maanantai 5. huhtikuuta 2021

Kaktusseerumi - Whamisan uutuus

*tuote saatu

Vaikka toiset sanoo, ettei seerumi ole millään lailla välttämättömyys ihonhoidossa, en itse voisi enää kuvitella elämää ilman seerumia. Mun iho tarvitsee paljon kosteutusta ja omalle iholleni seerumi on ihastuttava lisä.

Whamisalta on ilmestynyt vastikään Kaktusseerumi, joka on vegaaninen vaihtoehto suositulle etanaseerumille. Sellaistakin olen muuten joskus kokeillut. Ootko sä?

Whamisan Cactus Serum eli tuttavallisesti kaktusseerumi sisältää 99,47% Opuntia Ficus Indicaa eli viikuntaopuntia =viikunakaktuksen uutetta!
Kaktusviikunauutteessa on 40 ihoa ravitsevaa kasviyhdistettä,  aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja. 

Lisäksi seerumissa on hippunen spirulinaa sekä muutamia eteerisiä öljyjä.Kaktusseerumi on paksumpaa kuin moni muu seerumi ja se on hieman "venyvää", jonka
vuoksi sitä varmaan etanaseerumiin verrataankin. Koostumus on iholla aivan ihanaa, sitä on helppo levittää ja sen kosteuttava vaikutus on ihan silminnähtävää. 

Kaktusseerumi lupaa kosteuttaa ihoa jopa 48h.

Tuoksu on mielestäni vihreä, hassua mutta se on aina sana joka sitä kuvaa mutta tuoksu haihtuu hetkessä. 

Seerumi tuo iholle elinvoimaa, kosteutusta, kimmoisuta, se napakoittaa ja hellii raikkaudellaan ♥
Kaktus on hyvin siedetty ainesosa ja se sopii lähes kaikille ihotyypeille.Kaikenkaikkiaan oikein miellyttävä tuote, jota kasvoillani on parhaillaankin sillä se
sopii niin meikin alle kuin yötä vasten.

Miltä kaktusseerumi kuulostaa? 
Entä ootko koskaan kokeillut "etanaseerumia" tai käytätkö seerumia ylipäätään?

Maikku
 

5 kommenttia:

 1. Olen kokeillut etanaseerumeita moniakin erilaisia, rakastan niitä. Ne rauhoittaa jopa puolison atooppisen ihon. <3

  VastaaPoista
 2. Olen kokeillut etanaseerumia ja tykkäsin. Kaktusseerumi kuulostaa myös oikein hyvältä. Itsekin käytän seerumeja lisäämään ihoni kosteutta.
  Kaunista viikkoa sinulle Maikku <3

  VastaaPoista
 3. Pidin tbs:n kaktusbodyjogurtista joten jos on sen tuoksuinen niin tämä kuullostaa hyvältä :) uskon kaktuksen kyllä olevan kosteuttava kun se selviää aavikoilla

  VastaaPoista
 4. Kaktusseerumi kuulostaa tehokkaalle. Kosteutta ja kimmoisuutta - kyllä, kiitos! Etanaseerumi ei ole tuttujuttu.

  VastaaPoista
 5. Tämä kuulostaa aivan loistavalta tuotteelta :) Täytyykin laittaa muistiin! Mulla on etanaseerumia sisältävää hoitonestettä käytössä ja se on kyllä loistava rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Meidän pääsiäinen

Vaikka kotona on viimeisen vuoden aika tullut oltua enemmän kuin tarpeeksi, nautin ihan täysillä kotipääsiäisestä.Mies ja teinit olivat tosi...