perjantai 24. syyskuuta 2021

Laponien kosteuttava naamio

Laponiessa ei ole mitään turhaa-vain tarkkaan harkittuja ja ihoa helliviä raaka-aineita. Siksi tuotteet sopii todella hyvin herkkäihoisille tai iho-ongelmista kärsiville. Itselläni ei varsinaisesti ole kumpaakaan, vaan oikeastaan normaali sekaiho joka on talvisin kuivuuteen taipuvainen ja kesäisin rasvoittuva.

Nyt uutuutena Laponie lanseerasi syyskuussa syväkosteuttavan kasvonaamion, joka on hyvin pelkistetty ja sisältää vain niitä raaka-aineita, jotka on iholle hyväksi.

Mulla oli ilo päästä tutustumaan tähän kasvonaamioon, joka sisältää mm.

♥ Auringonkukkaöljyä

♥Kasviglyseriinia

♥Ramnoosisokeria

Auringonkukkaöljy tasapainottaa ihoa, kasviglyseriini syväkosteuttaa ja pehmentää, ramsoonisokerin uudistaessa ihoa. Kaikki yhdessä saavat ihon tuntumaan ihastuttavan ravitulta, pehmältä ja ja hyvin kosteutetulta.

Naamiota voi käyttää tehokostettajana tai sitten vaikkapa iholle yöksi jätettävänä yönaamiona tai kosteusvoiteena. Ihan sen mukaan, mitä ihosi tarvitsee.
Naamio sai ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja se todellakin kosteutti.
Juuri tälläiselle naamiolle on käyttöä, kun ilmat viilenee ja iho 
Laponie-sarjan tuotteisiin ei ole lisätty hajusteita ja kaikki raaka-aineet ovat kasviperäisiä ja vegaanisia.

Oletko jo tutustunut sarjaan?
Millainen ihotyyppi sulla on?

Maikku

 

2 kommenttia:

 1. En ole tutustunut sarjaan. Minulla taitaa olla sekaiho, ehkä kuitenkin enemmän kuivaan taipuvainen kuin rasvoittuva. Toista se oli nuorena, silloin iho rasvottui todella nopeasti.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä miten iho muuttuu iän myötä, mutta yksi ei muutu. Nimittäin edelleenkin mulle tulee välillä finnejä :D Niistä voisin näillä kilsoilla jo luopua, mutta tää naamio/voide oli kylä miellyttävä iholla :)

   Ihanaa keskiviikkoa Outi ♥

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥