perjantai 24. maaliskuuta 2023

Helmikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Taas se vierähti kuukausi ja on aika kurkata roskakoriin. Huomasin, että mulla tuppaa loppumaan usein samaan aikaan useampi samanlainen tuote. Tässä heti alkuun esimerkkinä neljä huulivoidetta. Mainittakoon, että yksi näistä oli yöpöydällä, toinen työpöydällä, kolmas vessassa ja neljäs taskussa.  Nyt kaivelin meikkikätköjä ja löysin onneksi pari uutta huulirasvaa, jotta pärjään taas hetken. Paitsi että ilman ACO:n voidetta en voi elää, sitä on oltava aina.

Muuten tuotteita loppui taas aikalailla saman verran kuin ennenkin, lähdetäämpä tutkimaan.

HUULITUOTTEET

Loccitane huulivoide oli tosi hyvä. Ihanan tuntuinen huulilla ja kosteus säilyi pitkään. Tämä oli minikoko, joten loppui ihan liian nopeasti mutta voisin ostaa täysikokoisena.

ACO Stay Soft Lips on vuodesta toiseen mun lempi huulivoide, jota mulla on aina. Loistava hinta-laatusuhde.

Everyday Vacay Coconut Lip Oil oli tuotteena ihan kiva, mutta huuliöljy ei meinannut pysyä tuubissa vaan sitä tuli aina liikaa ja se sotki tuubia, joka vähän ärsytti.

Marie Stella Maris huulirasva oli Lakunkin mieleen, sillä saanut tämän pöydältä ja vähän nakertanut tuubia. Huulivoiteessa oli aavistus minttua, minkä takia en niin välittänyt siitä.



KASVOT// PUHDISTUS

Djusie puhdistusöljy oli juuri niin ihana, kuten arvelinkin. Käytin tämän ns kakkostuotteena ja siksi tämä kestikin pitkään. Ihana tuoksu ja puhdistustulos. Voisin ostaa uudestaan.

Rimita Triple puhdistusvaahto on ollut myös kauan käytössä kakkostuotteena. Tykkäsin pehmeästi, kevyestä vaahdosta vaikka vaahtoputsarit ei muuten ihan lemppareita olekaan.

Usva Cosmetics puhdistusbalm nousi ihan Top 3 ja ostan ehdottomasti uudestaan. Ihana koostumus, puhdistustulos ja riittoisa tuote. Ehdoton suosikkini!

Garnier silmämeikinpuhdistusaine on luottotuotteeni ja täällä loppuneissa säännöllisesti.


KASVOT// HOITOTUOTTEET

Laponie kirkastava seerumi on ollut käytössä pitkään ja tätä riittoisaa, selvästi ihoa kirkastavaa seerumia voin suositella lämpimästi. Tämä oli jo toinen puteli ja mielelläni käytän tuotetta uudestaankin.

Loccitane seerumi oli myös huippuhyvä, käyttäisin ehdottomasti uudestaan mutta ehkä kakkostuotteena koska tämä on hiekan arvokas.

Laponie kosteuttava kasvonaamio on ollut aivan ihana iholle ja todella riittoisa sillä olen käyttänyt tätä ainakin vuoden.

Whamisa silmänympärysvoide ei eronnut juuri muista perus sy-voiteista muutoin kuin ison kokonsa puolesta. En ymmärrä miksi monet sy-tuotteet ovat yhtä isoja kuin seerumit vaikka ne kuluu huomattavasti hitaammin.


VARTALO//HOITOTUOTTEET

Vaseline Cocoa Radiant voide oli paitsi hyväntuoksuinen, niin hyvin kosteuttava. Oon ostanut ennekin ja ostan jatkossakin.

The Body Shop passionhedelmä vartalogeeli on koostumukseltaan ihan huippu, muttei tuooksuna yltänä TBS:n lemppareihin mutta kivan raikas se oli.

Loccitane vartalovoide oli aivan ihanan tuoksuinen ja nopeasti imeytyvä, voisin käyttää vaikka kuinka paljon.


HIUKSET//HOITO

Rituals of Mehr shampoo oli shampoona ihan jees, mutta tuoksu oli vähän mun makuun tunkkainen.

Garnier Fructis cocoa butter hoitoaine ei taas ollut merkin parhaimmistoa, mutta menetteli. Olisi kuvitellut tämän riittävän kosteutukseen, mutta mitä vielä eikä tuoksukaan ollut kummoinen.

Herbal Essence pure aloe hoitoaine taas yllätti, sillä vaikka siinä oli avocadoa, tuoksu oli ihanan raikas, vähän makea ja tämä taas kosteutti hyvin. Ostan uudestaan.


Maybeauty hiusseerumi on ollut yksi parhaita hiusseerumeita ikinä. Pullo on paitsi riittoisa, niin hiukset sai upean kiillon, mutta ne eivät jääneet öljyisiksi.

Batiste natural & light  kuivashampoo mun lemppari Batistelta. Ihan paras!

Schwarzkopt got 2 be hiuslakka on taas hiuslakka suosikkisni, piutää hyvin ja tuoksuu taivaalliselta!

Schwarzkopt Gliss hoitoainesuihke on myös yksi luottotuotteeni, joka löytyy aina kaapista - tosin vähän vaihtelen merkin eri tuotteiden välillä. Tämä on kyllä paitsi hyväntuoksuinen, niin saa takut suoriksi.




SEKALAISET

Laponie käsivoidetiiviste oli viime vuoden käsivoidetärppi, ihan loistava saamaan kädet pehmeiksi ja tämä on varsin riittoisa, pieni nokare riitti hyvin.

Nivea fresh blend suihkugeeli on yksi mieluisa suihkugeeli ja juuri tässä tuoksussa, hetki paratiisissa.

Garnier Mineral Ultra dry 48h deo on täällä myös kuukaudesta toiseen, koska se on niin hyvä.


NAAMIOT

Look at me -kangasnaamio oli supersuloinen ulkoisesti, muutoin aika perusnaamio joka kyllä kosteutti kivasti.

Sence puhdistusliinat ovat ihan best ja näistä käytän nykyään, jos jotain puhdistusliinoja, Ihana tuoksu ja puhdistavat hyvin.

7th heaven Pink chocolate truffle naamio ei ole merkin parhaimmistoa, tai ei kai naamiossa mitään vikaa mutta tätä on vaikeahko poistaa kun ei kuivu iholle. Poistoon puhdistusliinat ovat mainio apu.

 

Joka kerta tätä postausta tehdessä mietin miten saan näin paljon kosmetiikkaa kulumaan! Tämä on siis aina pienoinen totuudenhetki.

Kutakuinkin saman verran loppuneita kun keskimäärin muutoinkin + minikoot ja naamiot. Oon koittanut ottaa minikokoisia tuotteita käyttöön muiden rinnalla, ettei ne unohdu kaappiin. Etenkin nuo Loccitanen joulukalenterin tuotteet ovat olleet kivoja ja niistä varmaan löytyy joitain sellaisia tuotteita joita haluaisin käyttää täysikokoisina.

Nyt oli loppuneissa myös useampi Laponien tuote, brändillä on kyllä ihan timanttisia tuotteita joten jos etsit herkälle tai ongelmalliselle iholle sopivaa luonnonkosmetiikkaa niin sieltä löytyy.

Mutta mites, oliko loppuneissa sulle tuttuja tuotteita tällä kertaa?

Maikku

8 kommenttia:

  1. Noi kaikki Laponien tuotteet kiinnostaa, varsinkin toi seerumi ja naamio! Samoin Djusien puhdistusöljy on sellainen, mitä olen pitkään halunnut kokeilla. Kuten toki muutenkin brändin tuotteita :) K-kosmetiikassa tuntuu jostain syystä olevan aika tavallista, että sy-voiteet saattaa tosi suuria, Dewytreellä on esimerkiksi yksi, joka on 40 ml. Sitä voi sitten miettiä kuinka kauan tollanen lähes peruskasvovoiteen määrän sisältämä sy-voide kestää :D Ikuisuuden, enkä itse ainakaan ikinä ehtisi käyttämään noin suuria tuubeja pois sinä aikana, minkä noi periaatteessa lupaavat säilyä hyvänä. Puolet pienempi riittäisi oikein hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laponie on todella laadukasta kosmetiikkaa ja voin lämpimästi suositella kokeilemaan :) Samoin Djusie, siinä on hyvän puhdistustehon lisäksi aivan mieletön tuoksu. Nämä K-kosmetiikan isot koot sy-voiteissa oli uutta tietoa, tosin onneksi niitä voi käyttää muutoinkin ihonhoidossa mutta silti liian isoja.

      Poista
  2. Djusien tuotteet kuulostaa myös minusta testaamisen arvoisilta ;) Ihanan paljon loppuneita, kyllä niitä vaan kuluu kun alkaa tällee ynnäämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todellakin kokeilemisen arvoinen ainakin tämä putsari. Mä onnistun kuluttamaan näköjään kuukaudesta toiseen aika läjän...

      Poista
  3. Olihan tuolla taas muutamia tuttuja tuotteita. Rakastan tuotteita jotka tuoksuvat kookokselta <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana tuoksu ja mulla mieskin jo vähän alkanut sulaa sille, kun ei ole voinut välttyä tuoksulta kun mä rakastan sitä myös <3 Kaunista viikonloppua Outi <3

      Poista
  4. Laponien seerumi on tosi ihana. Käyttänyt sitä pari pullollista.

    Kivaa viikkoa Maikku. ❤️

    VastaaPoista
  5. Tuo Hair Food Cocoa Butter on ihan kamalan voimakkaan tuoksuinen eikä ollut vaan just mulle. Pistin sen etiäppäin itse :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥