torstai 5. toukokuuta 2016

Macaronsseja vai hair rollereita :)

Kävin yhtenä päivänä Glitterissä ja sain mukaan uuden hiusoppaan, jossa ohjeita mm hiustenlaittoon ja uusia tuotteita. Näin mainoksessa nämä Hair Rollerit eli macaronssit  ja pakkohan se oli käydä ostamassa. Nyt ne on testattu :) Muutama kysely  jo ollutkin että mitä ihmeen palleroita taannoin ostin :)

Yleensä pesen hiukset illalla ja odotan että ne on suht kuivat 
ennenkuin menen nukkumaan.
Kietaisin hiukset yleensä niskaan nutturalle ja aamulla laitan lämpösuojaa, muotoilukiinnettä ja lämpörullat hetkeksi, jotta saan vähän  isompaa kiharaa. Mulla on arkiaamuina minuutti aikataulu joten rullat ei tosiaan oo päässä kauaa. 

Arvaat varmaan kuinka blondatut hiukset tykkää lämpörullista, suoristusraudasta ja kihartimesta. 
Eihän ne tykkää, vielä kun menin vaalentamaan vaihteeksi platinanvaalealla, hiukset on tosi kuivat. Olen niitä nyt hoitanut öljyhoidolla ja tehohoitoaineella sekä leikannut latvoja jottei ihan hamppua. Siksi ajatettelin että nämä on ihan pelastus arkiaamuihin eivätkä  rasita hiusta. Vai luulinko vain. Kokeilin rollereita sekä yöllä että vappuaattona niin että laitoin aamulla ja annoin olla 3h päässä.

Rollerit suositellaan laitettavan 80% kosteisiin hiuksiin, kokeilin sekä niin että täysin kuiviin.

Pussillinen jossa 6 kpl rollereita 9,90€





Itse kokeilin näitä tosiaan kuvissa kuiviin hiukseen ja tämä kihara 3h rullailun jälkeen. 
Laitoin vain 5 rullaa, sivuilla kaksi ja kolme taakse. Tuon ylemmäs en ylintä saanut, kuin mikä kuvassa.

Täältä löytyy tutor-video:


Videossa mallilla paksut hiukset ja paksuja osioita per roller. Itsellenä ohuet ja hennot hiukset joten siksi viisi rolleria riitti koko päähän oikein hyvin.

Uusimmassa Kauneus ja Terveys-lehdessä oli näistä aukeman mainos (alla), jos koko päähän laittaisi rullat niin olisi kyllä aika afro :)








Kihara oli oikein kaunista ja kevyesti harjaamalla sain oikein kivan kampauksen. 




En oikein saanut kunnon kuvaa takaa mutta hiukset kihartuivat pituudelta laineille ihan hyvin ja latvoista veti enempi kiharaan.

Mitenkä kävi kun laitoin rullat sitten yöksi, ei yhtä hyvin. Nukuttua sain ihan hyvin, vähän ne häiritse mutta varmasti tottuu.
Aamulla kun aloin rullaamaan rollereita pois, oli hiusten latva mennyt niin tiukalle kiepille että jouduin ottamaan kamman piikin avuksi jotta sain hiukset irti rollerista ja kuinkas sitten kävi-rolleri halkesi, jep. Tukka oli latvasta ihan sykkyrällä ja takussa, murrr.
No se roller on huokoista vaahtomuovia mutta silti hajosi kyllä aivan liian helposti. 
Etenkin kun toista kertaa vasta käytössä, jolloin ei ole voinut käytöstä haurastua. Toisekseen, mulla ei kyllä ole aamuisin aikaa irroitella hiuksia siitä ja jos paljon löysemmin rullaan niin se ei pysy hiuksissa. Annan silti vielä mahdollisuuden ja kokeilen joku toinen yö hieman löysemmin rullattuna vain neljällä rollerilla.

Summasummarum - olen jokseenkin tyytyväinen.
Pidän ajatuksesta että nämä hellemmät hiuksille ja kihara oli kaunista!
Ehkä käy suosiolla ostamassa uuden paketin siltä varalta että onnistun tuhoamaan näitä enemmänkin ;)

Maikku



6 kommenttia:

  1. Onpas veikeän näköiset, hyvältä näyttää! Kaunis meikki!

    Mahtavaa päivää!

    -Isla
    http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
    (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Kivat kiharat tuli kyllä! Tuun kurkkaamaan ehdottomasti :)

      Poista
  2. En ole vielä testannut, mutta tätä oli kiva lukea. Hih aina vaan pahenee, kun yöksi ukkeli jo joutuu kestämään meikäläisen kohta "paplareissa". ;) Olet hirmu kaunis. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Meikki saa ihmeitä aikaan ;) Voi näitä meidän miehiä, kyllä me niitä koetellaan :D

      Poista
  3. Kauniit kiharat tulee :) Olen myös miettinyt jonkinlaisen kihartimen hankkimista,mutta nuo ei mulle varmaan sovi, kun on sen verran lyhyemmät hiukset. Mukavaa helatorstaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla tosiaan ettei nämä pysy lyhyessä. Mulla on kiharruspuikko, se on kyllä kätevä myös, tosi vaatii aikaa ja harjottelua että sillä oppii kihartamaan ilman että polttaa sormia.Aurinkoista päivää :)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥