keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kevätfiilistelyä

Nautittu nyt näistä muutamasta aurinkoisesta päivästä ennen luvattua lumipyryä, auts. Aamupalaksi tuorepuuroa ja smoothie mango twistillä:)
Ollaan koiran kanssa tehty pidempiä päivälenkkejä, kun molemmat siitä kunnossa että jo jaksetaan :) Tässä tunnelmia eiliseltä ja tältä päivältä.

Hidasta köpöttelyä, mutta ehtii hyvin katsella maisemia!Eikö olekin ihanasti lumet alkaneet sulamaan, metsäkin näyttää jo siltä että sinne pääsee kohta taas tallustelemaan ilman liukastumisvaaraa.
Lenkin aikana täytyi välillä pysähtyä  neuvottelemaan siitä jatketaanko vai käännytäänkö jo kotiapäin. Ihme himahemmo siitä talven aikana tullutkin :D Joka risteyksessä on sitä mieltä että mennään kotiin, sitten joudun neitiä lahjomaan nameilla ja taas mennään.
Matkan varrella oli kutsuvasti penkkejä auringossa ja räpsittiin siinä muutama kuva :)

Mä niin tykkään näistä grafittitunneleista :) Äläkä käsitä väärin, en missään nimessä hyväksy töhrimistä ja yksittäisiä rumia tageja siellä täällä mutta nämä ovat ihan taideteoksia, eikö?


Aurinkoisia kevätpäiviä, hymyä ja hyvää tuulta,


Maiccu5 kommenttia:

 1. Tänään oli kyllä kevään lämpöisin päivä. Ihanaa!
  Kiva, kun lumet sulaa pois. Toivottavasti ei tule takatalvea!
  Suloinen tuo teidän koira!
  Nuo graffitit näyttää hienoilta. Ei ole mitään töhryjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo, aivan ihanaa...pysyisikin lämpimänä, mutta ei tässä enää kauaa mene kun on pysyvästi lämmintä!

   Poista
 2. Ihana koira! :) Meillä on vasta tiet sulaneet, nekin vielä osittain lumiset. Pikkuhiljaa oon jo haaveillut juoksukoulun aloituksesta taas, josko jo muutaman viikon päästä uskaltais lenkkareilla liikenteeseen ilman pelkoa liukastumisesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeistään kun ne tiet on sulat voi aloitella :) Mä otan ihan hissukseen, nautin siitä että voin edes kivuitta kävellä, jossain vaiheessa sitten hölkälle :)Koira kiittää <3

   Poista
 3. Ihana koira! :) Meillä on vasta tiet sulaneet, nekin vielä osittain lumiset. Pikkuhiljaa oon jo haaveillut juoksukoulun aloituksesta taas, josko jo muutaman viikon päästä uskaltais lenkkareilla liikenteeseen ilman pelkoa liukastumisesta. :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa