tiistai 25. lokakuuta 2022

Testissä Djusie öljyputsari

Olen halunnut tutustua tähän sarjaan niin kauan, kun se on ollut olemassa mutta olen käytellyt edellisiä putsareita pois ennenkuin ostin tämän. Jos et vielä tiennyt, niin Djusie on kotimainen ihonhoitosarja,  jonka kaikki tuotteet ovat Ecocerf-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Djusien takana on kosmetologi Katja Kokko joka on holistisen ihonhoidon edelläkävijä ja työskennellyt kauneuden parissa jo kaksi vuosikymmentä. 

LIQUID SILK PERFECT PUHDISTUSÖLJY

Silkkinen ja virkistävä puhdistusöljy, joka lupaa puhdistaa ihon täydellisen puhtaaksi, kirkkaaksi ja tasapainoiseksi, Tuote on suunniteltu paitsi puhdistustuotteeksi aivan kaikille, myös nautiskelijoille sillä puhdistus tällä silkkisellä putsarilla on ihanaa arjen luksusta.

Putsari on aiempia öljyputsareita hieman paksumpaa, itse käytän tuotetta seuraavasti:

Pari, kolme pumppausta per pesukerta ja hierottuani öljyn kasvoille, lisään vettä jolloin putsari emulgoituu ja sen jälkeen tuotteen voi huuhdella pois kasvoilta.

Puhdistusöljyssä on hieman makean mehukas hedelmäinen tuoksu. Tuoksussa leijailee sitruksiset lime ja verigreippi, jasmiini ja geraniem-öljyt joten puhdistus on lähes aromaterapeuttinen hetki öljyjen hienostuneessa tuoksumaailmassa.

Ihonpuhdistukseen Djusien kanssa suositellaan minikasvohierontarituaalia, joka löytyy Djusien sivuilta.Tällöin tulee hyödynnettyä parhaten tuotteen aromaterapeuttiset vaikutukset.

Djusien öljyputsari oli juuri niin ihana kuin oletinkin. Ei mitään liikaa eikä liian vähän.
Puhdistusteholtaan tuote on tehokas mutta silti hellä eikä tämän jälkeen tarvitse toista puhdistustuotetta kaveriksi, niin paljon kun kaksoispuhdistuksesta pidänkin.

Miltä tuote sun korvaan vaikutti, voisitko kokeilla?

Maikku

10 kommenttia:

 1. Tämä sarja on kiinnostanut ja jotakin näistä voisin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mua on kans kauan kiinnostanut ennekuin päätin ostaa tämän :)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä ihan täysi sellaiselta tuotteelta josta itsekin tykkäisin <3
  Kivaa tiistaita sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 3. Mulle eivät sopineet eteeriset öljyt, joita tuote sisältää. Sain viikon käytön jälkeen pahan yliherkkyysreaktion, joka meni ohi, kun lopetin tuotteen käytön. Erityisen herkkäihoisten kannattaa olla varovaisia tuotteen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kosmetiikassa on aina riskinsä. Mä olen ollut onnekas, kun harvoin ihoa reagoi mihinkään mutta hyvä huomia ja kiitos kun kerroit!

   Poista
 4. Djusien tuotteet on kiinnostaneet jo pitkään, tämäkin kuulostaa erinomaiselta :) Hyville öljyputsareille on aina tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, jos öljyputsareista tykkää niin tämä on kyllä kokeilemisen arvoinen.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥