tiistai 3. tammikuuta 2023

L`occitanen joulukalenteri

Vaikka joulu on ohi ohi, palataan vielä hetkeksi joulukuuhun ja joulukalenteriini.

Kannatti luottaa intuitioon ja tilata tämä aivan ihastuttava L'occitanen joulukalenteri.
Tilasin tämän Eleveniltä hyvissä ajoin ennen joulukuuta, mutta sain sen ihan viime tipassa mutta onneksi edes silloin. Tämä maksoi alle 50€ mikä oli minusta ihan kelpo hinta joulukalenterista.
Joulukalenteri oli myös hauskan näköinen, värikäs ja avautui isommaksi, reunat sai taiteltua alle ja tällöin kalenterista sai kauniin koristeen.

En kurkannut ollenkaan etukäteen mitä tuotteita tämä sisältää, koska halusin säilyttää yllätysmomentin ja onnistuin siinä hyvin. Lähes jokaisesta luukusta tuli kiva tuote.
L'occitane on kiinnostanut mua pitkään, olen sarjan yksittäisiä tuotteita kokeillut mutta kokonaiskuva on jäänyt silti etäiseksi. Tällä tavalla kokeilemalla matkakokoja, voi löytyy sellaisia tuotteita joista muutoin ei koskaan tutustuisikaan.

Tykkään nimenomaan matkakokoisista tuotteista koska:

💚niitä on helppo ottaa reissuille mukaan
💚jos ei tykkääkään tuotteesta, se tulee silti käytettyä koska pieni koko
💚näin pääsee tutustumaan useisiin ihan uusiin tuotteisiin ja löytämään uusia suosikkeja
💚matkakokoiset tuotteet mahtuvat helposti vaikkapa taskuun mukaan 
Kalenterista löytyi 24 mukavaa tuotetta, joista 23 kosmetiikkaa.

🍀Suihkusaippuoita
🍀Suihkuöljyä 
🍀Shampoita
🍀Hoitoaineita
🍀Vartalovoide  
🍀Kasvovoiteita
🍀Seerumi
🍀Käsivoiteita
🍀Saippua
🍀Kampa
🍀Huulirasva
🍀Jalkavoide
🍀Multi balm

Aika monipuolinen kattaus ja osaa tuotteita olenkin jo kokeillut, etenkin käsivoiteet on ihan parhaita ja nämä tuoksulinjat aivan mielettömiä, pehmeitä ja lempeitä. En edes tiennyt että merkillä on mm seerumeita joten kiva päästä testaamaan.

Jatkossakin aion hankkia sellaisen joulukalenterin, jonka kautta pääsen tutustumaan uusiin juttuihin. Tämä joulukalenteri vahvisti asian.

Tykkäätkö L`occitanen tuotteista? 

Maikku

 

6 kommenttia:

 1. Mun ensimmäinen kosmetiikkakalenteri oli juurikin L`occitane ja se oli kyllä ihana! Tuli paljon pieniä tuotteita kokeiluun ja ne tuoksut oli ihania <3 voisin ehdottomasti ostaa taas merkin kalenterin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti, kiva kuulla! Nimenomaan nuo tuoksut on ihan huippuja ja kaikki tulee käytettyä, kun koko ei päätä huimaa. Mäkin voisin ostaa uudestaan!

   Poista
 2. Tuommosen kalenterin voisikin ehkä ostaa sokkona. Pieniä matkakokoja kiva testailla :)

  VastaaPoista
 3. Loccitane on kyllä ikoninen, mutta huomaa kun Jumbosta lähti tämä ja Yves Rocher, että sinne on tullut juuri esim. se Rituals ja aiemmin jo se K-Beauty kauppa -eli kun polvi pojasta paranee, tarvitaan aina vähän tuoreempia brändejä. Ehkä siinä tulee semmonen "mutsin" merkit mieltymä. Mun mielestä Loccitanet on ihania ja just tällä kalenterilla voisi paremmin tutustua useampaan tuotteeseen, brändin tavanomaista tyyriimmän hinnan tähden.

  VastaaPoista
 4. Todella kiva sisältö tuossa kalenterissa. Minähän olen kehittänyt itselleni addiktion noihin käsivoiteisiin :)
  Kivaa alkanutta vuotta sinulle Maikku <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥