lauantai 14. toukokuuta 2016

Ihanan raskasta shoppailua....

IhanaIhana viikonloppu ja lauantai!
Viime viikko oli varsin raskas ja kiireinen, tää viikonloppu otetaan ihan relan ja levon kannalta. 
Oli lähdettävä shoppailemaan lapsille kevätjuhlavaatteita, sekä itselleni ulkoiluvaatteet, toppeja ja perus matalat kenkulit jotka helpot vetää jalkaan farkkujen kanssa. 
Mulla on kyllä kenkiä, mutta ostanut liian monet ulkonäön en mukavuuden vuoksi ja sitten jäävät vähälle käytölle.

Kaikki tarpeellinen löytyi kauppoilta ja ylikin, kiva. 


Käytiin shoppailun lomassa kahvilla Waynesilla ja ihan super happy kun sain focassian gluteenittomana! Vehnän-ja rukiin välttely jatkuu edelleen koska vatsa ei tykkää ja ilo huomata että gluteenitonta saa kun vain hoksaa pyytää.


Lapsille löytyi kauluspaidat kevätjuhlaan, shortseja, t-paitoja ja gollegehousuja (Taas), jep. Meillä etenkin nuorimmainen kasvaa nyt pelkästään jaloista ja vaikka vasta noita housuja ostettiin, on nyt jo parit jotka vielä 2 kk sitten oli ok -liian lyhyitä.

Tässä sitten tämä kertaiset löydöt, ulkoiluvaatteet näkyvät myöhemmissä postauksissa :)

HM:ltä ihan musta perus teeppari, joita ennestäänkin mutta kun kovalla käytöllä niin haalistuvat ja näitä kuten toppejakin oltava aina muutama.
Trikoinen hame on kiva käyttövaate töissä, noita pari eri kuosista ennestäänkin ja tää on mukava kun voi käyttää sekä mustan että valkoiset paidan kanssa. Pinkki huulikiilto oli taas pakkosaada ostos :) Alle 15€ kaikki yhteensä.

Veromodasta löytyi nuo ihanat pitkät topit pitsihelmoilla, rakastan niitä <3 Ennestään pari mutta nyt kesäksi koralli on kiva ja valkoinen ei säily puhtaan valkoisena kauaa, joten siksi sellainenkin. 
2kpl /19,95€ joten ei paha ollenkaan.





Skopunktenilta nämä clip-on malliset kullanhohtoiset kangaskengät 14,90€. Mietin mustia tai valkoisia, joten nämä oli kompromissikengät :D


Veromodalta tarttui matkaan vielä kultaiset korvikset 3€, cittarista suklaa-vaniljan tuoksuinen hoitosuihke n.4€ja tuossa tuo huulikiilto 2€.
Käytän hoitosuihketta aina pyyhekuiviin hiuksiin, helpottaa selvittämistä kun tämän pitkä mutta hentoinen hius on aina solmussa. 
Market tuotteista tämä on minusta sekä ominaisuuksiltaan että tuoksultaan paras.


 Ei kallita ostoksia ollenkaan, kalleimmat oli ne mun ulkoiluvaatteet mutta toisaalta niitä tulee koiranomistajana käytettyäkin todella paljon. 

Nyt  me lähdetään Ilmailumuseon Yö-tapahtumaan kuulemaan museon kulissien takana piileviä salaisuuksia :)

Leppoisaa lauantaita,

Maiccu

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat ostokset, ihanat nuo pitsitopit! Ja löysit kyllä edullisesti. Kiva kun vinkkasit tuosta hiusten hoitosuihkeesta, sitä voisin kokeilla :)
    Mukavaa lauantai-iltaa! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥