maanantai 27. heinäkuuta 2020

Sothys - kirkkautta iholle

*tuotteet saatu

Sothys on kansainvälisesti arvostettu ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, johon mulla on ollut ilo tutustua tämän kesän ajan kotihoitotuotteiden parissa. Sain varsin monta ihonhoitotuotetta Detox Energie-sarjasta kokeiltavaksi, jotka  kasvoille tarkoitettuja mutta myös mm vartalosorbettia joka on juuri niin ihanaa, miltä se kuulostaa ♥

Sothys nimi juontaa juurensa antiikin Egyptistä, jossa egyptiläiset antoivat nimen Sothys - taivaan kirkkaimmalle tähdelle. Tähti symboloi heille ulkoista kauneutta.

Detex Energie-sarja on Sothyksen uutuus ja se lupaa energiaa ja kirkkautta iholle.
Se suojaa saasteilta, energisoi ja on on detox.

Testaamani sarja sisälsi:

♥ Energisoivan seerumin

♥ Tasapainottavan voiteen

♥ Saasteilta suojaavan tehoaineen

♥ Pikakaunistavan EE-voiteen

♥ Energisoivat  meikinalusampullit

Lisäksi tutustuin kevään 2020 kausihoitosarjaan, joka sisältää kolme tuotetta kotihoitoon, sarja sisältää ihanasti tuoksuvaa vadelmaa ja mustaherukkaa:

♥ Gommage masque 2-in-1 kuorintanaamio

♥Geleè micellaire démaquillante eli miselligeeli

♥ Sorbet hydratant corps eli vartalosorbet

Lähdetään tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.



Créme jeunessa dépolluante

Energisoiva voide

Tässä ohuessa lähes geelimäisessä voiteessa tehoaineena on meriperäinen yhdiste joka tasapainottaa ja vahvistaa ihon puolustuskykyä, antaen iholle suojaa.
Se lupaa kirkastaa ihoa, antaa sille elinvoimaa ja sileyttä.

Olen monesti täälläkin kertonut, kuinka huonosti mun kasvoille voiteet imeytyvät. Tämä oli onneksi ihanan ohuttu, lähes geelimäistä voidetta jonka imeytyvyyden kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Tuoksu on aavistuksen voimakas, mutta se ei ärsytä ja tämä sopi oikein hyvin meikinalusvoiteeksikin.


Sërum énergisan intégral

Energisoiva seerumi

Seerumi on koostumukseltaan todella kevyt, sekä pehmeä joka sisältää monipuolisen aktiiviainecocktailin joka puhdistaa, kirkastaa ja energisoi ihoa. Seerumi lupaa iholle nuorekkuutta, elinvoimaisuutta ja kirkkautta.

Seerumissa on pipettiannostelija joten sen käyttö on helppoa. Seerumi on todella juoksevaa ja helppo levittää. Ainoa, mitä jäin miettimään oli jännä tuoksu sillä mulla tuli mieleen häivähdys asetonista enkä osaa sitä oikein mihinkään ainesosaa yhdistää. Tuoksu tuli heti annostellessa ja hävisi nopeasti.
Omalle iholleni kaipaisin täyteläisempää seerumia mutta tämä toimisi jonkin toisen tuotteen rinnalla.



Essence dèpolluante protectrice

Suojaava tehoaine

Tämä on Sothysin uusi täsmätuote, joka suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta kuten ilmansaasteilta ja saa säilyttämään ihon nuorekkuuden.

Tehoainetta voi käyttää päivittäin meikin alla (mutta hoitovoiteen päällä) tai sitten illalla hoitovoiteen allla. Se siis toimii päivittäin ihon suojana ja yöllätaas tukee ihonhoidossa.

Tippakorkki on tosi kätevä ja sillä saa annosteltua tehoainetta juuri sopivasti.

Mä tykkäsin tästä tosi paljon, sillä annostelu oli helppoa ja tuotteen koostumus todella miellyttävä. 
Se tosiaan tuntui iholla siltä että siihen jäi ohut hengittävä suoja, jonka päälle
joko lisäsin aurinkosuojan tai meikkivoiteen.


Energisoiva pikakaunistaja


Nyt ei riitä enää BB tai CC-voiteet vaan tässä tulee EE-voide, jossa on ihan ainutlaatuinen koostumus. Voide mukautuu iholle levittäessä ihoa omaan sävyyn, mikä on kyllä ihon huippua.

EE-voide sisältää kapseloituja pigmenttejä, jotka peittävät ja tasoittavat ihon ongelmakohtia .
Sopii hyvin meikin alle primerin sijaan ja tätä voi käyttää ihan sellaisenaan tsaoittamaan ihoa, kuten itse olen nyt kesällä tehnyt.

Tykkään juuri tälläisistä kevyistä ja ohuista, ihoa tasoittavaista tuotteista. Kesällä iho ei mielestäni tarvitse meikkiä oikeastaan ollenkaan, jos on käytössä hyvä meikinalustuote joka tasoittaa ihoa  ja tämä todellakin tasoittaa.


Energisoivat ampullit


Nämä ampullit sisältävät aktiiviaineina pyökinsilmu-uutetta ja mantelin biokuituja.
Ampullit kirkastavat ja nergisoivat ihoa, tasoittavat ja siloittavat ihoa ja juonteita samantien.

Käytin itse ampullit kahdessa vaiheessa, puolet aamulla ja puolet illalla. Iho napakoitui ihan huomattavasti ja juonteet tasoittuivat. Ihan silminnähtävä ero. Näitä voisin käyttää useamminkin.


Gelée micellaire démaquillante

Miselligeeli

Tällä puhdistuu niin kasvot kuin silmämeikkikin, tosin vedenkestävää meikkiä se ei puhdista.
Tuoksu on ihanan mieletön- vadelmaa ja mustaherukkaa, ehkä joillekin tuoksuherkille jopa liikaa mutta tuoksu on makeudesta huolimatta todella miellyttävä eikä ärsyttänyt itseäni vaikka tuoksuille herkästi reagoinkin.

Geeli on nimensä mukaisesti geeliä, tosin kivasti juoksevaa ja sitä on helppo annostaella pullosta suoraan kämmenelle tai vanulapulle. Itse pyyhin kasvot vanulappuun kostutella miselligeelillä puhdistuksen toisessa vaiheessa mutta meikittöminä päivnä pyyhin kasvot pelkästään tällä ja hyvin riitti. Iho jää ihanan kosteutetuksi ja raikkaan tuntuiseksi.

Tuote sopii myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien kanssa käytettäväksi.






Sorbet hydratant corps

Vartalosorbet

Pelkkä sana sorbet, saa ummistamaan silmät ja kuvittelemaan jotain ihanan raikasta, ehkä viilentävääkin ja tuoksuvaa kesäherkkua. 
Vaan kyseessä on tosiaan ohut vartalovoide, joka kieltämättä tuntuuki sorbetilta sillä 
ilmeisesti kurkku-uute saa ihon tuntumaan viileältä ja sorbet jättää ihon todella raikkaaksi ja tuoksuvaksi. 

200ml tuubi on varsin riittoisa minunlaisellekin voiteilla läträäjällä sillä runsaasta käytöstä huolimatta sitä on vielä reilusti jäljellä ja  se kertonee tuotteen riittoisuudesta.





Gommage masque 2-in-1

Mustaherukkainen kuorintanaamio

Tuoksumaailma noudattaa samaa linjaa ja naamio on hyvin levittyvä ja helppo pyöritellä sormilla kasvoille. Levitystä helpottaa jos kostuttaa sormet, sillä naamio emulgoituu näin paremmin.
Kuorinnan voi tosiaan tehdä näin mekaanisesti.

Jos kuorintanaamita haluaa käyttää naamioina, levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa muutama minuuttia ja huuhdellaan vedellä.

Olen käyttänyt nyt kuukauden ajan viikottain pari kertaa sekä kuorintana että naamiona ja toimii molemmilla tavoilla. Ehkä kuorinnan jälkeen iho tuntuu erityisen puhtaalta ja pehmeältä, mutta mikäpä estää tekemästä ensin kuorintaa ja sitten jättää hetkeksi naamiona kasvoille vaikuttamaan ja saa täten kaikki tehot parhaiten irti.
Tykkään tälläisistä monitoimituotteista.



Näissä kausituotteissa vaikuttavina aineina ovat herkulliset marjat -vadelma ja mustaherukka.
Vadelmalla on ihoa siloittava vaikutus ja mustaherukka sisältää runsaasti mineraaleja, sekä antioksidantteja. Sothys-tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät tästä linkistä.

Yhteenvetona, tykkäsin poikkeuksetta kaikista tuotteista. Tämä kokonaisuus riittäisi lähes yksin ihonhoitoon. Detox Energie-sarjan tuoksumaailma on aika mieto, mutta sen verran tuoksuva että tupksuherkille se voi olla liikaa ja tämä kausisarja on jo huomattavasti tuoksuvampi.

En kyllä ollenkaan ihmettele, että tuotteet ovat ammatilaiskosmetiikkaa - sen ylellisyyden huomasin kaikesta, sekä tuotteiden koostumuksesta että tunteesta iholla. Voisin hyvinkin käyttää tälläisiä tuotteita säännöllisesti, etenkin EE-voiteen, energisoiva pikakaunistajan ja ampullit pitäisin meikkipussissa, niin ihanista tuotteista on kyse.

Onko Sothys-brändinä tuttu tai oletko käyttänyt tuotteita?

Maikku


8 kommenttia:

  1. Kiitos jälleen vinkistä, pientä kirkkautta iholle olisi kyllä mukava saada.
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kesän jäljiltä iho ollut samea joten tälläinen kirkastusboosti oli aivan paikallaan :) Mukavaa torstaita ♥

      Poista
  2. Olipa hyvän kuuloisia tuotteita! Energisoivat meikinalusampullit olisivat kokeilemisen arvoisia itselleni.
    Kaunista viikkoa sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä jäin kaipaamaan, voisin ottaa tuollaiset ampullit käyttöön ihan viikottain!
      Mukavia heinäkuun viimeisiä päiviä ♥

      Poista
  3. Olivatpa kivan kuloiset nämä tuotteet, muutama jäi kiinnostamaan, mutta tilasin vasta itselleni kasan kosmetiikkaa niin nyt jää kyllä tämä hankintana tekemättä tällä kertaa. Kivoilta kuitenkin vaikutti, kirkkautta naamalle syksyä varten täälläkin hakusessa.

    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva näistä on kertoa, vaikka omat kosmehankinnat olis jo tehty :)
      Mukavaa päivää Satu ♥

      Poista
  4. Mun kosmetologi käyttää Sothysin tuotteita ja olen aina välillä ostanut jotain häneltä kotiin. Miselliinivesi minulla on jatkuvassa käytössä. Noin muuten minulla haittana on tuotteiden hinta. Iso osa niistä ei ole niin erinomaisia että olisin valmis maksamaan esim. päivävoidepurkista satasen. Joskus olen kyllä miettinyt, että saisikohan noita tuotteita halvemmalla tilaamalla ulkomailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ovat aika arvokkaita, tuohon ulkomailta tilaamiseen en osaa sanoa.
      Se kai riippuu siitä mistä tilaa, tuleeko halvemmaksi kun voi tulla alvit ja tullut pahimmillaan päälle.
      Mutta kiva kuulla että sarja on tuttu ♥

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥