tiistai 14. maaliskuuta 2023

Ikimuistoisimmat blogihetket

Parissakin blogissa on muisteltu ikimuistoisimpia blogihetkiä, joten toki tartuin tähän aiheeseen ja aloin muistelemaan näitä itsekin. Keyword: Love-blogin Jonnan muistelut löytyy täältä ja Lipstick Love-blogin Lindan täältä.

Kohtaamiset

Olen blogin kautta tutustunut moniin ihmisiin, joitain tavannut livenä, joidenkin kanssa vain viestitellyt mutta näitä kohtaamisia ei olisi ollut ilman blogia. Olen vaihtanut niin paljon ajatuksia kauneudesta, kosmetiikasta, multa on kysytty tuotesuosituksia ja vinkkejä. Monesti kysytään tuotteista joita olen testannut joskus, joten on ilo aina johdattaa kyselijät blogit haku-toimintoon, josta löytyy kaikki mitä näiden vuosien aika olen tänne tallettanut. Näitä kohtaamisia sivuan alempana. 

Yhteistyöt ja PR

Ihan ensimmäinen ja ikimuistoinen yhteistyö oli koru yhteistyö ja nämä ihanuudet ovat käytössä edelleen. Sittemmin olen tehnyt muutamia koruyhteistöitä, mutta pääpaino on kallistunut ihonhoitoon ja meikkeihin. Ensimmäinen kauneusaiheinen yhteistyö oli Maybeautyn kanssa.

Olen tehnyt myös useita kiinnostavia eri aiheisia kaupallisia yhteistöitä. Kaupallisista yhteistöistä maksetaan pääsääntöisesti rahapalkkio ja nämä ovat olleet mukavaa lisätuloa, joilla voin kustantaa omia kosmetiikkahankintoja tai mahdollistaa omakustanteisia arvontoja kuten esimerkiksi blogin synttäriarvonta oli. Mutta jokaisen yhteistyön kohdalla punnitsen, sopiiko se arvoihini ja istuuko lifestyle/kauneus-blogin tyyliin ja olen useista myös kieltäytynyt. Esimerkkinä host-palvelut, nettipelaaminen ja aikuisten lelut. Kaikki ovat sinänsä on, mutta omat rajani kulkevat näissä.

PR-tuotteet ovat mahdollistaneet sen, että blogiin on päivittynyt sisältöä säännöllisesti viikosta toiseen sillä oma kukkaro ei olisi aina kestänyt. Tänä päivänä olen niidenkin suhteen valikoivampi, koska tiedän jo etukäteen minkä tyyppiset tuotteet sopivat iholleni ja millaisista tuotteista tykkään. Haluan tutustua ja jakaa tietoa +käyttökokemuksia vain sellaisista tuotteista jotka miellän laadukkaiksi ja joita voin lämpimästi suositella.

Olen niin kiitollinen kaikille yrityksille, jotka ovat mahdollistaneet sen että pystyn tarjoamaan monipuolista kauneus-lifestyle sisältöä teille nyt ja tulevaisuudessa.


PR-tilaisuudet ja tapahtumat

Olen näiden vuosien aika käynyt hyvin harvakseltaan PR-tapahtumissa, vaikka nykyään saankin ilokseni kutsuja lähes viikottain. Suurin syy on se, että ne ovat usein päiväaikaan ja kun asun nykyään täällä hieman sivussa Pk-seudusta niin aikaa tunnin, parin tilaisuuteen kuluisi helposti tuplatunnit ja se olisi työajasta pois. Siksi käyn vain jos aihe tai brändi on ihan super kiinnostava. Tämä some, kun on kuitenkin mulle vain harrastus ja sivutyö, jollaisena sen haluan pysyvänkin.
Toisaalta, olisin aikoinaan (kun vielä asuin lähempänä keskustaa)käynyy varmasti useammin jos olisi ollut somekaveri jonka kanssa käydä, sillä tapahtumissa ihmiset ovat usein hyvin verkostoituneita jo valmiiksi ja kun muutaman kerran olin ollut "seinäruusuna", niin koin sen vähän epämukavaksi. Toisaalta, vain käymällä voisi verkostoitua mutta olen nyt todennut että käyn harvakseltaan, vain kun hyvältä tuntuu ja omaan aikatauluun sopii.

Olen ollut mm Luonkosin ihanien kakkujen lanseeraustilaisuudessa, Bearelin Kampin myymälän avajaisissa ja Ruohonjuuren uusien Evolven-tuotteiden PR- tilaisuudessa.

Entisen NHS:n ja nykyisen Transmerin järjestämillä Luonnonkosmetiikkapäivillä olen käynyt muutaman kerran ja ne ovat hyvin järjestettyjä tapahtumia. Siellä olen tavannut niin blogituttuja kuin kauneusalan ihmisiäkin. Alempi kuva on yhdestä Luonnonkosmetiikkatapahtumasta, kuvassa Sanni joka itsekin kirjoittaa suosittua kauneusblogia ja ihana Merja Transmeriltä.

I love me-messuilla olen ollut vakivieras, mutta viimeisimmät messut jätin väliin. Messuilla on paitsi usein tuttuja kasvoja, niin siellä voi käydä ystävän kanssa ja messuilla on myös ihan huikeita tarjouksia. Tänä vuonna saatan viettää kokonaisen messupäivän, tykkään messuhulinasta vaikka sen jälkeen tarviinkin pari hiljaista päivää palautumiseen.

Yksi ihana tapahtuma tuli vielä mieleen, sillä olin ystäväni Annin kanssa muutama vuosi sitten Ihana Elämys  Ihana Nainen-valokuvauksessa ja siitä jäi ihanat muistot - myös kuvat. Tähän tosin en löytänyt kuin koevedokset.Henkilöityminen

Myös ne hetket, kun minut on tunnistettu Mansikoita ja vaahtokarkkeja - blogin Maikuksi, ovat olleet ikimuistoisia ja läikäyttäneet lämpimästi. Blogimaailma on meillä hyvin pieni, enkä olen osannut aavistaakaan kuinka tutuksi olen tullut monelle blogin kautta.

Saatan saada joltain lukijalta viestin, jossa kysytään jostakin tuotteesta jota käyttänyt kauan sitten tai mainitaan ohimennen jostain aiheesta josta kirjoittanut joskus ja jota en välttämättä enää itsekään muistaisi ellei muistutettaisi.

Etenkin niinä hetkinä kuin mua lähestytään jonkin kauneus-kosmetiikka aiheisen kysymyksen kanssa, olen aina yhtä otettu. Enhän ole milläänlailla ammattilainen, joten lukijoiden luottamus minuun on ollut liikuttavaakin huomata ja olen tehnyt jotain oikein, ansaitakseni tähän luottamuksen. Siksi en koskaan suosittelisi sellaisista tuotetta/palvelua, jota en olisi itse kokeillut ja hyväksi havainnut.

Näitä hetkiä oli ihana muistella, vuosiin mahtuu paljon elettyä elämää ja moni teistä on kulkenut kaikki nämä vuodet rinnallani. Kiitos. Tavara ei tästä maailmasta lopu eli testailut jatkuvat ja blogi jatkaa elämäänsä kartuttaen uusia muistoja.

Kiitos, että olet siellä💗

Maikku


8 kommenttia:

 1. Blogit, bloggaajat ja blogikamut sekä lukijat...ihan parhautta <3
  Kivaa viikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun sä kirjoitit näistä ja upeita asioita mahtunut sunkin "blogiuralle"! Tässä muuten tulee hyvin esille se toinen syy, miksi olen kiertänyt pr-tapahtumat kaukaa. En koe oloani välttämättä kovinkaan mukavaksi, jos tilaisuuteen pitäisi mennä yksin eikä paikalla olisi tuttuja/heillä olisi jo omat juttunsa muiden kanssa. Mä en ole niin ulospäinsuuntautunut, että pystyisin noin vain menemään mukaan juttelemaan kenen tahansa kanssa, joten seinäruusuksi jäisin itse aivan varmasti näissä tilaisuuksissa. Toki itseään pitäisi myös haastaa ja asettautua joskus sinne epämukavuusalueelle, jotta pääsisi esimerkiksi juuri verkostoitumaan, mutta kynnys sille on aina ollut hyvin suuri itselläni.

  Tätä postausta oli ihana lukea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun inspiroit 💗 Vaikka mä oon mielestäni aina ollut ulospäinsuuntautunut, niin en koe mukavaksi mennä mihinkään ryhmiin esittäytymään tai tutustumaan, jos en tunne ketään. Vaikkakin mut on hyvin otettu vastaan muutamissa tapahtumissa joissa olen ollut, niin on ollut niitäkin joissa en ole tuntenut juuri ketään ja silloin paikalla olo on ehkä hieman kiusallista. Tänä päivänä tunnen tosi monia vähintäänkin kasvoilta tai somesta ja siinä mielessä on helpompaa, mutta tosiaan nykyään kun harvoin käyn niin on sama onko tuttuja vai ei kun menen vain tarpeeksi kiinnostavan brändin tai tuotteiden vuoksi :) Mutta ymmärrän sua täysin 💗

   Poista
 3. Oot päässyt moneen mukaan. Itselleni on jäänyt kaikki pr tapahtumat, mutta nyt niitä näytteitäkin on välillä tullut. Rahaa ei ole liiaksi tullut bloggaamisesta, enemmän tuotteita. Osallistun myös arvontoihin aktiivisesti, jos osuisi palkinto kohdalle, ei mene omia rahoja niin paljon kosmetiikasta kirjoitteluun sekä arvosteluun :) Sulla on selkeästi jalansijaa vaikuttajien maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joo, mutta onhan tässä mennytkin jo yli 7vuotta :) Kyllä tämä ihan työtäkin on vaatinut että tällä hetkellä on mahdollisuus tehdä yhteistöitä ja blogi kantanut näiden kaikkien vuosien yli. Tämä on kyllä niin rakas sivutyö & harrastus❤️

   Poista
 4. Tosi kiva, et teit tän. Paljon on vuosien aikana tapahtunut meille kaikille. ❤️

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥