lauantai 19. maaliskuuta 2016

Voittajafiilis - yllätyspaketti :)

Posti toi viime viikolla saapumisilmoituksen isosta paketista, eikä minulla ollut aavistustakaan keltä sellainen olisi tulossa. Onneksi poikettiin paketti hakemassa mieheni kanssa autolla, sillä se oli iso ja painava!Mies kiusasi että nyt on tulossa Tohtori Tolosen Tyrnimehua oikein urakalla, koska sen logo oli laatikossa :) Mietin jo epätoivoisena että joku tehnyt mulle jäynän ja tilannut mun nimissä jotain luontaistuotteita valtavan määrän :D
Ette ikinä usko mutta mä olin voittanut Anna.fin kilpailussa laatikollisen Naturdietin tuotteita :) Mitään etukäteisilmoitusta voitosta ei tullut vaan palkinto saapui suoraan paketin muodossa.

Olin ihan älyttömän iloinen, koska en ole näitä ateriankorvikkeita raaskinut ostaa mutta olen miettinyt mahtaisiko maistua ja olla tehokkaita tässä dietatessa! Voisi korvata vaikka yhden aterian päivässä tai napata kiireessä matkaan. Nyt mulla tosiaan on mistä valita ja takuulla tän projektin loppuun asti :)


Paketissa oli kolme eri makua patukoita, jokaisessa suklaata - sehän sopii :D Näissä patukoissa taisi olla kaloreita 220 kcal eli ihan aterian voi ilmeisesti korvata.

Smoothieita montaa eri makua, kaikkien annoskoko 330 ml eli sama kuin esim Lidlin vastaavissa Profeel juomissa
Lisäksi ateriankorvikkeena toimivia keittoja, joissa energiaa todella vähän. Vain 110-120 kcal annos.
Ja suklaadrinksuja ;)

Ajattelin ottaa nämä käyttöön maanantaista alkaen, kun palaan töihin. On helppo napata lounaaksi ja syödä sitten päivällinen kotona myöhemmin. Pääsen helpolla!


Iso kiitos  Naturdiet, Midsona Finland Oy,  Anna.fi/superminä kilpailu ja mun hyvä tuuri <3


Postailen ensi viikolla kokemuksia ja fiiliksiä tuotteista,


Maiccu8 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Oon iloinen sun puolesta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava voitto, onnea! Laitappas postausta onko tuotteet toimineet ja miltä ovat maistuneet. Mukavaa sunnuntaipäivää

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Laitan ehdottomasti ja itseasiassa alotan testauksen jo tänään koska tuli ns äkkilähtö enkä ehdi loihtimaan lounasta vaan korvaan shakella :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä -kiitos kun kommentoit ♥

Facessa