perjantai 30. huhtikuuta 2021

KISS irtoripset ja eyeliner testissä

 *tuotteet saatu

Mä oon viimeisen vuoden aikana käyttänyt irtoripsia ihan muutaman hassun kerran, mutta saatuani muutamat KISS:n ripset testiin, oli tietenkin kokeiltava. Etenkin, kun mukana oli eyeliner, joka helpotti niiden kiinnittämistä.

Olen ennenkin kokeillut eyelineria ripsien kiinnittämiseen, mutta silloin oli kyseessä magneettihippuja sisältävä eyeliner kun taasen tässä on ripsiliima ja eyeliner samassa!

Eyeliner on todella pigmenttinen ja sillä on helppo rajata tarkasti  - kun liima on kuivunut, ripset pysyvät hyvin paikoillaa.

Plussaa, että eyeliner on vedenkestävä.







Tämä meni kyllä heittämällä jatkoon, sillä ripset asettuivat linerin päälle muitta mutkitta ja pysyivät myös, ilman että alkoivat repsottaa reunoista.

Ootko jo kokeillut eyelinerilla kiinnitettäviä ripsiä?

Maikku

12 kommenttia:

  1. Multa löytyy myös toi Kissin Lash Glueliner ja se on kyllä ihan huippu! Tykkään myös magneettilinerista, enkä oikein osaa sanoa kumpi on mulle mieluisampi, mutta perinteiset liimat noi voittaa mennen tullen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, niin paljon helpompaa kiinnittäminen ja musta pysyvätkin paremmin!

      Poista
  2. Kiva, kun löyty hyvät ripset, nuistakin jotkut ovat ihan surkeita. Itelä nyt ripsipidennykset ja olen löytäny tästä läheltä niin hyvän laittajan. 4-5 viikon väleinkäyn ja on niin helpot.

    Hauskaa vappua, kauniille Maikulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Näissä on eroja, mutta minusta nykyään paaljon parempia kuin jokunen vuosi sitten :) Ripsienpidennykset on ihanan helpot!

      Poista
  3. Onpa kaunis lopputulos! Itse en ole koskaan teko/irtoripsiä kokeillut, mutta eyelineriä toki :) Mukavaa vappua ja hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne voi tuntua tosi övereiltä, jos ei ole tottunut. Nykyään on kyllä paljon valinnanvaraa, aika luonnollisiakin, jos haluat josku kokeilla:)

      Vappu meni jo, mutta mukavaa iltaa :)

      Poista
  4. En ole kokeillut,mutta mietinnässä on kyllä ollut. Sait vakuutettua minulle, että kannattaa testata näitä. Näytät upealta räpsyripsissä.
    Kivaa vappua sinulle Maikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi ♥ Kyllä vain kannattaa, koska nämä on nin helpot käyttää :)

      Vappu hujahti jo, mutta ihanaa iltaa ja toukokuun alkua!

      Poista
  5. En ole kokeillut tuollaisia ripsiä. En ole toviin muutoinkaan käyttänyt irtoripsiä. Miksi?! Ihmettelen itsekin :D Hyvää vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, maailmassa on niin paljon kaikenlaista ettei millään kaikkea ehti kokeilla ;)
      Mukavaa iltaa ♥

      Poista
  6. Vielä menee tavallisella liimalla. Miettii kyllä että onko tuo terveellinen jos on jotain magneettisia metalleja kun levittää omalle luomelle vastaavaa.

    VastaaPoista
  7. Kiitos vinkistä, meillä teinit käyttää irtoripsiä ihan innoissaan. :) Kivaa uutta viikkoa Maikku. <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥