perjantai 10. maaliskuuta 2023

Tuoksuja ja tunnelmaa

Niin kauan kuin muistan, olen poltellut kotona tuoksukynttilöitä ja piristänyt kodin ilmettä huonetuoksuilla. 
 Itseasiassa mulla on taipumus ostaa kauniita tuoksukynttilöitä aina jemmaan ja vaihtelen niitä kausittain koska kerrallaan poltan vain yhtä tuoksua. Jos tuoksukynttilän lisäksi samaa sarjaa saa huonetuoksuja, aina parempi.

Naturellementin verkkokaupassa on todella kauniita huonetuoksuja, kynttilöitä ja tuoksukiviä, jotka on todella kauniita sisustuselementtejä tuoksuvuutensa lisäksi.

Sisustuskivistä en ollut aiemmin kuullutkaan, mutta ensimmäisen nähtyäni ymmärrän miksi näihin ihastutaan. Tuoksukiven kun voi ripustaa seinälle, sen voi sujauttaa liinavaatelaatikkoon tai asettaa esille koristeena ja siinä samalla se sulostuttaa huoneilmaa.

Mulla ei ollut aavistustakaan millainen tuoksumaailma näissä tuotteissa olisi, muuta kuin nimen perusteella ja koska olen ajoittain tuoksuherkkä, koitin valita nimen mukaan sellaisen tuoksun joka voisi olla mahdollisimman puhdas, siispä valitsin: Coton Blanc - tuoksun ja tämä "valkoinen puuvilla"  oli täydellinen nappivalinta.

*Tuotteet saatu blogiin


Huonetuoksu

Huonetuoksu on upeassa pakkauksessa, joten se on vaikka ihana lahjaidea. Kaikki huonetuoksut on valmistettu käsin Ranskan Provencessa.

Huonetuoksu on kauniisti muotoillussa pyöreässä lasipullossa ja tikkuja lisäämällä/vähentämällä voit vaikuttaa siihen tuoksuuko paljon vai vähän.

Huonetuoksu on klassisen tyylikäs ja sopii sisustukseen, kuin sisustukseen.
Meillä huonetuoksu on sijoitettu yläkerran aulaan, jossa tuoksu leviää kevyesti koko yläkertaan.


Sisustuskivi

Kivi oli pakattu kauniisti tyylikkääseen pahvirasiaan ja tämäkin olisi ihana lahjaidea ja takuulla yllättävä, sillä itse en ollut kuullutkaan tuoksukivistä ennen piipahdusta verkkokauppaan.

Kuten ylempänä jo kerroinkin, tuoksukivi on monikäyttöinen ja jokainen voi sijoittaa sen kotiin parhaaksi katsomallaan tavalla, oman maun mukaan. Vaikka se olisi kaunis missä vain, meillä olen laittanut tuoksukiven lipaston liinavaatelaatikkoon josta tuoksu leijailee aina laatikkoa avatessa ja saa tekstiilit pysymään raikkaan ja puhtaan tuoksuisina.Tuoksukynttilä

Voi miten tämäkin on kaunis. Niin kaunis että melkein kävi taas niin, etten raaskinut polttaa. 
Kynttilä toimii meillä tällä hetkellä alakerrassa koristeena ja samalla tuoden samaa puhdasta 
Coton blanc-tuoksua kuin yläkerrassakin on huonetuoksun ansiosta.

Kun kynttilää ei polteta, siihen voi laittaa kannen päälle ja silloin se on kaunis koriste.
Onko vähän ihana?Vaikka tosiaan kärsin vieläkin satunnaisesti tuoksuherkkyydestä, nämä eivät ole sitä aiheuttaneet vaikka aluksi ajattelin että niin voi käydä. Asiaan vaikuttanee myös se, että sijoitan tuotteet kotiin niin, että tuoksua vapautuu ilmaan pikkuhiljaa ja tasaisesti. 

Teille blogini lukijoille minulla on antaa alennuskoodi Maikku20, jolla saatte -20% alennuksen näistä Collines de Province Couture-linjan tuoksuvista tuotteita.

Verkkokauppaan pääset tästä.

Olen aivan myyty näille tuotteille, niin kauniita ja iloa riittää kaikille aisteilla.
Tuoksuuko sun kotona huonetuoksut, tuoksukynttilät tai peräti tuoksukivi?

Maikku


 

6 kommenttia:

 1. Tuoksukynttilöitä polttelen välillä. Huonetuoksujen kanssa olen vähän varovainen, käyvät välillä henkeen pahasti. Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on paljon eroa, en mäkään voi ihan kaikkea käyttää. Mukavaa viikon jatkoa <3

   Poista
 2. Mä en juurikaan käytä mitään näistä. Joulun aikaan toisinaan tuoksukynttilöitä. Varsinkin Yankee Candlen tuikut on suosikkeja, koska niistä ei irtoa tuoksua liiaksi.

  Kivaa viikonloppua Maikku. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yankee Candlet on tosi kivoja, mulla yksi suklaan tuoksuinen iso kynttilä lasipurkissa ja vaikka olen poltellut sitä jo varmana kolmena vuotena aina silloin tällöin, se ei lopu koskaan :D

   Poista
 3. Annoin tänään blogissa kehuja luksusmuijille, laitathan kehut eteenpäin :)
  Iloa viikkikseen!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥