tiistai 17. toukokuuta 2016

Ihonhoitoa ja luottotuotteita :)

Tässä iässä on jo viimeistään alettava huolehtimaan ihosta sillä ensimmäiset ja toisetkin vanhenemisen merkit nähtävissä ja jos niiden etenemistä voi jarruttaa, se tehtävä.
Puhdistan kasvot aina iltaisin huolellisesti, hieman kuorivalla Neutrogenon puhdistusaineella  ja kerran viikossa laitan naamion. Varsinaisen syvemmän kuorinnan teen parin viikon välein.
Liekö oikein vai väärin mutta tämä sopinut minulle :)

Naamiot vaihtelevat, vähän ihon tarpeen mukaan. Välillä laitan kosteuttavan geelimäisen, välillä syväpuhdistavan jonka voi repiä kasvoilta (mun suosikki) ja satunnaisemmin käytän näitä marketeista saatavia yksittäisiä naamioita, kuten tämä savinaamio on.
Tämä siis syväpuhdistava savinaamio, joka sisältää Kuolleen meren mineraaleja.
Kirkastaa kasvoja ja syväpuhdistaa ihohuokosia.
Naamio levitetään puhdistetuille kasvoille, välttäen suun ja silmien ympärystä.
Annetaan vaikuttaa 15 min ja pestään pois :) 

Juuri sopiva aika vaikka lillua kylpyammeessa tai saunoa ja antaa savinaamion huolehtia kasvojen hoidosta.
Tsadaa, seurauksena ihanan puhtaan ja pehmeät kasvot!

<

 Näitä I love-tuotteita olen käyttänyt aika paljon, kivoja tuoksuja! 
Tässäkin postauksessa näitä kolme eri tuotetta:)Ajattelimpa kertoa mun puhdistavista-ja kuorivista kasvojen-ja vartalonhoitotuotteista jotka siis mun henk.koht. suosikkeja ja joista voi lämpimästi suositella myös sinulle <3

Tämä Garnierin puhdistusaine on ihan perusputsari joka ihan päivittäiseen puhdistukseen ja käytän tätä vuorotelle Neutrogenan kevyesti kuorivan putsarin kanssa.Satunnaisemmin kuorin tällä Lumenen Detoxifying mask & Micro scrub:lla. Sitä voi käyttää päivittäiseen puhdistukseenkin, mutta musta aavistuksen liian kuoriva ihan jatkuvaan käyttöön - ennemmin käytän Neutrogenaa.
Tuoksut on mietoja, Neutrogenalla tuoksu aavistuksen sitruunainen, muut aika hajuttomia.
Pakkaukset on riittoisia ja sopivat lompakolle!


Vartaloa pitäisi varmaan kuoria useammin kuin jaksan, muistan, viitsin :) 
Yleensä kuitenkin viikottain ennen sheivausta kuorin ihon, näitä vaihdellen. 
I love:n Mando & Papaija on aika arkinen, tuoksu on kyllä kiva hedelmäinen mutta aine aika juoksevaa.

Dermosilin tuotteita oon käyttänyt vuosia, nämä molemmat on ihan mun suosikkeja, herkullinen suklaa ja vaniljakuorinta tuoksuvat taivaalliselta ja kuorivat ihon hyvin. Käytän yleensä hanskaa näiden kanssa, jotta vaikutus tehostuu.Luottotuote on läpi vuoden Doven kevyesti itsestäänruskettava rasva jota en säästele! 
Usein lisään jotain muuta rasvaa sekaan jottei liikaa rusketu :D Ei se vaarana kesällä ole mutta talvella kiva olla vain päivettyneen oloinen. Moni on kysynytkin oonko ollut etelässä vaiko solkussa kun ruskettunut mutta salaisuus piilee tässä.
Oon kokellut monia muitakin itsestäänruskettavia mutta todennut että tää paras, levittyy hyvin ja kuivuu nopeaan, eikä jää rumia rantuja.
Tätä Mango&Papaija rasvaa käytän tietty saman sarjan kuorinnan jälkeen, jotta iholle jää raikas tuoksu. 

Kuorinnan jälkeen iho suorastaan huutaa kosteutta jolloin rasvattava reippaammin. 
Lisäksi rasvaan päivittäin aina suihkun jälkeen,  erityisesti jalat.

Kasvovoiteista ja muista tärpäteistä ajattelin tehdä jossain vaiheessa ihan oman postauksen. Kasvoihin käytän sitten vähän laadukkaampia aineita, josko sekään tae siitä että rypyttömämpi olis joskus mutta aina saa yrittää :)Lopuksi kynnet vielä kuntoon, niin on taas mimmi tuunattu päästä varpaisiin :)
Miten sinä hoidat ja hemmottelet itseäsi?


Mukavaa viikonjatkoa,

Maiccu

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Joitain samoja tuotteita käytän, mutta kasvojen iho mulla on vähän ongelmallinen, eikä siedä kuorintaa tms. Kropan rasvaan aina suihkun jälkeen. Dermosilia mulla ei ole koskaan ollut, ja se alkoi kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosililla on ihania tuotteita ja hyvä hinta-laatusuhde. Tilasin juuri uusia tuotteita sieltä, postailen niistä tässä lähiaikoina kunhan pääsevät käyttöön. Kivaa iltaa Johanna :)

   Poista
 2. Täytyis kyllä petrata tuota itsensä huolehtimista. Välillä oon oikeinkin tunnollinen, välillä taas vähän sinne päin. Nytkin sääret huutavat hoitoa, ovat ihan harakanvarpailla, todella kammottavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nää "ruuhkavuodet" :) Mä koitan aina välillä ottaa omaa aikaa ja näitä hemmotteluhetkiä. Mukavaa viikonloppua :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa