maanantai 28. maaliskuuta 2016

Fallkullan kotieläintila

Tarkoitus oli alun perin mennä Haltialaan, mutta päätettiin boikotoida paikkaa,  kun luin Fb:n sivuilta erään kävijän ikävän palautteen Haltialan Maatilan sivuilta. 
Lampolassa poikineen lampaan karitsalta oli vielä napanuora roikkunut maahan asti ja emo synnyttänyt jälkeisiä, kun ihmiset päästetty ihastelemaan emoa ja pikkukaritsoita. Yhdyimme kirjoittajan näkemykseen siitä, että tälläinen "sirkushuvi" eli poikiva emo karitsoineen pitäisi ehdottomasta eristää tai lampola sulkea karitsointirauhan vuoksi joksikin aikaa.
Mielenkiinnolla odotan asian etemistä mediassa ja kuulen muiden joukossa tilan selityksen asialle.

Lisämausteen antoi se että tämä palaute fb:ssä oli julkaistu jo perjantaina eikä kukaan ollut tilalta asiaa tähän mennessä kommentoinut. Mielestäni aikamoista välinpitämättömyttä sekä tilan lampaisiin että asiakkaisiin päin, jota emme halua tukea. Siksi Fallkullaan, josta jäikin lämmin fiilis kaikinpuolin!


Tästä lapusta Iso Kiitos sekä lampaitten että asiakkaiden puolesta <3 
Näin kuuluu toimia <3


Tässä yksi karitsoista :)

Tilalla oli myös kauniita pääsiäisasetelmia monissa paikoin!Pienet tiput lämmittelivät "terraariossa", valon vuoksi kuva vain todella epätarkka.


Poikettiin aurinkoisella terassilla kahvilla ja limpparilla, koirakin oli mukana ja haisteltavaa riitti :)

Oikein kiva reissu kaikinpuolin. Eläimet voivat hyvin ja tilat asianmukaisia, asiakkaat otettu hyvin huomioon eikä ruuhkaa ollut liiemmin vaikka paljon ihmisiä olikin.
Tullaan toistekin!

2 kommenttia:

  1. Oho, onpa todella ajattelematonta, ei oo kiva.
    Mukava kuulla, että toisessa paikassa oli homma hoidettu paremmin.
    Mukavaa tiistaita ♡

    VastaaPoista
  2. Ei ollut ei, kun eivät raukat osaa pitää puoliaan niin meidän ihmisten täytyy! Samoin sinulle mukavaa tiistai-iltaa :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa