maanantai 23. toukokuuta 2016

Pumpulihääpäivä

Lähes päivälleen vuosi sitten juhlittiin meidän kahden aikuisena toisemme tavanneen ja rakastuneen häitä <3 
Oltiin kaksi vuotta aiemmin tavattu, vuoden seurustelun jälkeen muutettu yhteen ja kun mieheni toissavuonna kosi, se oli menoa. Kihloihin mentiin ystävänpäivänä 2015 ja sovittiin samalla hääpäivä 22.5.Naimisiin mentiin pienesti maistraatissa aurinkoisena toukokuun päivänä,ystävä pariskunnan toimiessa todistajina. Tilaisuus oli kaikessa koruttomuudessaan äärimmäisen kaunis ja herkistävä, jopa henkikirjoittaja liikuttui ystäväni pitäessä meille rakkaudentäytteisen ja tunteikkaan puheen.Maistraatista luulimme lähtevämme suoraan satamaan ja laivalle, mutta nämä veijarit (samaiset ystävät) oli järkänneet meille valokuvauksen upeissa maisemissa ja sitä kuvauksen satoa tässä postauksessa, kiitos loistavan valokuvaajan, vanhan nuoruudenystäväni Maria Kalmin <3

Kuvauksen jälkeen matka jatkui aiemmin suunnitellusti kohti satamaa, ja ilta vierähtikin Tallinnan Vanhassakaupungissa. Yövyimme historiallisessa Meriton Old Town Garden Hotel Tallinnassa Vanhankaupungin laitamilla ja käytiin syömässä suosikkipaikassamme Peppersackissa. Jos et ole koskaan käynyt, suosittelen. Paikka on keskiaikainen, henkilökunta pukeutunut ajan mukaisesti ja ruoka aivan huippua!

Hotellihuoneista pakko mainita, että jokainen huone on erilainen. Meille sattui isompi huone kuin oma asuntomme on ja siellä oli mm poreamme, ystävillämme taasen sauna. Ihan kiva bonus kun luulimme yöpyväme ihan standardihuoneissa.


Hotelli itsessään oli veikeä, jouduimme ylittämään /alittamaan hirsiparruja jotta pääsimme huoneisiimme. Hotelli oli myös aika sokkeloinen, mutta samalla aika hauska juuri siksi.Seuraavana päivänä toivuimme häähumusta terassilla, kakkukahveilla ja palasimme laivalla upeaa kokemusta rikkaampana ja tuoreena avioparina kotia.

Lähimpien perheenjäsenten ja ystävien kanssa keitimme vielä kakkukahvit myöhemmin.

Nyt oli tosiaan eka hääpäivä ja siksi oli luontevaa käydä taas Tallinnassa muistelemassa vuoden takaista reissua.Hääpäivä oli muutoin ihan normipäivä mutta juhlistimme sitä kaksin herkullisella aamiaisella johon kuului myös lasillinen kuohuvaa <3 
Hääpäivälahjoja emme hankkineet koska meillä on sellainen suunnitelma että hankimme lähiaikoina pienet tatuoinnit ja ne ovat lahjat toisillemme.

Maiccu23 kommenttia:

 1. Ihanat häät ja hienot kuvat! Oli varmasti ikimuistoista. Kuulostaa kivalta hotellilta :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, aivan törkyupeita hääkuvia <3
  Onnea hääpäivästä teille molemmille <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ♥ Onnea hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 4. Oi miten kivoja kuvia! Onnea teille, rakkaus on se mikä on elämän tarkoitus. <3

  VastaaPoista
 5. Oi mahtavaa! Näytitte upeilta! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 6. Ihan vähän myöhässä... Hienon ja mukavan vaimon on serkkupoika löytänyt, sydäntä lämmittää katsoa teidän onneanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiina ♥ Onhan tää onni molemminpuolinen, lisäbonuksena mulla myös ihana miehen serkkutyttö :)

   Poista
  2. Voi kiitos Tiina ♥ Onhan tää onni molemminpuolinen, lisäbonuksena mulla myös ihana miehen serkkutyttö :)

   Poista
 7. Ihan vähän myöhässä... Hienon ja mukavan vaimon on serkkupoika löytänyt, sydäntä lämmittää katsoa teidän onneanne <3

  VastaaPoista
 8. <3 Kiitos. Antti on ollut mulle kuin veli, on kovin rakas kuten muutkin serkut, lapsina vietettiin hurjan paljon aikaa yhdessä. Olen kaukana mutta onneksi yhteyttä voi pitää näinkin!

  VastaaPoista
 9. <3 Kiitos. Antti on ollut mulle kuin veli, on kovin rakas kuten muutkin serkut, lapsina vietettiin hurjan paljon aikaa yhdessä. Olen kaukana mutta onneksi yhteyttä voi pitää näinkin!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥