertynyt ja tällä kertaa kynsiin päätyi kultaisia hippusia.










Aika kivat tuli, pärjää taas ainakin viikon ennenkuin alkaa kyllästyttämään :) 
Punaisen sävyjä mulla taitaakin olla lakoissa eniten, pinkki ja koralli on ainakin sellaisia jotka kuuluvat kesään. Nyt on varpaankynnetkin päivitetty samaan sävyyn. 
Vielä jos kokeilisi kuorintasukkia, niin kelpaisi kesävarpaita ulkoiluttaa :) 
Onko sulla kokemusta niistä, kannattaako kokeilla?

Toinen mitä haluaisin kokeilla on sokerointi, olisi kiva kun ei tarvitsisi olla jatkuvasti sheivaamassa. Kesällä olisi kivempi olla pidempään kuosissa. Samanlailla arkea helpottava asia taitaa olla kuin ripsienpidennykset tai kulmien kestovärjäys? Kokemuksia?

Ihanaa aurinkoista viikonloppua,

Maiccu






11 kommenttia:

  1. Uuh en uskalla sokerihommia ollenkaan, hui. Kauniit kynnet ja tuo samainen lakka löytyy täältäkin. :) Ja siis sinulla on hurjan kauniit kynnet siis ihan itsellä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ajatus muakaan houkuttele muutoin kuin että helpottais kesällä:) Kiitos, mullahan siis geelatut kynnet -tosin itse teen.

      Poista
  2. On tosi kauniit kynnet! :) Mullakaan ei ole kokemusta mistään noista, mutta kuorintasukat on kiinnostanut. Niin että jos kokeilet niitä, niin kiinnostaa ehdottomasti, millaiset ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Postailen kyllä jos raaskin ne ostaa, oli muistaakseni aika kalliit mut ehkä sen väärtit.

      Poista
  3. Ihana kynnet sulla, itselläni on tälläiset säälittävät käsidesin pilaamat.
    Voi on kokemusta sokeroinnista ja siitä kirjoittelinkin tässä joku aika sitten. Suosittelen testaamaan. http://suortuva.blogspot.fi/2016/03/kotona-vai-kosmetologilla.html

    VastaaPoista
  4. Käsidesi on kyllä huono kaveri kynsille, itselläni ainakin kuivattaa kovasti. Käyn heti kurkkaamassa kokemuksia, kiitos!

    VastaaPoista
  5. Siis wau miten kauniit kynnet..minä niin osaan ihailla kauniita kynsiä kun itsellä on ihan syödyt nöpöt. Ihanaa aurinkoista viikonloppua

    VastaaPoista
  6. Kiitos Kaisa :)Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

    VastaaPoista
  7. Mä oon kokeillut paria eri kuorintasukkia ja toimii!N.viikon päästä lähtee nahka riekaleina. Sen jälkeen pehmeät jalat. Itsellä rasvaus jää liian vähälle ja taas talven jälkeen olis tarvetta.Cesarsshopista holikaholika-sukat on edullisimmasta päästä. Dermosililla myös edulliset mutta niistä ei omaa kokemusta. Sokerointia mäkin haluaisin kokeilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hankin nyt molemmat ja postailen lähiaikoina kokemuksia....katotaan kuin käy :D Nuo kuorintasukat on hyvät just kesän alla, kehtaa olla paljain varpain :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥