torstai 24. maaliskuuta 2016

Naturdiet-tuoteperheeseen tutustuminen

Nyt olisi tulossa ensimmäisiä kokemuksia Naturdietin tuotteista joita voitin ison pahvilaatikollisen viime viikolla ja joita käyttänyt tällä viikolla joka päivä:)

Naturdiet


Kerrotaampa alkuun vähän faktoja tuotteista elikä sopii perusterveille aikuisille joilla ylipainoa.

Ei lapsille, ikääntyville, odottaville tai imettäville äideille.
Tuotteita ei tulisi käyttää yli 3 viikkoa ilman terveyshuollon ammattilaisen valvontaa.
Tämä mielenkiintoista sillä harva käy dietatessaan säännöllisesti lääkärissä tai ravitsemusterapeutilla. Maalaisjärki varmaan riittänee.

Tuotteilla voi korvata kaikki päivän ateriat mutta silloin tärkeää syödä kaikki suositellut annokset jotta elimistö saa kaikki välttämättömät ravintoaineet.


Itse en ehkä pystyisi korvaamaan kaikkia ruokia, kaipaan ruokiin makua, pureskeltavaa ja jonkin verran myös estetiikkaa. Mutta 1-2 ateriaa/välipalaa päivässä voin korvata ja olen mm.proteiinipatukoilla ja puddingeilla korvannutkin.


Shake choko fudge


Korvasin tällä sunnuntaina lounaan, koska tuli kiire lähteä liikenteeseen enkä ehtinyt lounasta kokkailemaan. Shakessa on 150 kcal eli oikeastaan normaalin välipalan verran (esim rahka+banaani).

Maku oli suklainen, aika kiva eikä jäänyt mitään jälkimakua kuten proteiinijuomista.




Smoothie banana &strawberry 


Maanantaina korvasin lounaan smoothiella. Olin syönyt tuorepuuroa aamupalaksi kasin pintaan ja puoliltapäivin oli jo nälkä. Smoothie maistui aika raikkaalle, kirpeähkölle eli ihan jees. Kaloreita tässä oli 200 kcal eli 50 enempi kuin eilisessä.

Nälkä katosi juoman myötä ja pari tuntia piti nälkää. Kahden korvilla oli pakkoa syödä pieni välipala, mutta sen jälkeen nälkä pysyi poissa hyvin ja söin kotona vasta kuuden maissa tomaattikeittoa ja kauraleivän.



Shake choko banana


Tiistain lounas korvaantui tällä shakella ja maistui kyllä. Suklainen banaani tai toistepäin :)

Tässäkin 150 kcal, eli kevyttä mutta ihan täytti koska söi kotona kolmen pintaan banaanin ja päivällisen vasta viiden jälkeen ja ihan oli hyvä olo siihen asti. Ei nälkää. Ehkä se on vähän yllättänyt että nälkä pysyy tällä poissa. Töissä olen jaksanut iltapäivät loistavasti, eipähän tule lounaasta ähky vaan vireystila säilyy. Olo on virkeä enkä kuitenkaan kaipaa mitään naposteltavaa kuten yleensä pikkunälkäisenä. Mitään eroa nälkäisyydessä ei ollut eilisen 50 kcal isompaan annokseen. 
Tai annosmäärä on sama 330ml mutta kalorit eri :) 





Smoothie raspberry & pomegranate

Keskiviikkona lounas oli herkullinen smoothie, vadelma ja granaattiomena maistui kivalta yhdessä ja oli mukavaa vaihtelua alkuviikon suklaisille juomille. Tämä oli enempi mun makuun kuin mansikka-banaani, vaikka muuten jälkimmäisestä enempi tykkäänkin. Tässäkin 200 kcal  ja hyvin piti nälkää kolmisen tuntia. Kotona söin kahvin kanssa proteiinipatukan ja jos mietit miksikö korvasin taas välipalan jollain,  niin koska se menee ihan suklaapatukan korvikkeesta :) Päivällinen meni tosi myöhäiseksi, söin bbQvihanneksia jauhelihalla höysteyttynä kun kotiuduin ja iltapalaksi vielä rahkaa mangolla ja banskulla.




Mint chocolate patukka


Torstain lounas olikin patukka, jossa huikeat 220 kcal ja hyvin pitikin nälkää. Maku oli ihan jees, ei kuitenkaan kovin makea. Koostumus oli hyvä, ei ihan sellaista "jänkkiä" kuten proteiinipatukat yleensä mutta ei kyllä vedä vertoja Lidlin suklaa-pähkinälle.




Seuraavaksi tulee kokeiluun keitot, niissä onkin niin pienet kalorimäärät että varmasti tulee myös nälkä.Pääsiäisenä ajattelin ottaa lungimmin syömisten kanssa mutta pidän ruokaryhmin samana jottei ihan lähde lapasesta :)


Yhteenvetona voisin sanoa että olo on ollut aika energinen edelleen mutta jostain syystä hiukset rasvoittuu sikana ja naama kukkii Taas! Johtuuko se siitä että tää läski on poistumassa mun naamankin kautta :D!!  Vatsa toimii mutta jotenkin musta tuntuu ettävähän turvonneempi olo on ollut mitä pidemmälle viikko edennyt vaikkei syömisien suhteen kyllä pitäisi.

Yhtä paljon en ole pystynyt enkä jaksanut liikkua kuin viime viikolla, mutta riittävästi kuitenkin.

Paino on aavistuksen lähtenyt laskuun mutta tässä on vielä pääsiäinen välissä eli pitkä matka maanantaihin...



Lisätietoja löytyy linkin takaa :

http://www.midsona.fi/naturdiet


Maikku

5 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista, sillä ovat mulle ihan vieraita tuotteita. Kuulostavat ihan hyviltä :)

    VastaaPoista
  2. Ihan uusia tuttavuuksia ovat mullekin mutta huomasin S-marketissa käydessäni, että kuuluvat heidänkin valikoimaan :)

    VastaaPoista
  3. Uskoisin hiusten rasvoittumisen ja naaman kukkimisen johtuu hormonaalisista muutoksista.
    Usein tapahtuu niin, kun tekee muutoksia ruokavalioon :)
    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet Kati varmaan ihan oikeassa, tuntuu että kroppa vähän sekaisin tästä kaikin puolin! Ehkä nämä "oireet" tästä tasoittuu :) Hyvää pääsiäistä sinullekin :)

      Poista
  4. You have your own uncommon emerge rising appraisals showed up on a lessen arrange as that of perusers from around the world. Ace completes and talk can correspondingly be seen on various bits of international news. You can investigate for after essayists and masters from around the world at whatever call attention to getting dealt with is immaculate. https://mediosindependientes.org/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥