sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Goodiebox-huhtikuu 2021

Kauneusboksi täytteinen viikonloppu takana, sillä perjantaina sain LF boksin ja lauantaina kilahti saapumisilmoitus Goodieboxista. Päätin kuitenkin hakea boksin vasta eilen, koska en viitsinyt samana  päivänä julkaista näin samankaltaisia postauksia.

Huhtikuun boksi vihjaili "Upside down"

"On olemassa sanonta: If you change the way you look at things, the things you look at, change. Tässä boxissa on kyse juuri siitä: muuttamalla tapaamme tarkastella asioita, eli kääntymällä ylösalaisin ja nurinpäin, yritämme rohkaista sinua näkemään itsesi ja elämäsi uudesta perspektiivistä. Haasta itsesi, poistu mukavuusalueeltasi ja koe, miten upealta se tuntuu."

Mielenkiintoista, lähdetäänpä katsomaan onnistuuko se boksin tuotteiden avulla.


GOT2BDry Shampoo Extra Fresh Ovh. 5,99 € / 200 ml

Hyvästi rasvaiset hiukset! Kuivashampoo on todellinen päivän pelastaja. Se ansaitsee mitalin siitä, ettei se jätä sinua koskaan pulaan. Tämä got2b:n erittäin raikas kuivashampoo ei ole poikkeus. Se puhdistaa ja raikastaa hiukset ja jättää niihin sitrushedelmien miellyttävän raikkaan tuoksun. Siitä ei myöskään jää hiuksiisi valkoisia jäämiä. Ravista pulloa ja suihkuta hiuksiin noin 30 cm:n etäisyydeltä.

Tätä vastaikään testasin kun mulla oli kuivashampoot vertailussa. Tämän kanssa saa olla varovainen, koska tahmaa helposti mutta tulee varmasti käytettyä ajan kanssa. Kuivashampoo ideana on boksissa kiva.


MCO BEAUTYGlow Highlighter StickOvh 24€
Tämä puikko ei hehku pimeässä, mutta se on kehitetty antamaan ihollesi upeaa heleyttä. Se antaa kasvoillesi
luonnollista ja heleää hehkua. Voidemainen koostumus kestää hyvin ja sekoittuu ihoon saumattomasti. Taputtele kasvoille ja häivytä. Kiinnitä erityistä huomiota poskiluiden, kulmaluiden muuhun kohtaan vartaloa antaaksesi iholle kaunista hehkua ja amorinkaaren alueisiin.  

Kaikki highliterit ovat kivoja, tälläistä puikkoa en ole vielä tainnut kokeillakaan. Merkkikin on ihan uusi.


NAILS INC.Nailkale Superfood Base Coat
Ovh 15€

Aluslakka hoitaa kynsiä tehokkaasti kovettamalla niiden keratiinia. Se aktivoi ja stimuloi kynsien kasvua, kosteuttaa ja ravitsee syvävaikutteisesti sekä ehkäisee kynsien halkeilua. NailKale on ensimmäinen lehtikaaliuutetta sisältävä superfoodien innoittama kynsienhoitotuotesarja, joka antaa vahvemmat, sileämmät ja hyvinvoivat kynnet.

Luin kynsilakasta itseasiassa eilen kun tein LF postausta, sillä lehtikaaliuute kynsilakassa kuulostaa kiinnostavalta. Tätä voin ehkä kokeilla omille kynsille kasvurajassa, josko ne vahvistuisi.



ECOOKINGVitamin C Serum

Ovh. 52 € / 20 ml

Tehokas C-vitamiiniseerumi sisältää runsaasti C-vitamiinia, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus. Seerumi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, pienentää juonteita ja ryppyjä sekä häivyttää pigmenttimuutoksia. Saatat tuntea pientä pistelyä ja punoitusta, joka lievittyy kuitenkin nopeasti, sillä se on vain seurausta kaikista ihoon tehokkaasti vaikuttavista aineista. Käytä C-vitamiiniseerumia illalla ihon puhdistuksen jälkeen ja ennen yövoiteen levittämistä. Levitä seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Tuttu tuote, joka on ollut käytössä ja itseasiassa taitaa olla yksi jemmassa käyttämättömänäkin. C-vitamiini on tärkeä ikääntyvälle iholle joten ihan käyttökamaa tämä puteli.


ABLE SKINCARE853-1 Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum Ovh 85€Tämä silmänympärysseerumi on kuin tuplaespresso väsyneille silmille. Tehokas seerumi on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Ravitsevia ainesosia sisältävä koostumus vähentää turvotusta ja kuivuutta sekä häivyttää tummia silmänalusia ja ryppyjä. Voidaan käyttää aamulla ja illalla. Levitä puhdistetulle iholle ennen päivä- ja yövoidetta.
Boksin kiinnostavin tuote, ensinnäkin näina arvokas sy-seerumi ei voi olla houkuttelematta ja toisekseen tykkään sy-ihoa hoitavista tuotteista. Testaan tämän varmasti samantien :)


TONYMOLYI’m Seaweed Mask Sheet
Ovh 5,90€
 
Kukapa olisi arvannut, että merilevä tekee hyvää muillakin tavoin kuin herkullisessa sushirullassa? TONYMOLY I’m Seaweeds -kasvonaamio on hauska ja toimiva kangasnaamio, joka puhdistaa ja kosteuttaa ihoa merileväuutetta sisältävän mikroemulsion ansiosta. Aseta naamio puhdistetuille ja kuivatuille kasvoille, ja anna sen vaikuttaa 20–30 minuuttia. Anna ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

Näitä TonyMolyn naamioita olenkin kokeillut ja ovat oikein toimivia.





Kaikenkaikkiaan kiva kattaus kaikenlaista kosmetiikkaa, hiuksille ja iholle sekä tuo highliter. Ei ehkä yllä Goodieboxin parhaimmistoon mutta mun makuun keskiarvon yläpuolelle kuitenkin.
Tässä oli onnistuttu valitsemaan monipuolisesti kaikkea. Lemppariksi näin alustavasti nousi tietty toi silmänympärys  ja highliter, naamiokin on jees eikä C-vitamiiniseerumi ja kuivashampookaan huonoja ole.

Boxin hinta 24,95€ suhteessa boksin arvoon oli huikeat n 97,50€!  

Jos haluat tilata oman Goodieboxin, saat ensimmäisen boxin puoleen hintaan 12,50€ tilaamalla Goodieboxin TÄSTÄ linkistä. Tilaus sisältää toimituskulut.
Itse en hyödy mainoslinkin klikkauksesta, mutta tilatessasi linkin kautta, saan ns Goodiepointseja.

Mitä sä tykkäät tästä boksista? Ootko kokeillut C-vitamiiniseerumia?

Maikku

3 kommenttia:

  1. Tämä boxi vaikutti kyllä tosi kivalta. Tuo sy-ihon seerumi ihan paras ja hehkua antava puikkojuttu oli myös kiinnostava.
    Aurinkoista sunnuntaita sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki hehkua antavat tuotteet on niin kivoja :) Ihanaa sunnuntai-iltaa ♥

      Poista
  2. Ihan kiva sisältö tässä, pirtsakka :) Vain puikkomaisista highlittereista en pidä sillä vääjäämättä aina meikkipohja alkaa liikkumaan sen levityksen kanssa.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥