tiistai 28. maaliskuuta 2023

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit

Mihin tämä aika juoksee? Just oli helmikuu ja kohta jo maaliskuun loppu...ja huhtikuu. Ei sillä etteikö kaivattu kevät saisi jo tulla, mutta jotenkin en meinaa pysyä kuukausien perässä. Tähän maaliskuun suosikit-  postaukseen valitsi pari kivaa ihonhoitotuotetta ja muutaman meikin. Kaikki on aika uusia tuotteita, mutta jokaiselle on kertynyt useita käyttökertoja joiden ansiosta ne on helppo nostaa tänne esiteltäväksi.


w7 hydro glow ohut, lähes geelimäinen kasvovoide on löytö Normalista ja oon tykännyt tästä valtavasti. Imeytyy hetkessä iholle ja antaa kauniisti heleyttä.V10 Plus collagen seerumi, itseasiassa mulla on ollut sarjan kolme eri seerumia käytössä (tämän lisäksi hyaluronihappo ja biocell) ja kautta linjan, nämä on ihan huippuja! Musta jopa tuntuu, etten voi ehkä enää olla ilman tälläisiä superkosteuttavia seerumeita, koska saan niillä ihon kosteustasapainon aina kuntoon ja selkeästi myös napakkuutta.


Maybellinen multi-use concealer on näkynyt paljon TikTokissa ja koska mulla on vaikeuksia saada tummat silmänaluset piiloon, niin päätin kokeilla tätä. Tosin, eipä ne piilossa pysy täysin tälläkään mutta pointsit kätevästä puikosta ja siitä, ettei tämä jää juonteisiin vaan levittyy hyvin ja tuo valoa iholle niin että tummuus häivyttyy. En oo ihan varma onko tämä 01 mulle paras sävy, joten saatan kokeilla vielä toista sävyä.


Catricelta on ilmestynyt useita  hieman turvottavia huulikiiltoja, joista yksi tässä. Tämä on lähes väritön, mutta antaa kivasti kiiltoa ja tästä puuttuu menthol eli ei tule sitä kylmäävää tunnetta, kuten usein näistä tulee.The One Tattoo Effect kulmakynä on ollut tosi kiva, sillä tässä on harjasosa jolla saa kätevästi meikattua kulmiin lisää karvoja. Sävyjä on useita ja mulla käytössä tämä vaalein "warm brown", joka sopii hyvin omille kulmilleni. Tällä saa skarpisti vedettyä viivaa tai lisättyä karvoja. Tosi kiva!Sellainen setti suosikkeja, oliko sulle tuttuja tuotteita? Onko sulla suositella jotain hyvää peitevoidetta tms jolla saa tummat silmänaluset hyvin piiloon, ilman että väri karkaa juonteisiin?

Maikku

3 kommenttia:

  1. Siinä oli settiä kerrakseen! Tuttuja ei olleet. Tuo kulmakynä alkoi kiinnostamaan ja laitoin vinkkisi ostoslistalle. Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  2. Hyviä suosikkeja, V10Plus tuotteet hyviä mutta arvokkaita. Tuo Maybellinen multi-use concealer vanha huippu, oli tuo joskus viime syssynä ja hankkisin tuon mieluusti uusiksikin :)

    VastaaPoista
  3. Näistä Maybelline on ainut tuttu, mutta mä en itse siitä oikein pitänyt. Tai joo se oli kyllä siitä hyvä, ettei kasautunut mihinkään juonteisiin, mutta peittokyky ei ollut kummoinen mun mielestä. En tainnut koskaan käyttää sitä edes loppuun asti :D V10 Plus seerumit kuulostaa loistavilta<3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥