tiistai 10. toukokuuta 2016

Toukokuun Liv Box

Jippii, nyt se täällä - mun elämäni ensimmäinen Liv Boxi! 
Iso kiitos Pinkit Korkokengät blogin Maijulle, jonka arvonnasta mä voitin tämän :)
Osa tuotteita on entuudestaan tuttuja, osa ei ja postailen kokemuksia kunhan kerkiän tutustumaan!





Palmoliven suihkusaippuat ovat meillä luottotuote, tämä pikkupullo on juuri sopiva matkakoko joten lähtee seuraavaan reissuun mukaan :) Tuoksu on oikein kiva,saippua on hellästi kuoriva ja sisältää Kuolleen meren suolaa,aloe veraa ja vesiminttua. Nytkin meillä sarjan suihkusaippua köytössä, tuoksu taitaa olla Orange - ainakin saippua on oranssia:D

Biozellin tuotteita oon jonkun verran käyttänyt, mutta tätä en ole aiemmin kokeillut. Tämä rakenne-ja volyymisuihke antaa voimakasta tukea, rakennetta  ja tuuheutta muttei jätä hiuksia tahmeiksi tai jäykiksi. Tätä ennätin jo kokeilemaan ja kyllä tämä hieman tyveä kohottaa vaikka mullakin pitkät hiukset sekä antaa ilmavuutta ja lupaus myös antaa kampauksille kestävän pohjan. Ei jättänyt tahmeaksi, kuten luvattiin.

Ovh 6,50€/ 300ml  saatavana päivittäistavarakaupoista

Cutrinin tuotteita olen käyttänyt harvakseltaan, tälläisen olemassaolosta en edes tiennyt :D Kokeilen tätä ja palaan asiaan :)

Ovh 11,90€/300 ml parturi-kampaamot, Sokos ja Stockmann


Näitä puhelinjohto-pompuloita mulla on jo ennestään ja tykkään kovasti! Hennot ohuet hiukset jää helposti tavallisiin lenksuihin kiinni, samalla kun pompulan irrottaa mutta nämä ovat hellävaraisia ja kestäviä. Suosittelen!

Ibero ovh 2,90-3,90€.


Neutrogenan puhdistusaineita olen käyttänyt jo muutaman vuoden ja tuotteilla oikein hyvä hinta-laatusuhde. Tämä CC-voide jää nyt odottamaan myöhempää käyttöä sillä tilasin juuri Mary Kayltä uuden CC-voiteen jota ajattelin kokeilla seuraavaksi

Nivealta on tullut uusia Cream Care puhdistusliinoja kasvoille, joiden luvataan poistavan muun meikin lisäksi jopa vedenkestävävän ripsivärin! Boxissa oli pieni näytepakkaus jota en nyt raaski avata koska on loistava paketti koko johonkin viikonloppureissulle mukaan.

Ovh 4,25 €/ 25 kpl paketti
Ja jälkkärinä pohjalla oli Pandan uutta vadelmamurusuklaata, nam. Tämä menee lapsille testiin sillä niin paljon suklaata kun rakastankin, en ole oppinut koskaan tykkäämään valkosuklaasta. 


Ovh 1,70€
Sellassii ihanuuksia tuli paketista ja  kesäkuun boxi on jo tilauksessa :) 
Kivoja tuotteita ja jos jotain en itse käyttäisikään, voi aina laittaa eteenpäin enemmän tarvitsevalla. Onko nämä sulle tuttuja tuotteita?

Maiccu

6 kommenttia:

  1. Onnea voitosta! Tämä boxi on kyllä ihana. Mulle on tullut jo jonkun aikaa, ja tykkään. Tämän kuun tuotteet oli melkein kaikki uusia mulle, paitsi suihkusaippua ja nuo hiuslenkit. :)
    Mukavaa keskiviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Kiva testailla uusi juttuja! Mukavaa keskiviikko iltaa myös :)

      Poista
  2. Wau! Onnea voitosta! 🎉
    Palmolive suihkusaippuat on meillekkin tuttuja. Niitä erituoksuisina.
    Ja nuo hiuslenkit on tuttuja meidän tytöille. Ne käyttää niitä.😊
    Ihanaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon voitosta. Tosi kiva palkinto!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥