perjantai 17. maaliskuuta 2023

Joe Blasco - luksusta ihonhoitoon

Joe Blasco on mulle tutumpi erittäin pigmenttisistä ja peittävistä peitevoiteista ja luomiväreistä, mutta oli mukava tehdä tuttavuutta brändin ihonhoitotuotteiden kanssa.

Olen käyttänyt parisen kuukautta lähes päivittäin Joe Blascon firm & lift seerumia, silmänympärys seerumia ja lifting cream kasvovoidetta jotta olen saanut tuotteista parhaan mahdollisen tuntuman ja kuvan.

*Tuotteet saatu blogiin

Joe Blasco silmänympärys seerumi 30ml

Ihan ensimmäisenä mainittava pumppupullo, josta seerumia tulee yhdellä painalluksella juuri sopiva annos, joten annostelu on hygieenistä ja tuotetta ei mene hukkaan, eikä tule annosteltua myöskään liikaa.

Olen käyttänyt sy-seerumia silmänympärysiholla aamuin illoin ja toivoin kovasti alusta asti, että sen tehokkaasti turvotusta poistavan ominaisuuden huomaisi omalla iholla ja kyllä, aamuista turvotusta ei ole ollut oikeastaan ollenkaan. Vielä kun seerumi poistaisi tummat silmänalusetkin, mutta ehkä se on liikaa toivottu.

Seerumi lupaa kiinteyttää sy-ihoa ja se sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka vaalentavat silmänalusia ja näin myös häivyttävät mahdollisia ryppyjä optisesti.

Tehoaineina seerumissa on:

Tefylliinialginaatti = poistaa turvotusta

Squeleeni = pehmentää ihoa

Kitiini = kosteuttaa, suojaa ja kiinteyttää

Arnikki = supistaa pintaverenkiertoa, virkistää ihoa

Rautamyrtti = vahvistaa pintaverisuonia

E-vitamiini = kosteuttaa ja toimii hoitavana antioksidanttina

Maapähkinäöljy = Pehmentää ihoa

Tuote on todella riittoisa ja pumppupullo kestää pitkään! Tuote ei sisällä värinaineita eikä hajusteita ja sopii kaikenikäisille.
Joe Blasco Firm & Lift seerumi


Seerumissa on aika voimakas kukkainen tuoksu, joka vaati alussa tottumista sillä käytän yleensä aika mietoja tai tuoksuttomia seerumeita. Tämä ei onneksi aiheuttanut tuoksuherkkyyttä, mutta herkimmille tuoksu voi olla liikaa.

Tämä sisältää tehokkaan cocktailin ainesosia, jotka auttavat ihon kimmoisuuden parantamisessa. Lisäksi seerumissa on tiivistettyjä kasvi-ja meriuutteita, jotka toimivat tehokkaasti parantaen ihon kimmoisuutta ja samalla siloittavat juonteita.

Seerumia on helppo annostella pumppupullosta ja yhdellä pumppauksella saa riittävän määrän tuotetta yhdelle käyttökerralle. Seerumi on aina ohutta ja se imeytyy iholle hyvin, kukkaisen tuoksun jäädessä hetkeksi leijailemaan.

Vaikka seerumi itsessään on hyvää, niin itse toivoisin tuotteen olevan vähän miedompi tuoksultaan.

Joe Blasco Deluxe Lifting Cream 50ml


Tämän voiteen avulla voi taistella ikääntymistä vastaan, sillä voide lupaa virkistää, vahvistaa ja siloittaa ihoa antaen samalla nuorekasta hehkua.

Voide on todella paksua, mutta siitä huolimatta levittyy hyvin ja jopa oma ihoni joka ei aina suostu vastaanottamaan paksuja voiteita, kelpuutti tämän. Tosin olen lisännyt aina välillä tipan öljyseerumia joukkoon, jolloin talvi-iho saa lisäkosteutusta.

Voiteessa on Pro-Retinolia, joka nopeuttaa solujen uusiutumista ja Baicalia-juuriuutetta joka korjaa ihon vaurioita, sekä ehkäisee pigmenttihäiriöitä. Yhdessä tämä kaksikko auttavat taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ja hidastaa ikääntymisprosessia.

Glykoproteniinit kiinteyttävät ihoa ja parantavat kimmoisuutta. Merifenkoli suojaa sekä uudistaa ihoa ja hyaluronihappo sekä mikropeptidit häivyttävät ryppyjä.

Voiteessa on hyvin mieto tuoksu, ei milläänlailla häiritsevä ja muutoinkin oikein passeli kasvovoide, joka paksun koostumuksensa vuoksi sopii mielestäni erityisen hyvin talvi-iholle tai kuivuuteen taipuvaiselle iholle.


Tuotteiden ulkoasusta muutama sananen, ne ovat hillityn tyylikkäitä mutta pariin asiaan toivoisin muutosta. Kosteusvoiteessa olevassa välikannessa olevaa läppää, jolla kansi poistetaan - on hankala käyttää ja luovuinkin muutaman käyttökerran jälkeen sen käytöstä kokonaan.

Toisekseen, sekä seerumi jota kuluu päivittäisessä käytössä ehkä noin 1/2tl, että silmän ympärys seerumi jota taasen kuluu vain pari tippaa, ovat molemmat samankokoisia 30ml ja se on aika älytöntä. Sy-seerumi voisi olla puolet nykyisestä koosta ja se kestäisi silti lähes ikuisesti. Tai vastaavasti seerumi voisi olla puolet isompi.

Jos ostan useamman tuotteen samasta sarjasta/linjasta, niin toivoisin tuotteiden riittävän aikalailla yhtä pitkään mutta tässä kombossa seerumi loppuu ensin, kun taas kasvovoidetta ja sy-seerumia riittää puolet pidempään.

Millaisia ajatuksia tuotteet herättivät? Oletko kenties itse tutustunut Joe Blasscoon?

-Maikku


4 kommenttia:

  1. Joe Blascon tuotteet ovat kyllä aina taattua laatua, joten nämäkin kuulostavat ihan huipuilta. Oma suosikkini on silmänalusille tarkoitettu kirkastava peitevoide.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
  2. Mulla oli kerran peitevoide Joe Blascolta. Jotenkin brändi ei ole ehkä ns nuorekas joten ei ole silleen osunut mun silmiin tai en ole halunnut hankkia niitä. Ja onhan tämä melko kallis merkki myös.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥