lauantai 17. huhtikuuta 2021

Lookfantastic huhtikuu 2021

Se olisi sitten tältä erää viimeinen Lookfantastic kauneusboksi, sillä tilaukseni päättyy tähän huhtikuuhun. Vähän haikeakin filis, koska oon ytilannut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2019 mutta aikansa kutakin. Nyt siirrytään käyttämään tehokkaasti kaikkea kertynyttä kosmetiikkaa ja tulevaisuudessa katsotaan miten mun kauneusboksailu jatkuu.
EYLURE 3/4 length No 011 irtoripset

Kevyet irtoripset, jotka ymmärtääkseni hieman tavanomaisia kapeammat ja uskon että aseuttvat silmiin kauniisti, ilman että ripsinauhaa tarvitsee lyhentää. Toisaalta ripsinauhan voi puolittaa ja näin saa kissamaisuutta ripsiin ja luonnollisempaa lookia.

Irtoripset ovat tosi kivoja saada kauneusbokseista, voisi tulla useamminkin! Itse tykkään juuti tälläisistä "luonnollisimmista".GLOV Scrubex huulikuorinta 

Huulia kuoriva sormustin lupaa poistaa huulilta hilseilevän ihon ja huulista tulee pehmoiset ja sileät. Riittää että sormustimen kastelee ja sitten vain hierotaan huulia hellästi.

Mun mielestä ihan turhake, sillä mä kuorin huulet huulienkuorinnalla silloin harvoin kun muistan ja tälläiset sormustimet jää kyllä käyttämättä.
 AVANT Pink Orchid Subtle Restoring Overnight seerumi

Vaaleanpunaista orkideaa sisältävä kosteuttava seerumi yöksi.

Olen tykännyt kyllä Avantin tuotteista mutta jostain syystä ne eivät ole nousseet suosikeiksi vaan jääneet muitten tuotteiden jalkoihin.


REN Evercalm Global Protection Day Cream

Herkälle iholle tarkoitettu päivävoide, joka rauhoittaa ja suojaa ihoa.

Nyt en muista olenko sarjan tuotteita käyttänyt aiemmin mutta muistelen että olen joitakin saanut juuri näistä bokseista.  Kasvovoiteiden suhteen olen tosi nirso, joten tämä saattaa mennä suoraan eteenpäin.Nail INC Mayfair Lane kynsilakka

Kynsilakat ovat kivoja, mutta geelikynsien käyttäjänä niille on mulla tosi vähän käyttöä. Varpaankynsiinkin tulee käytettyä värikkäitä lakkoja, joten tämäkin menee eteenpäin,


Beauty pro Rose Infused kangasnaamio

Ruusu-uutetta sisältävä puhdistava 100% kasvipohjainen kangasnaamio.
Kangasnaamiot ovat käytännöllisiä ja tämä merkki on mulle ihan uusi tuttavuus.
Ihan ensimmäisenä ilahduin irtoripsistä, sillä niitä on kiva löytää kauneusbokseista koska testaamalla erimerkkisiä ja erimallisia, voi löytää uusia suosikkeja. Kangasnaamiot ovat aina kivoja ja kynsilakallekin on kohta käyttöä, kun kesä saapuu ja varpaankynnet tulee lakattua.

Avantia on bokseissa mun makuun ihan liikaa, koska tämä samainen tuote on vielä käyttämättä joko jostain aiemmasta boksista tai joulukalenterista. Huulien kuorintaliinaa tuskin tulen käyttämään, mulla on pari huulikuorintaa ja niitäkin käytän aika harvoin vaikka ne ihan hyödyllisiä ovatkin.

Jotenkin tämä boksi tuntuu aika vaatimattomalta.

Ja tämä(kin) boksi vahvisti sitä, että nyt on aika todellakin pitää taukoa sillä ei ole järkevää maksaa tuotteista joista osa päätyy eteenpäin. Tosin olen pitkäaikaistilauksen tehneenä saanut boksini tosi kivaan kuukausihintaan, mutta silti.

Millaisia ajatuksia sulla heräsi tästä huhtikuun boksista? Ootko koskaan kuorinut huulia tai käyttäisitkö tuollaista kuorintasormustinta?

Maikku


6 kommenttia:

 1. Tavallaan kiva boxi mutta myös aika paljon turhaa. Kuorintasormustin, whaaat? Ei tulisi käytettyä! Irtoripsetkin olisi turhat itselle. Muut ehkä käyttöön mutta kynsilakka liian pinkin värinen. Mietinkin yksi päivä että en ole LF:n boxeista aikoihin mistään lukenut. LF kalenteri on aina kiva mutta ei houkuta tilata tätä kk-boxia, liian ihonhoitopainotteinen on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, saattaa olla että kalenterin ostan jatkossakin mutta tätä ihonhoitokosmea alkaa olla jo enemmän kuin tarpeeksi.

   Poista
 2. Niin, käyttäisinkö kuorintasormusta... Ehkä jäisi muutamaan kertaan. Olisi kyllä syytä kiinnittää huomio myös huuliin. Minusta on tullut huulien liittää. Kasvimaskin kanssa ei tule käytettyä huulirasvoja. Minusta olisi mukava käyttää huulipunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, niitäkin pitäisi muistaa hoitaa mutta itsellänikin jää aika vähälle.

   Poista
 3. Meinasin just kommentoida, et oli vaatimaton boxi, vaikka usein LF:n boxit on tosi kivoja. Itse en käytä irtoripsiä, joten ne olisi olleet aivan turhat.Avantin seerumi pelastaa omiin silmiin boksia jonkin verran, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva sisältö boksissa miun silmään, monta sais käyttöön. Mutta tuo huulikuorinta juttu ei tulisi kyllä itsellä käyttöön.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä - kiitos kun kommentoit ♥

Hypnoterapiassa

Kaupallinen yhteistyö Eheys hypnoterapia Mitä sulle tulee mieleen sanasta hypnoosi? Tai hypnoterapia? Nyt omasta kokemuksesta voin kertoa et...